Здравей Гост

Хорар за изчезнали вещи и хора

• 701 Отговора
  • 134455 Прегледи
*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
Re: Хорар за изчезнали вещи и хора
« Отговор #480 -: Декември 13, 2011, 08:06:29 am »
Къде е акта за раждане на детето? ( ще го намеря ли)  :unsure:
Ще го намериш.
Виж за стрелеца, това което писах на лили и което мирабела е писала също - в добре осветена стая, на средна височина,  в голям гардероб, до предмети свързни с чужбина, подарени или религиозни, заедно със скъпи вещи или ценности /меркурий със слънцето в един дом/ . Може да е в детската стая /венера в 5ти/.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #481 -: Декември 13, 2011, 10:47:30 am »
Венера, благодаря ти.Хм, имах съмнение,че е при свекъра и свекървата,имам някакъв спомен,че им казах да го приберат да не го загубя.Ние се преместихме и се чудя тука ли е там ли е.Проверих в нашата стара "детска" стая в гардероба го няма..хм.Ще проверя и при тях  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Stella

• 7765
« Отговор #482 -: Декември 13, 2011, 11:09:52 am »
Хм,немога да намеря акта за раждане на детето,уж знаех къде е ама......

С ретрограден управител на 2-ри дом, изгубената вещ винаги се намира или се връща.
Може да се окаже, че никога не е била изгубена, а просто питащият е забравил къде я е сложил.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #483 -: Декември 13, 2011, 11:12:52 am »
Чудя се къде може да се е "скрила".  :thinking:

Меркурий е в 4-ти дом, което говори че е в дома и близо до пода.
В същото време Стрелец говори за високо или далечно място, но пък не се връзва с предната формулировка.
Затова провери дали не е някъде сред юридически документи.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #484 -: Декември 13, 2011, 11:13:49 am »

Трябва да е там, където си го оставила - Меркурий който е У2 е имал близък контакт със Слънцето-управител на 1 дом. Сред юридически документи. У дома, близо до пода, в папка, в кутия, сред рекламни материали.

« Отговор #485 -: Декември 13, 2011, 11:18:53 am »

Трябва да е там, където си го оставила - Меркурий който е У2 е имал близък контакт със Слънцето-управител на 1 дом. Сред юридически документи. У дома, близо до пода, в папка, в кутия, сред рекламни материали.

Благодаря ти ще се поразровя пак  :blink:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #486 -: Декември 13, 2011, 03:29:16 pm »
Зададох следния въпрос: Къде е гривната (ще я намеря ли)?
В добре осветена стая /стрелец/, но не се вижда от очите /луна в 12/. Може да е близо до котките /венера в 6ти и стрелец/. на средна височина.
стрелеца може да показва и че е близо до подарени предмети, предмети от чужбина или до такива, които ползваш за пътуване /чанти,паспорт../, стая със скъпи мебели също.

венера в козирог- на място където е малко разхвърляно и има стари вещи, мебели, кожени неща и е тъмно.

първия аспект на луната е с венера, което може да значи да започнеш търсенето в спалня, гардероб, дреха, чанта, до козметика...

Меркурий е в 4-ти дом, което говори че е в дома и близо до пода.
В същото време Стрелец говори за високо или далечно място, но пък не се връзва с предната формулировка.
Затова провери дали не е някъде сред юридически документи.

Следващият аспект на Луната е опозиция с Венера в 6-ти дом. Близо до козметика за ежедневно ползване?

Момичета, хорарът беше с учебна цел, да се поупражняваме, благодаря на всички ви за съдействието.  :blink:

Гривната я намерих след около половин час след задаване на въпроса, през цялото време е била пред очите ми, не знам как не съм я видяла. Претърсих навсякъде, ядосах се силно и реших да не търся повече, да го оставя за някой друг път. И тогава изведнъж ми просветна, сякаш някакъв глас звучеше в главата ми и повтаряше "Търси тъмнозелена кесийка, търси я!". Имам доста такива кесийки за бижута, само за тази не се бях сетила. Влязох в спалнята пак и претърсих наново чекмеджето на нощното шкафче, направо му бях извадила вътрешностите, докосвала съм гривната, тършувайки, но съм била като заслепена. Та бръкнах пак там и видях, че дори беше изпаднала от кесийката, можеше дори да я повредя, вече бях започнала да хвърлям и троша.  ;D

Давам ви обратна връзка на какво място е пребивавала през цялото време, имате доста точни попадения.  :blink:

В двете спални имам по едно нощно шкафче от масивно орехово дърво, ползвам ги за ежедневна козметика по принцип, а вътрешността на чекмеджетата е пълна с какви ли не неща - от счупени фиби и шноли, остатъци от стара козметика до хвърчащи листчета, рекламни диплянки, визитки и важни документи (дипломи, удостоверение за раждане, трудова книжка, документи от последния работодател, ветеринарни паспорти на моите домашни любимци и т.н.).

