Цитат на: Марая в Февруари 18, 2011, 09:39:08 pmАбе зависи .....,да не е пинк-понк......... Може и йо-йо да е, знаеш ли?
Абе зависи .....,да не е пинк-понк.........
Цитат на: Марая в Февруари 18, 2011, 09:39:08 pmАбе зависи .....,да не е пинк-понк......... :rolleyes: всъщност дали има луни около Хуя.... :rolleyes: и колко ли са?Еми две трябва да са, за какво са му на Х повече от 2 луни?А на мен ми беше чудно, понеже си спомням Марая беше писала, че щели да се открият 2 нови планети ... дали няма някоя друга женска Пеперудка (така да кажа) и те да вземат да се сблъскат . Пак едни филмиииииии, то къде ....филм, къде .... истина.Честно казано повече ми хареса обяснението на втория Х (този дето не му се пускам) и то е, че много искам да знам (все всичко искам да знам), пък колкото по-малко знаеш, май е по-добре
Абе зависи .....,да не е пинк-понк......... :rolleyes: всъщност дали има луни около Хуя.... :rolleyes: и колко ли са?
абеее къде се намира Хуя в момента
Цитат на: Вещичка в Април 28, 2011, 10:27:48 pmабеее къде се намира Хуя в момента На същото място...Нещо е в аспект май с БАА... :rolf: :rolf: :rolf: :haha: :rolf:
хахахахахаха...Вещеееррр...май, нямаш друга работа....я,вземи миксера и забъркай нещо
Цитат на: Марая в Април 28, 2011, 10:34:49 pmЦитат на: Вещичка в Април 28, 2011, 10:27:48 pmабеее къде се намира Хуя в момента На същото място...Нещо е в аспект май с БАА... :rolf: :rolf: :rolf: :haha: :rolf:хахахахахааааааа....вероятно е в аспект из отзад :haha: :haha: :haha: :haha:
Цитат на: kabala в Април 28, 2011, 10:29:53 pmхахахахахаха...Вещеееррр...май, нямаш друга работа....я,вземи миксера и забъркай нещо Отдавна не е имало нищо вкусно от нея в готварската ни тема, откога чакам. Чукча само картинки гледа, не може да пише и чете. А и постите свършиха. :rolleyes:
Цитат на: kabala в Април 28, 2011, 10:38:41 pmЦитат на: Марая в Април 28, 2011, 10:34:49 pmЦитат на: Вещичка в Април 28, 2011, 10:27:48 pmабеее къде се намира Хуя в момента На същото място...Нещо е в аспект май с БАА... :rolf: :rolf: :rolf: :haha: :rolf:хахахахахааааааа....вероятно е в аспект из отзад :haha: :haha: :haha: :haha:Е не мОе само отпред... ..,посещение на шоколадовия двор прави...Сладкото нали беше по Венера... :haha:
И на мен ми съвпада с асцендента, Кво ли ще значи това, че имам вид на... хуя Как ли ще е отразено във външния вид :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:Боже, как не съм прочела тая тема преди А тя вече ми е минала Плутон, ама деца не съм родила (не знам как да видя на колко години съм била, като е минала от там), все пак не съм циганка да раждам на 14-15
Баси...Хуя е в моя 5 дом...тц,тц,тц....
Цитат на: kabala в Април 29, 2011, 04:05:32 amБаси...Хуя е в моя 5 дом...тц,тц,тц.... е па радвай се, че е на правилното място... можеше и в 12 да е :rolf:
Кат рече 12-ти , се сещам , че мош Хуя е там в съвпад с Нептуня...Сега разбирам защо така божествено го усещам... ...Я сподели на Нептун секс правила ли си?