Здравей Гост

Каква е вашата Луна ?

• 47 Отговора
  • 6224 Прегледи
Re:Каква е вашата Луна ?
« Отговор #20 -: Октомври 07, 2009, 06:15:57 pm »
   Ехооо, къде ви е Лунатаааа?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Октомври 07, 2009, 06:36:09 pm »
луната ми е в телец!прави тригони с мц с марс , с плутон и уран.точен секстил сатурн! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Todr

• *
  • 65
« Отговор #22 -: Октомври 08, 2009, 02:53:50 pm »
моята е в Риби 4 дом, прави тригон с Венера и квадрат с Марс и Юпитер
Слънце-Дева,Луна-Риби,Асцендент-Скорпион,Марс-Близнаци,Юпитер-Рак,Меркурий-Дева,Венера-Лъв

« Отговор #23 -: Октомври 08, 2009, 03:44:38 pm »
Ще направя само едно предположение, че тук Ракът ще доминира :)

Как позна  Фриибърд?

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #24 -: Октомври 08, 2009, 03:52:48 pm »
Как позна  Фриибърд?

Фокус-бокус, барабокус  ;D
Шегувам се, забелязал съм в дискусиите, че повечето съфорумци споделят, че имат Луна в Рак :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #25 -: Октомври 08, 2009, 03:53:23 pm »
Да увелича и аз резултата с един глас
за Рачешките Луни, които ще надхвърлят скоро 10   :P
Естествени минерали и амулети

« Отговор #26 -: Октомври 08, 2009, 03:53:50 pm »
   Демек повечето тук имат изразена интуиция и съпричастност... :D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #27 -: Октомври 08, 2009, 03:56:22 pm »
  Демек повечето тук имат изразена интуиция и съпричастност... :D

Прибави и  Лили - още не се е разписала    ;D
Естествени минерали и амулети

« Отговор #28 -: Октомври 08, 2009, 04:00:29 pm »
   Да бе, интересно - Космическите родители !!! Много рачешки луни, общо взето водата залива тази анкета !

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Октомври 09, 2009, 09:30:52 pm »
Разписах се във всички анкети, просто понякога не ми се пише в някои теми, ако не са по същество, и ги подминавам...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #30 -: Октомври 09, 2009, 09:41:46 pm »
В 10ти дом  в Телец, в опозе на Слънцето, затова много не се харесвам и все се амбицирам да се променям и осъвършенствам, защото все не ми е достатъчно..трудна е тази опозиция  :'(

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Октомври 09, 2009, 09:51:30 pm »
Не знам другите дали я харесват,но аз си харесвам Луната в Овен. Като локомотив от енергия съм. И независимо от твърдия аспект със Сатурн,ми дава твърдоглавието да успявам да си постигна набелязаните желания и цели. Добре ,че имам земен Марс да копа търпеливо и да слага спирачки на дивата ми Луна. Иначе ще го закъсам.  ;D Много съм емоционална,вярно,но все пак имам и воден стелиум. Бързо ми минава яда,умея да прощавам,но не забравям никога нито лошото,нито доброто.

« Отговор #32 -: Октомври 09, 2009, 09:59:31 pm »
И моята Луничка е в 10 дом и в Телец Malta  :), но няма аспекти, и незнам заради това ли е, но аз си се харесвам  ;)
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #33 -: Октомври 09, 2009, 10:05:12 pm »
И моята Луничка е в 10 дом и в Телец Malta  :), но няма аспекти, и незнам заради това ли е, но аз си се харесвам  ;)

ми блазе ти, защото аз не мога да се харесам, а си пропсукам най-хубавите години в това да не се харесвам и да си тръсч кусури..все пак тази опозиция към Слънцето ми си е сериозна....

а да те питам, ти с Луна в 10ти дом имала ли си чести промени в кариерата, защото съм чела, че едно от значенията и е такова, а пък аз съм още в началото на кариерното си развитие... :-\

« Отговор #34 -: Октомври 10, 2009, 11:14:08 am »
Malta, точно така както казваш е  :), често съм си сменяла работата.
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Октомври 11, 2009, 07:52:58 pm »
Странно, все съм си мислела, че Близнашките Луни са но-големи фенки на Интернета.

*

Helo

« Отговор #36 -: Октомври 11, 2009, 08:01:00 pm »
Странно, все съм си мислела, че Близнашките Луни са но-големи фенки на Интернета.

Не би ли трябвало това да са Луните във Водолей? Щот нали Уран се свързва с компютрите. ;D ;D

Е, Близнаците обичат многото информация.

Аз с Луна в Стрелец съм голям фен на Интернета. Откриването на нова и интересна информация ми е забавно. Но то е същото като при книгите - дали ще четеш от книги или Интернет...
Просто имам нужда да поглъщам информация, която за момента ми е интересна. Ако имам достъп до интересуващата ме информация и свободно време, гледай кво става.
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 08:06:45 pm от Helo »

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #37 -: Октомври 11, 2009, 08:14:31 pm »
Луна в Стрелец

съвпад с Нептун
тригон с Лилит
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Октомври 11, 2009, 08:21:33 pm »
Имам 4-ма много близки хора до мен с такава Луна и са по-скоро умерени фенове на интерете.

Ми на тях не им остава време за интернет. Те се изразходват в непосредствена комуникация "тет-а-тет". Не можеш да вържеш един близнак на едно място за дълго време. Докато рачешките Луни са по-прикрити и затворени, избягват директната и открита комуникация, така мисля аз. За тях интернет е безопасно място.

*

Helo

« Отговор #39 -: Октомври 11, 2009, 08:26:54 pm »
Имам 4-ма много близки хора до мен с такава Луна и са по-скоро умерени фенове на интерете.

Ми на тях не им остава време за интернет. Те се изразходват в непосредствена комуникация "тет-а-тет". Не можеш да вържеш един близнак на едно място за дълго време. Докато рачешките Луни са по-прикрити и затворени, избягват директната и открита комуникация, така мисля аз. За тях интернет е безопасно място.

А когато няма с кого от познатите си да обсъждат въпросите, които ги интересуват? Напирмер, колко хора се инетресуват от езотерика и астрология и отделно от това с колко от тях бихте могли да си говорите на тези теми и за колко време? Почти невъзможно е да си говориш на живо и то дълго време на такива въпроси с хората. Пък и на живо хората се притесняват да говорят за такива неща, за да не ги помислят за луди.