Здравей Гост

Зависимостта към хазарта

• 73 Отговора
  • 11896 Прегледи
*

Skarlet

Re:Зависимостта към хазарта
« Отговор #20 -: Септември 24, 2009, 11:44:18 pm »
Скарлет вече заспива,а и утре ще пътува,та требе да се ляга вече.  ;D Сладки сънища,момичета и момчета! Кат са повърна,ще се включа пак.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Септември 24, 2009, 11:47:18 pm »
Намерих му картата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Септември 24, 2009, 11:52:56 pm »
Намерих му картата.

ми супер!давай я!щото тоя е виновен за това създание рулетката! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Септември 24, 2009, 11:58:35 pm »
Вай, вай! И тоя има Луна в Риби.
Лунате е управител на Асцендента, в разходящ секстил с господарите на 5-ти дом - Марс и Плутон, в квадрат с господаря на 2-ри дом - Слънцето. Господарят на 8-ми дом - Уран е пилигрим (няма мажорни аспекти) и в съвпад с куспидата на 2-ри дом.

Господарят на 5-ти дом - Марс е в квадрат с Нептун.

« Отговор #24 -: Септември 25, 2009, 12:15:17 am »
C:\Documents and Settings\Илиана\Desktop\Free Chart - Astrodienst.mht
това е карта на човек ,който цял живот се е занимава единствено с хазарт.това е неговата професия ,винаги с това е изкарвал парите си.мисля, че може би марс на върха на 5 дом ,и овен на върха са показатели за рискове и безрасъдно отношение към парите и финансовите дела

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Септември 25, 2009, 12:16:14 am »
това е положението минке на луната в рибииии ;D ;D ;D.
впечатлена съм от слънцето и мерка в 12-ти.виж как хитричко и умничко си е свършил работата. :o
а уран е на к2.според мен има някакви кармични аспекти.имайки врледвид,че е създал един бич и до днешен работещ ???

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #26 -: Септември 25, 2009, 12:19:25 am »
05.02.1970год 2:15am са данните

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Септември 25, 2009, 12:24:32 am »
05.02.1970год 2:15am са данните
къде е роден?качи му картата!

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Септември 25, 2009, 12:30:24 am »
C:\Documents and Settings\Илиана\Desktop\Free Chart - Astrodienst.mht
това е карта на човек ,който цял живот се е занимава единствено с хазарт.това е неговата професия ,винаги с това е изкарвал парите си.мисля, че може би марс на върха на 5 дом ,и овен на върха са показатели за рискове и безрасъдно отношение към парите и финансовите дела

за риск да ,но нито овена ,нито марса са зависимост или са свързани със зависимоста.

« Отговор #30 -: Септември 25, 2009, 12:33:30 am »
склонност към риск може би,за зависимостта не зная от къде се съди.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Септември 25, 2009, 12:49:45 am »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=w8tfilexVhsUZ-u1194435791&lang=e&gm=a1&nhor=96&nho2=108&btyp=2&mth=gw&sday=24&smon=9&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
надявам се да съм я качила

за тоя бонбон бих казала,че е изключително нестандартен.харесва нестандартни жени , а и не би имал нищо против да мине за малко на другия бряг. магнетичен и интересен мачо е.има странно излъчване.хойка ,но е свързан с дома и семейството.обича да пънува ,има късмет.

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Септември 25, 2009, 07:34:59 am »
Този сладур не само,че има Овен на куспидата на 5 дом,но и Сатурн там,който съуправлява интерсептирания Козирог във 2 дом и прави тауквадрат с Луната/управител на интерсептирания Рак в 8 дом-чуждите пари/ и Юпитер. Изобщо,когато са замесени 2 и 5 дом,има интерес към хазарта. Но винаги е замесен и Юпитер по някакъв начин. Айде,хубав ден,че трябва да заминавам!  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Септември 25, 2009, 08:34:32 am »
Имам карта на мъж, зависим от хазарт. Неговата Луна е в Риби. По-късно ще я кача, че имам малко работа. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #34 -: Септември 25, 2009, 09:46:14 am »
   Свързвам хазарта със зависимостта от високите нива на адреналин в кръвта. Хората, които веднъж изпаднат в такава зависимост трудно се отказват. Докато алкохолизма и наркоманията е обратния процес, поначало високи нива на адреналин и нужда от успокояване - сиреч упойване, за да се чустват тези хора спокойни. А първите, за да се чувстват живи.
   Значи не съм изследвала, но според мен Луна, Марс, Слънце - лични планети в Близнаци, са особено показателни - задействали се страстта към хазарта няма отказване. Поначало понеже близнашките натури са неспокойни, вечно търсещи, вечно питащи, не ги свърта на едно място, хазартът им дава временното успокоение, задържане на вниманието им на едно място. Мнението ми подлежи на оспорване, но привеждам в доказателство карта на познат, зависим от хазарта. Пропилял е цяло състояние...и няма отказване.

« Отговор #35 -: Септември 25, 2009, 09:47:55 am »
  Часът на раждане е под въпрос за горната карта.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #36 -: Септември 25, 2009, 10:03:39 am »
Незнам как да ги пускам цели, както по-горе ... Но, дано така не ви затруднява.

Луната в Риби, Нептун в 5 дом, по-голямата част от него в Стрелец /пак потвърждение на моите впечатления за силата на втория управител/. Все пак никак не е случайно и върха, че попада в Скорпион. Май пропуснахме да отбележим, че Плутон също има връзка, той е по вкопчването, страстите, обсебването, желанието за притежание. Уран е там..управител на 8 дом.     

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Септември 25, 2009, 11:10:16 am »
Незнам как да ги пускам цели, както по-горе ... Но, дано така не ви затруднява.

Луната в Риби, Нептун в 5 дом, по-голямата част от него в Стрелец /пак потвърждение на моите впечатления за силата на втория управител/. Все пак никак не е случайно и върха, че попада в Скорпион. Май пропуснахме да отбележим, че Плутон също има връзка, той е по вкопчването, страстите, обсебването, желанието за притежание. Уран е там..управител на 8 дом.     

;D ;D ;D и какво се оказа? ;D ;D ;D ;D водната луна в риби присъства във всички карти на хора зависими от хазарта , а и от друго вероятно.
за хазарта според мен видно от картите до тук следва да се гледа луната ,нептун , упр.на 5-ти дом , упр.на 12-ти , както и 6-ти.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #38 -: Септември 25, 2009, 11:12:11 am »

;D ;D ;D и какво се оказа? ;D ;D ;D ;D водната луна в риби присъства във всички карти на хора зависими от хазарта , а и от друго вероятно.
за хазарта според мен видно от картите до тук следва да се гледа луната ,нептун , упр.на 5-ти дом , упр.на 12-ти , както и 6-ти.

Конкретно по картата, която пуснах ли имаш предвид от друго? Кажи какво мислиш, интересно ми е, а аз ще ти дам инфо после.  :) 

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Септември 25, 2009, 11:20:40 am »
сега ще я разгледам обстойно ;D , в рамките на 5мин. ;D