Здравей Гост

Обратните

• 204 Отговора
  • 30977 Прегледи
*

Helo

Re:Обратните
« Отговор #80 -: Март 30, 2010, 12:59:37 pm »

Те тези , обратните, така си се издигат - точно по този начин - подкрепят се и се лансират на високи позиции в политиката и в шоу бизнеса....

Има много таланти, но някои има кой да ги лансира и стават известни и обичани. Ако само лансирането и рекламата са достатъчни, за да се превърне някой в звезда, то толкова ли е лесно да се манипулира и насочва това, което хората да харесват? Лансират някого - хората го харесват. Лесно се карат хората да харесват нещо.

*

Nebesna

« Отговор #81 -: Март 30, 2010, 01:02:43 pm »

Те тези , обратните, така си се издигат - точно по този начин - подкрепят се и се лансират на високи позиции в политиката и в шоу бизнеса....

Има много таланти, но някои има кой да ги лансира и стават известни и обичани. Ако само лансирането и рекламата са достатъчни, за да се превърне някой в звезда, то толкова ли е лесно да се манипулира и насочва това, което хората да харесват? Лансират някого - хората го харесват. Лесно се карат хората да харесват нещо.

Таланти има, но и конкуренцията е голяма, Хело! А обратните си се подкрепят, това е известно.

*

Helo

« Отговор #82 -: Май 23, 2010, 10:35:55 pm »
Ето карта на мъж. Слад като обсъдите аспектите, които дават хомосексуалност, може да се опитате да познаете и каква му е била професията и нещо за живота му.

« Отговор #83 -: Май 23, 2010, 10:40:07 pm »
Какви аспекти? Видя ли на мъж Марс в Риби или в аспект с Нептун 99% е оплел конците  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #84 -: Май 23, 2010, 10:57:57 pm »
По едно време е започнал да заеква, според мен от голямото нервно напрежение. Тогава е бил някъде в тийнейджърска възраст. Вие с кои аспекти свързвате това?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Май 23, 2010, 11:00:45 pm »
Марс в Риби в мъжка карта не е гаранция за хомосексуалност.
Познавах двама такива - единият с Марс в Риби в квадрат с Венера в Близнаци, а другият бе роден три дни след мен.
И двамата са хетеросексуални. Вторият има артистичен талант, занимава се с музика.
Имам и близък с Марс в Риби, съвсем нормален е. Тоест дотук стават трима хетеросексуални.  :blink:

В картата, която Хело предлага за разглеждане, освен Марс в Риби има и други аспекти:
- Венера в съвпад с Меркурий и квадрат с Нептун
- Марс в рецепция с Нептун
- Луна в Телец /женски знак/ в квадрат с Уран
- Слънце в опозиция с Уран и в рецепция с него.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #86 -: Май 23, 2010, 11:05:23 pm »
марс- нептун понякога дава двуполюсна ориентация
а марс в риби потентност и интерес към жените :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Май 23, 2010, 11:06:48 pm »
а марс в риби потентност и интерес към жените :P

И обикновено са много внимателни, кавалери, но и се влияят силно от жените, увличат се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #88 -: Май 23, 2010, 11:07:53 pm »
Всъщност, той е играл на двата фронта и е бил женен, но след това са се развели. Преди да се оженят любовницата му е родила дъщеря.

« Отговор #89 -: Май 23, 2010, 11:08:36 pm »
Аз се пошегувах за това с Марса, но колкото и мъже да са били със съмнителна хетеросексуалност са били с някакъв подобен Марс. Разбира се тази карта е по-категорична.
Дори Сатурн,който е в съвпад със Слънцето не го е спрял  :-\ 4 планети в 11-тия експериментаторски дом...

Професия... :rolleyes: У2ри е в 11-ти а Уран е в съвпад с К6. Някакъв изобретател ли е?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #90 -: Май 23, 2010, 11:09:43 pm »
А тоя Юпитер в 7 така лесно го е хлъзгал към стелиума в 11 дом.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #91 -: Май 23, 2010, 11:10:21 pm »

Професия... :rolleyes: У2ри е в 11-ти а Уран е в съвпад с К6. Някакъв изобретател ли е?

Не! Обаче е умрял отдавна и затова се надавям асцендента да е точен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Май 23, 2010, 11:11:24 pm »
Да, Хело, в тази карта по-скоро има показатели за биполярност  :P, отколкото за 100% хомо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #93 -: Май 23, 2010, 11:12:34 pm »
Станал е доста богат, докато е бил жив и то чрез своя труд. Но най-ранните му години са били по-трудни. Може би заради съвпада на Сатурн със Слънцето.

Луната му е в градус на алкохолизма, обаче не знам дали е имал такива проблеми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Май 23, 2010, 11:16:05 pm »
И е в съвпад с Раху, но не получава аспекти от други малефици /по сидерал/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #95 -: Май 23, 2010, 11:16:14 pm »
Да, Хело, в тази карта по-скоро има показатели за биполярност  :P, отколкото за 100% хомо.

Защо? Какви са тези показатели?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #96 -: Май 23, 2010, 11:19:50 pm »
Горе изброих.
Но според мен ключът е в съвпада Венера/Меркурий в квадрат с Нептун. Харесва и двата пола и не е сигурен на кой от двата да отдаде предпочитание.
Докато урановите аспекти и Марс в Риби в рецепция с Нептун по-скоро биха предположили хомосексуалност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #97 -: Май 23, 2010, 11:20:21 pm »
Обаче той е завършил медицина и се чудя дали не е роден малко по-рано, за да стане началото на 9-ти дом в Скорпион.

*

Helo

« Отговор #98 -: Май 23, 2010, 11:22:55 pm »
Това е картата на писателят Съмърсет Моъм.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%8A%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D1%82_%D0%9C%D0%BE%D1%8A%D0%BC

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Май 23, 2010, 11:23:51 pm »
При малко по-ранен час Лагна отива в сидералния Водолей в съвпад с Марс, четири планети в Козирог отиват в 12 дом.
При Лагна в Риби Марс ще е в 12 дом, а Слънцето, Меркурий, Венера и Сатурн ще са в 11ти.
Затова е нужен максимално точен час.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.