Здравей Гост

транзитите на уран през наталните домове

• 108 Отговора
  • 15165 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзитите на уран през наталните домове
« Отговор #40 -: Септември 28, 2009, 08:50:38 pm »
марс / уран / плутон на Асц. в квадрат Слънце 4 - луд стрес и купон, правиме завой секакви, по всяко време, често сама се изненадвам с действията си
тр. уран върху слънцето на IC  ме омъжи и така вече четвърт век, сега е в 7 д, но
там където има акцентирани скорпи взаимовръзки - уран не действа, не може да ги разруши нито транзита му в 7, нито опозицията му, нито квадрата му към Венера,Луна и Нептун/ упр.7/
при съвпада му със нат.Сатурн Водолей в 6 започнах да чета всичко де що има написано  по астрологията във форумите, обичкам си го уранчо, защото сивотата ме убива

:'( :'(обичкам си го уранчо, защото сивотата ме убивапо-силно звучене за сатурн не съм чула!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #41 -: Септември 28, 2009, 08:55:20 pm »
Малееее,що нещо сте изрисали докато се върна?  :o   За моя Уран вече съм казвала- в Лъв в 10 дом. И него си го обичам. Все ме хвърля в оркестъра.  ;D Транзитният сега ми приближава 6 дом,но все още е в 5. Такова писане не съм писала,откакто транзитира в 5. Сега ми прави тригон със Слънцето,Венера и Меркурий. Задвижва много домове и делата по тях. Около мен е просто весело.  ;D

*

Helo

« Отговор #42 -: Септември 28, 2009, 08:58:34 pm »

За моя Уран вече съм казвала- в Лъв в 10 дом.

Значи можеш да работиш като астроложка!

*

Skarlet

« Отговор #43 -: Септември 28, 2009, 09:01:39 pm »
Може!  ;) Искаме или не,туй което е писано си става.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Септември 28, 2009, 09:02:00 pm »
Малееее,що нещо сте изрисали докато се върна?  :o   За моя Уран вече съм казвала- в Лъв в 10 дом. И него си го обичам. Все ме хвърля в оркестъра.  ;D Транзитният сега ми приближава 6 дом,но все още е в 5. Такова писане не съм писала,откакто транзитира в 5. Сега ми прави тригон със Слънцето,Венера и Меркурий. Задвижва много домове и делата по тях. Около мен е просто весело.  ;D
а тригона на уран със слънце донесе ли нещо по-съществено по отношение на мъжа ти?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #45 -: Септември 28, 2009, 09:05:33 pm »

Обаче ще направи и квадратура с Нептун. Дали ще залитна по неподходящи духовни хм... секти и учения? Съмнявам се, ама кой знае.  ??? На вас как ви се е отразила квадратура на транзитния Уран към Нептун?

ми Хело по натал Слънцето ми е в квадрат с Нептун и когато Уран ми е бил в съвпад със Слънцето, е бил и в квадрат с Нептуна... па аз вече писах по въпроса  :P

но ако си склонна по принцип да залиташ по неподходящи учения, то Уран едва ли ще е инициатора в случая  ;)  по-скоро ще задълбаеш нанякъде дет не си и мислила по-рано  ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #46 -: Септември 28, 2009, 09:09:46 pm »

а тригона на уран със слънце донесе ли нещо по-съществено по отношение на мъжа ти?

Нееее,поне засега. Промените са при мен.Уран ми съуправлява 4 дом,щото Водолей ми е интерсептиран там.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Септември 28, 2009, 09:12:16 pm »

Нееее,поне засега. Промените са при мен.Уран ми съуправлява 4 дом,щото Водолей ми е интерсептиран там.

при условие ,че водолей е интерсептиран в 4-ти , и е съуправител нямаше ли нещо по 4-ти?

*

Skarlet

« Отговор #48 -: Септември 28, 2009, 09:14:36 pm »
Нямаше нищо важно. Но имах сериозно съсредоточаване в астрологията последните 3 години.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #49 -: Септември 28, 2009, 09:14:57 pm »
Да взема и аз да драсна 2-3 реда по въпроса. Уран в натала ми е в началото на 3 дом, като част от едно стелиумче в широк съвпд с Мерка и опозиция на Хирон. Управител е на моя 7 дом и по времето на транзитирането му там, голям купон беше, 3 пъти се омъжвах, та добре, че Плутон навлезе в 5  дом и ми донесе дъщеричката та взех че се кротнах нещо.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Не мога да се уплача от Уран, сега ми е в 8 дом и за сега още никой не е умрял  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #50 -: Септември 28, 2009, 09:26:22 pm »

но ако си склонна по принцип да залиташ по неподходящи учения, то Уран едва ли ще е инициатора в случая  ;)  по-скоро ще задълбаеш нанякъде дет не си и мислила по-рано  ;D ;D ;D

То аз и по астрологията никога не съм мислила да задълбавам. Даже няколко месеца преди да се поинтересувам от астрология бях на изложение на книги и там видях различни книги по астрология. Помислих си дали да не си взема една книга по астрология, ако някой ден се поинтересувам от това. Но се учудих на тази мисъл и си помислих, че няма начин да се поинтересувам от астрологията и че сигурно е трудно и ще ми отнеме много време, докато успея да я схвана и не си взех книга.  ;D

Обаче ето, че ей тъй между другото, без да го планирам и без да имам сериозни намерения или книга по въпроса, просто се заинтересувах от астрология. Сега астрологията ми харесва и не ми се струва толкова трудна, колкото си мислех преди това.

