Тъкмо преди два дни четох за моите Луна и Нептун, които са в съвпад, както и за аспектите, които сключва всяка от тези планети - те сключват само положителни аспекти. Няколко от тези аспекти, включително и съвпада показват, че понякога може да имам пророчески сънища. Като го прочетах си помислих - Глупости, аз действително съм имала няколко пророчески съня, отнасящи се само лично до мен, ама е преувеличено да се твърди, че от тези аспекти може да имам пророчески сънища. Пък и всеки човек има такива.
Тъкмо си го помислих и още същата вечер сънувах един сън, който сега ме мързи да преразказвам подробно, ама се отнасяше до съдбата ми. Но, мисля, че има общовалидно значение. В съня знаех по кой път да тръгна, за да осъществя плановете, свързани със съдбата ми и знаех, че това ще ме направи щастлива. Като го направих си казах, че би било интересно да видя какво ли щеше да стане, ако бях тръгнала по друг път и си бях много доволна и бях сигруна, че пак ще стигна до същото място и ще бъда щастлива. Е, не стана точно така. Тръгнах по другия път, за който знаех, че е грешен и едни, които според съня съм познавала от миналото и нещо ми бяха ядосани се опитваха да ме убият, бях много уплашена, дълго време не можех да се измъкна... Накрая на съня се чу музика, като от филмите, която пускат, когато ще става въпрос за нещо божествено.

Влязоха един мъж и една жена, облечени в бели дрехи и с дълги руси коси, ама приличаха на хора, не на ангели. Аз просто знаех, че това е божествената намеса и че те идват, за да ми помогнат след многото трудности и да ме спасят.
Това във връзка със съдбата и дали имаме избор. Според мен, с добро или с лошо, но целта на сегашното ни съществуване ще бъде изпълнена. В краен случай, ще се намерят наши заместници, а ние ще бъдем изпратени някъде на не много приятно място.