Всъщност когато публикувах въпроса във форума, гривната вече се беше намерила (но го зададох предварително, когато още я търсех), ретроградният Меркурий в 4 дом спомогна за намирането на вещта. Наистина нямаше начин случайно да съм я захвърлила някъде и да се намира извън дома.

Благодаря ви.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #487 -: Декември 13, 2011, 05:39:33 pm »
Радвам се, Лили и благодаря за казуса. :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #488 -: Декември 27, 2011, 11:33:33 pm »
Здравейте  :rolleyes: ! Сестра ми е загубила шапка и ръкавички, които майка ми оплете, и сега вкъщи е голяма мистерия къде точно се намират, след като ги търсихме навсякъде. Бихте ли ми дали насоки къде да ги търсим? Благодаря предварително! :)

« Последна редакция: Декември 28, 2011, 10:27:26 am от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #489 -: Декември 28, 2011, 09:30:53 am »
Сестра ти е по 3-ти дом - управлява се от Меркурий в нейния 1-ви дом.
Шапката и ръкавичките са по неин 2-ри дом, т.е. 4-ти в картата и се управляват от Сатурн. Сатурн е екзалтиран в твоя 1-ви дом. Дали нещата не са сред твоите вещи? И с този екзалтиран управител би трябвало да са на (сравнително) видимо място. Следващият мажорен сходящ аспект на Луната е тригон със Сатурн. Ще ги намерите, по-скоро ти ще ги намериш.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #490 -: Декември 28, 2011, 10:32:02 am »
Благодаря, Mirabella. Тези ръкавички не съм ги виждала, още като започна ваканцията и се прибрах, бяха изгубени. Потърсих отново в стаята си, но няма следа от тях. Нашите се съмняват дали не ги е забравила на училище или на рожден ден. Дано ги намеря.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #491 -: Декември 28, 2011, 11:15:02 am »
Това с рожденния ден е напълно възможно, защото можем да гледаме на 1-вия дом в картата не само като на дома, представляващ теб, но и като 11-ти от 3-ти дом, т.е. домът, представляващ приятелите ѝ. Луната е във Водолей - мунданния управител на 11-ти дом. Освен Луната, Меркурий също има сходящ секстил със Сатурн. Повечето показатели сочат към намиране на веща.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #492 -: Януари 13, 2012, 03:05:07 pm »
Това с рожденния ден е напълно възможно, защото можем да гледаме на 1-вия дом в картата не само като на дома, представляващ теб, но и като 11-ти от 3-ти дом, т.е. домът, представляващ приятелите ѝ. Луната е във Водолей - мунданния управител на 11-ти дом. Освен Луната, Меркурий също има сходящ секстил със Сатурн. Повечето показатели сочат към намиране на веща.

Ръкавичките и шапката са намерени!  ;D Били са в една приятелка на сестра ми, и тя ги намери. А аз много харесах шапката и си я взех за мен.  ;D

« Отговор #493 -: Януари 20, 2012, 12:28:28 pm »
Търси се един пръстен. Аз задавам въпроса, но пръстена е на една приятелка, т.е тя го търси, затова писах Русе на място на задаване на въпроса, надявам се правилно да съм направила картата.  :unsure: Благодаря предварително!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #494 -: Януари 20, 2012, 12:30:23 pm »
Търси се един пръстен. Аз задавам въпроса, но пръстена е на една приятелка, т.е тя го търси, затова писах Русе на място на задаване на въпроса, надявам се правилно да съм направила картата.  :unsure:

Сребърен ли е пръстена или златен?

« Отговор #495 -: Януари 20, 2012, 12:53:11 pm »
Сребърен  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #496 -: Януари 20, 2012, 12:57:06 pm »
Сребърен  ;)

Така и предположих. Тогава гледаме управителят на 2-ри дом и Луната, която освен, че е У2, самата тя управлява среброто. С луна в 7-ми дом изглежда като че ли пръстена е в някой друг - да е в съпруг (ако има такъв) или да е откраднат.
« Последна редакция: Януари 20, 2012, 01:02:00 pm от Stella »

« Отговор #497 -: Януари 20, 2012, 01:00:35 pm »
Идеи какъв може да й е - приятел, роднина, познат?  :-\ Иначе пак благодаря!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #498 -: Януари 20, 2012, 01:03:24 pm »
Идеи какъв може да й е - приятел, роднина, познат?  :-\ Иначе пак благодаря!  :blink:

Допълних си горния пост. В хорарната астрология 7-ми дом управлява партньорите, но и напълно непознатите и крадците. дано не съм права, де!

« Отговор #499 -: Януари 20, 2012, 01:07:07 pm »
Ами съпруг няма така че за жалост май е другото.  :( Ще има обратна връзка, ако все пак се намери и ще кажа.