Здравей Гост

Проработка на Нептун

• 20 Отговора
  • 5125 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Проработка на Нептун
« Отговор #20 -: Септември 24, 2009, 11:00:23 pm »
друго,което ми е направило впечатление ,е съвпада на луна и нептун в първи-категорична зависимост от психотропни и алкохол.

В една от съседните теми бях споменала за жена с такава констелация - съвпад на Луна и Нептун в Скорпион в 12 дом, АС Скорпион, стелиум в Риби. Години наред е била алкохоличка, впоследстие напълно откзва алкохола и цигарите.

Цитат
трето-съвпада на меркурий с нептун,това са най-изкусните лъжци!

Послъгват доста, съзнателно или несъзнателно. Една от позитивните страни на този съвпад е силно развито творческо въображение.
По принцип и съвпадът на Меркурий с Юпитер, и на Меркурий с Нептун дава склонност да се преувеличава. Наличието на твърд аспект между Меркурий и Юпитер често дава надценяване на собствените възможности (вкл. и спрямо опонента), усещане за интелектуално превъзходство, докато връзката между Меркурий и Нептун се свързва с "митологизиране", т.е. такива хора обичат да създават митове за себе си и нерядко успяват да въведат голяма маса хора, група или аудитория в заблуда.

послъгват е меко казано , аз съм забелязала ,че те лъжат просто за спорт.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците