Здравей Гост

новолунието във везни

• 51 Отговора
  • 6325 Прегледи
*

Skarlet

Re:новолунието във везни
« Отговор #40 -: Октомври 19, 2009, 09:08:03 pm »
На мен новолунието върху СЛВ в 11 дом ми донесе нова, много важна среща. Не с един човек, а с цяла група съмишленици. Тръгнах без никакви очаквания и останах много приятно изненадана от хората! Скарлет, жалко че не можа да присъстваш и ти. Но се надявам, че скоро ще има снимки. Знаеш къде. :)

Ааааа, "от там идвам".  ;) Всичките ги видях.Много сте хубави. Наистина съжалявам,че не можах да дойда,но първо имах годишнина от смъртта на майка ми,второ-готвим се за новата кампания.И ми се понатрупаха ангажиментите. Но се надявам,че ще мога с нещо да помогна на местна почва и ние да имаме такова местенце като вашето. И тогава пък ние ще ви поканим на гости.  ;D

*

Helo

« Отговор #41 -: Октомври 19, 2009, 09:10:58 pm »
На мен новолунието върху СЛВ в 11 дом ми донесе нова, много важна среща. Не с един човек, а с цяла група съмишленици. Тръгнах без никакви очаквания и останах много приятно изненадана от хората! Скарлет, жалко че не можа да присъстваш и ти. Но се надявам, че скоро ще има снимки. Знаеш къде. :)

Ааааа, "от там идвам".  ;) Всичките ги видях.Много сте хубави. Наистина съжалявам,че не можах да дойда,но първо имах годишнина от смъртта на майка ми,второ-готвим се за новата кампания.И ми се понатрупаха ангажиментите. Но се надявам,че ще мога с нещо да помогна на местна почва и ние да имаме такова местенце като вашето. И тогава пък ние ще ви поканим на гости.  ;D

И какво толкова сте видели? Снимки от астрологична среща ли? Къде са?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #42 -: Октомври 19, 2009, 09:16:47 pm »
Ами, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-)))
;D ;D ;D
И при мен е 4-ти.  ;) Сексът още не е започнал. Сега започва очакването!!!  :P

Ама чакайте сега!Секс ли трябваше да има?!И моето се падна в 4-ти,ама няма никакви точни аспекти.Един господин само ме разхождаше две-три седмици,ама не можах да се прежаля с него за секс.Пфуууу...,значи... :D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Октомври 19, 2009, 11:24:25 pm »
Ами, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-)))
;D ;D ;D
И при мен е 4-ти.  ;) Сексът още не е започнал. Сега започва очакването!!!  :P

Ама чакайте сега!Секс ли трябваше да има?!И моето се падна в 4-ти,ама няма никакви точни аспекти.Един господин само ме разхождаше две-три седмици,ама не можах да се прежаля с него за секс.Пфуууу...,значи... :D

;D ;D ;D , ми то докато мерка ти е мислил и разсъждавал ,докато го оценявал я в главата , я м/у краката ;D ;D ,

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #44 -: Октомври 20, 2009, 12:30:33 am »
;D ;D ;D , ми то докато мерка ти е мислил и разсъждавал ,докато го оценявал я в главата , я м/у краката ;D ;D ,

Мани,мани!Не ми харесваше визуално,което за мен е много важно,а и заминава за чужбина.Абе точно така си е както ти го каза!Обаче от доста време не бях виждала мъж,който толкова много да иска да се жени и да има дете.Успя да ме изненада!Болен е на тази тема,за разлика от мен,къде продължавам май да си бегам.Ей тъй ще си ходя... :-[ ;D
« Последна редакция: Октомври 20, 2009, 12:36:17 am от Мia21 »

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #45 -: Октомври 20, 2009, 08:08:54 am »
Май,само на мен ми е подействало добре туй новолуние-)))))...Ам,то тоз секстил към Марс ми е задействал тау-квадратурата....Ааааа,Марая,сексът,наистина беше домашен-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #46 -: Октомври 20, 2009, 08:47:45 am »
    Еййй, хора как така ви носи това новолуние събития, аз нищо не отчетох...А е се падна в V дом, в точен секстил с ЮЛВ и ИС и точен тригон със СЛВ и МС, а и Луна тригонче - ама на - все още немаааа нищоооо !!!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #47 -: Октомври 20, 2009, 12:57:38 pm »
 опитай да разгледаш реално събитие, което можеш да засечеш за 1 път и ще видиш как като чели  цялата карта се свръзва косвено ;)  а и новолунията  не винаги действат  веднага, затъмнения  и т.н също;
  при предишно пълнолуние, което почти повтори  наталното  имаше раздвижване баш в областта ;D и не можах да видя това в други транзити или прогресии
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #48 -: Октомври 20, 2009, 02:29:46 pm »
   Ха, одеве говорих по телефона с либофта ми, дето е на 2000 км оттук. Успях да се свържа... :). И утре ще бъде важен ден за моя приятелка, на която ще й бъда свидетел....Но пък това какво общо има с V дом и новолуние - нямам идея...

« Отговор #49 -: Октомври 20, 2009, 08:30:03 pm »

Тия снимки на някое тайно място ли са?   ;D ::)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #51 -: Октомври 20, 2009, 08:51:49 pm »
Мерси, Стреличка. Лили е много различна на тези снмки от онази,която беше пуснала тук в темата със снимките. Лили, много си фотогенична. Аз, май другите не съм ги мервала по снимки от форумите.  ::)

Обичам да разглеждам снимки на други хора   ;D  ;D  ;D /а не мене по снимки, ако ме разбрахте  ;)/
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.