Мъжът ми има стелиум в Скорпион в 3 ти дом. По реда-Веста, Юпитер , Венера , Слънце и са почти в съвпад с ИЦ. Не е лоша позицията, но точно отсреща на МЦ стои Сатурн в Телец и понякога обърква нещата.Редуваме възходи, падения и т.н.
Е значи с мъжа ти сме набори, само дето той е Скорпи, а аз Коза. Възходи и падения колкото искаш....
Връх и дъно. Това е положението. 
Какво общо има стелиумът в Скорпион с редуването на възходи и падения?
Аз имам стелиум в Скорпион в 1-ви дом, заради който някои хора си мислят, че и асцендента ми е Скорпион, но той е Везни. Сигурно заради този асцендент от пръв поглед ставам симпатина на хората по необясними причини. Просто като ме видят и като си кажем нещо им ставам симпатична. Особено на малко по-възрастните, които биха могли да ми бъдат майки или баби. Това важи особено за жените. Дали заради Сатурн в 1-ви дом в опозиция на Венера в 7-ми, но на по-възрастните веднага им ставам симпатична. Но може да е заради доброто ми поведение и начин на говорене, които идват от Телец.
Със стелиум в Скорпион в 1-ви и Слънце, СЛВ и Хирон в 8-ми дом проявявам голям интерес към Скорпионските области от живота.
Имам и стелиум в Телец от Венера и Меркурий в 7-ми и Слънце в 8-ми. Един мой познат казва за Телците, че обичат хапка, пийка, тези три неща...

Скорпион и Телец имат много общи неща и обичам вкусното хапване, но мога и да се ограничавам, заради Сатурн в 1-ви. Мисля, че съм типичен Телец. Обичам спокойствието, не обичам да ме пришпорват да върша работа бързо и се изнервям, когато някой ме кара да правя нещо по-бързо, като съм сама вкъщи ми е много добре.
Обичам природата. Като малка събирах есенни листа и ги носех вкъщи, защото много ми харесваха различните и красиви цветове, а и формите им. Обаче имах кожна алергия към гниещите листа. Като малка от време на време гледах охлюви вкъщи, тъй като нямах домашен любимец. Събирах им трева и ги гледах няколко дни, а после ги пусках пак навън.