Ей така действа Уран в положоителен аспект към Слънцето.

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Септември 28, 2009, 09:28:48 pm »
Да взема и аз да драсна 2-3 реда по въпроса. Уран в натала ми е в началото на 3 дом, като част от едно стелиумче в широк съвпд с Мерка и опозиция на Хирон. Управител е на моя 7 дом и по времето на транзитирането му там, голям купон беше, 3 пъти се омъжвах, та добре, че Плутон навлезе в 5  дом и ми донесе дъщеричката та взех че се кротнах нещо.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Не мога да се уплача от Уран, сега ми е в 8 дом и за сега още никой не е умрял  ;D ;D ;D

А ПО НЕСТАНДАРТНИ ПРОЯВЛЕНИЯ ПО 8-МИ ИМА ЛИ? :P ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #52 -: Септември 29, 2009, 08:25:08 am »
Yран ми транзитира в 9 дом, в натала управлява 7 и 8 дом, а като диспозитор на Слънцето- 1 и 2.
Тази година ми върви на възобновяване на връзки с хора, които така да се каже бях отписала. Приятели, които от дълги години живеят в чужбина се появиха отново  в живота ни-на мен и съпруга ми, срещи и разговори с роднини,близки и не толкова, живеещи също в чужбина. С 5-6 човека се срещахме, а и посрещахме. С някои от тях не се бяхме виждали 20 години.

*

mamma_mia

« Отговор #53 -: Септември 29, 2009, 08:50:29 am »
Yран ми транзитира в 9 дом, в натала управлява 7 и 8 дом, а като диспозитор на Слънцето- 1 и 2.
Тази година ми върви на възобновяване на връзки с хора, които така да се каже бях отписала. Приятели, които от дълги години живеят в чужбина се появиха отново  в живота ни-на мен и съпруга ми, срещи и разговори с роднини,близки и не толкова, живеещи също в чужбина. С 5-6 човека се срещахме, а и посрещахме. С някои от тях не се бяхме виждали 20 години.

Да и аз пропуснах да пиша че уран ми е господар на 7 и 8ми дом :)
И с тр на уран през девети,много комуникирам с приятели и хора живеещи в чужбина.
Но по-скоро по интернет,засилена комуникация.Е,че се видях с 2 приятелки на живо това лято,защото си бяха дошли за малко тук, е едно на ръка :)

*

missKapriz

« Отговор #54 -: Септември 29, 2009, 09:47:17 am »
Тр.Уран ми е точно на К6-преди няколко дена започнах ново лечение,общо взето нетрадиционно, на стар мой проблем,нещо което отдавана исках да опитам.Иначе Уран ми управлява 5 дом в натала и когато е транзитирал в 5-ти е правил квадрат с луна,Нептун и Марс-мога да опиша периода най-общо с нехармонични отношения.Освен това Уран е опозиция на Плутон в 12  ,подминал е тригон с Луната във 2, предстои и точен-след 3 гр.-куинконс със Слънцето и тригон с Нептун

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #55 -: Септември 29, 2009, 09:51:25 am »
Наталния Уран ми е в 1-ви Дом, в широк съвпад (6 гр.) със АСЦ. Управлява 3-ти Дом.
Тр. Уран в момента е в началото на 4-ти Дом. В последните месеци смених 2 пъти местоживеенето си, в рамките на града :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

sunrain

• 6710
« Отговор #56 -: Септември 29, 2009, 10:16:17 am »
Сън не те лови в 4-ти дом, докато е Уран ... снощи пак четох до незнам колко часа. Аспектира ми Марс в 7-ми, опозиция на Меркурий в 10-ти. Нещата по остта дом-кариера се разбутаха яко, понаредиха се, но си остават нестабилни, напрегнати и така вероятно ще утихнат, когато отиде в пети и тогава пак да му мислим.  :-\   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #57 -: Септември 29, 2009, 03:20:47 pm »

А ПО НЕСТАНДАРТНИ ПРОЯВЛЕНИЯ ПО 8-МИ ИМА ЛИ? :P ;D

Общо взето нищо....ама то като си помисля, си е доста нестандартно за мене да си седя в къщи толкова много време... ::) ::) ::) ::)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #58 -: Септември 29, 2009, 03:46:27 pm »
Уран по натал ми е в 5 ти дом  във Везни в точен тригон с МЦ във Водолей и тригон със Сатурн и Асц. в Близнаци. Ами не мога да се оплача от наталното положение. Много хубави неща в кариера и личен живот ми е сътворявал. През 1986 г. като преминаваше през 7 ми дом имах недотам приятна връзка с човек от когото едвам се отървах. Интересното е, че наскоро го видях и ми се стори полудял от наркотици ( тогава не употрвбяваше, но в по-късна възраст се видя с пари и стана страшно). Сега Уран ми транзитира през 10 ти нат дом и е в квадратура със Слънце и Венера в 1 ви дом. Ами... дивото ме зове ! ;D
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 10:48:59 am от toroni »
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #59 -: Септември 29, 2009, 07:59:09 pm »
:'( :'(обичкам си го уранчо, защото сивотата ме убивапо-силно звучене за сатурн не съм чула!

Марая, къв Сатурн те гони тебе :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...