На мен новолунието върху СЛВ в 11 дом ми донесе нова, много важна среща. Не с един човек, а с цяла група съмишленици. Тръгнах без никакви очаквания и останах много приятно изненадана от хората! Скарлет, жалко че не можа да присъстваш и ти. Но се надявам, че скоро ще има снимки. Знаеш къде.
Цитат на: Lillie в Октомври 18, 2009, 01:07:22 pmНа мен новолунието върху СЛВ в 11 дом ми донесе нова, много важна среща. Не с един човек, а с цяла група съмишленици. Тръгнах без никакви очаквания и останах много приятно изненадана от хората! Скарлет, жалко че не можа да присъстваш и ти. Но се надявам, че скоро ще има снимки. Знаеш къде. Ааааа, "от там идвам". Всичките ги видях.Много сте хубави. Наистина съжалявам,че не можах да дойда,но първо имах годишнина от смъртта на майка ми,второ-готвим се за новата кампания.И ми се понатрупаха ангажиментите. Но се надявам,че ще мога с нещо да помогна на местна почва и ние да имаме такова местенце като вашето. И тогава пък ние ще ви поканим на гости.
Цитат на: kabala в Октомври 19, 2009, 04:40:05 pmАми, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-))) И при мен е 4-ти. Сексът още не е започнал. Сега започва очакването!!!
Ами, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-)))
Цитат на: Revati в Октомври 19, 2009, 05:34:46 pmЦитат на: kabala в Октомври 19, 2009, 04:40:05 pmАми, на мен новолунието ми се тресна в 4 дом и беше в точен секстил с марс. Та, пр мен се изрази в секс,секс...15 дни,ви казвам-))))аааа,и освен това се срещнах за първи път фейс то фейст с Lilie-))) И при мен е 4-ти. Сексът още не е започнал. Сега започва очакването!!! Ама чакайте сега!Секс ли трябваше да има?!И моето се падна в 4-ти,ама няма никакви точни аспекти.Един господин само ме разхождаше две-три седмици,ама не можах да се прежаля с него за секс.Пфуууу...,значи...
, ми то докато мерка ти е мислил и разсъждавал ,докато го оценявал я в главата , я м/у краката ,