Здравей Гост

ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие

• 263 Отговора
  • 50037 Прегледи
*

Nebesna

Re:ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие
« Отговор #80 -: Октомври 18, 2009, 09:07:19 pm »

Хело,ами то това си е диагноза.Сега се сетих,че имаше някаква болест,при която жената си въобразявала,пак чрез силата на мисълта,че е бременна и наистина получавала същите симптоми.Дори и нараствал и корема.Ако някой се сеща може да каже как се нарича тази болест.

PS:Извинете-мнима бременност!

Без да гарантирам за достоверност, но ми казаха, че имало някаква кралица или кралска особа с друг ранг, която много искала да има дете, но не забременявала. Толкова силно го искала и си вярвала, че е бременна, че в един момент корема и започнал да нараства, докато накрая съответно и изтекли водите, но нямало дете.

А преподавателят ми по Основи на психопатологията - човек на пенсионна възраст, в пълен разсъдък, работил за съда, като правещ експертизи и напълно разумен, работил и с лудите ми разказа за история, която прочел - американски учени решили да си направят експеримент. На осъден на смърт затворник му казали, че вместо да му бият смъртоносна инжекция, каквато е практиката, те ще го убият със задушаване. Той повярвал. Били му смъртоносна инжекция. После аутопсията показала, признаци на смърт, настъпила от задушаване.

Ти какво целиш - големи цици или непорочна бременност? Предлагам да се прехвърлиш в темата за силата на мисълта.

*

Helo

« Отговор #81 -: Октомври 18, 2009, 09:11:32 pm »
Ти какво целиш - големи цици или непорочна бременност? Предлагам да се прехвърлиш в темата за силата на мисълта.

В момента - нито едно от двете. Големите гърди тежат, както се убеждавам, а деца не искам.

Що да пиша в темата за силата на мисълта, като мога да си пиша и в тази?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #82 -: Октомври 18, 2009, 09:14:55 pm »
Ами за силата на мисълта аз това съм научила.Хората това са постигнали.За нещо материално,не се сещам.Това е мнението ми по твоя въпрос.Може други хора да имат друго.

*

Nebesna

« Отговор #83 -: Октомври 18, 2009, 09:17:19 pm »

В момента - нито едно от двете. Големите гърди тежат, както се убеждавам, а деца не искам.

Що да пиша в темата за силата на мисълта, като мога да си пиша и в тази?

Ами, защото променяш насоката на  ТАЗИ тема. Изтегли напред другата тема и пиши в нея. Тази тема е за оплаквания.
Имай малко усет за нещата. Твоите примери ще бъдат много по-ценни в другата тема. Пък и по-лесно се търси с търсачката.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #84 -: Октомври 19, 2009, 06:09:31 am »
беше комунизъм и всички бяха равни , е неколцина бяха ПО-равни. имаше заплата , живеехме сиво , редяхме се на опашки ,в книжарниците МАЛКО ХОРА ВЛИЗАХА. ТЕЗИ КНИГИ ЗА СИЛАТА НА МИСЪЛТА , ЗА ПЛАНЕТИТЕ , ЗА КВАНТОВИЯ СКОК ,ЗА БИОЛЕЧЕНИЕТО ,ЗА ЕНЕРГИЯТА И ЧЬОРТ ВОЗМЕТ , аз не съм сещала на пазара. ВСИЧКИ КАРАХА МОСКВИЧИ ,ЗАПОРОЖЦИ И ЛАДИ. ВСИЧКИ ТРЪГНАХМЕ НА СТАРТ. ВСИЧКИ БЯХМЕ ОФЕРТАДЖИЙ ПРОДАВАХМЕ ОТ МИНЕТИ ДО САМОЛЕТИ.НЯКОЙ УСПЯХМЕ-ЩОТО НЕ СПАХМЕ ,ЩОТО ИМАМЕ МУТАБЕЛНИ ОСИ И КВАДРАТИ В ИЗОБИЛИЕ. ДЕЙСТВАХМЕ , НЕ СПАХМЕ И НЕ ГЛЕДАХ НИ НА ВУТЕ ,НИ НА МУТЕ В ПАНИЧЕТО......

може ли някой да ми отговори на един въпрос?

ЗА ТОВА ВРЕМЕ ЛИ РЕВЕТЕ?!

ми вместо да ревете и да се оплаквате ,вместо цял ден да висите по форумите елате пред парламента,викнете , ревете ,крещеге , ЩОТО ТЯ РИБАТА СЕ ОМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА , А НЕ ОТ ОПАШКАТА.
съзнавате ли въобще в какво време живееме ,кой ни управляваше и кой ни управлява!
срам ме е! монетата винаги има две лица ,но едно име- ИСТИНА! едва ли има зодиакален знак ,който да обича истината повече от стрелеца? >:(  
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 07:37:04 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #85 -: Октомври 19, 2009, 07:57:17 am »
Марая,трябваше малко по-рано да апелираш за реване пред парламента. Това положение не е от един месец насам,а от времето на БСП и Сие. Хората не са прости и няма да се вържат на подобни провокации. А и има политически форуми,нека не политизираме нашия,щото ще назрее пак някой конфликт.

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Октомври 19, 2009, 08:21:27 am »
Марая,трябваше малко по-рано да апелираш за реване пред парламента. Това положение не е от един месец насам,а от времето на БСП и Сие. Хората не са прости и няма да се вържат на подобни провокации. А и има политически форуми,нека не политизираме нашия,щото ще назрее пак някой конфликт.

МНОГО ГРЕШНО МЕ РАЗБИРАШ ;D ИЛИ СЕ ОПИТВАШ ДА МЕ ПЕРИФРАЗИРАШ! >:(
точно това искам да кажа......,аман от ревове и от политически намеци.
АЗ ОТДАВНА ЗАБРАВИХ ЗА ПОЛИТИКАТА ,ЩОТО МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ЛЪЖЦИ И ЦЪРВУЛИ."СТАНЕТЕ ВИЕ ,ЗА ДА СЕДНЕМЕ НИЕ!"-ТОВА Е МОТОТО НА ПОЛИТИКАТА. НЕ МИ ДРЕМЕ НИ ЗА СЕРГЕЙ ,НИ ЗА МУРАВЕЙ.РАЗБИРАШ ЛИ!ТАЯ ГНУС ДЕТО Я ВИДЯХ В РАМКИТЕ НА ГОДИНИ МИ Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО.
ВИЖ ,МЕН МЕ ТЪРСЯТ ЗА РАБОТА УВАЖАЕМИТЕ ПОЛИТИЦИ , А АЗ ПРОСТО ВЕЧЕ СИ МЪЛЧА И ГЛЕДАМ СЕЙРИТЕ.ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ.
АЗ НЕ РЕВА , А СЕ РАДВАМ НА ЖИВОТА И РАБОТАТА СИ , ТУК ОБАЧЕ СТАНАХТЕ МНОГО ПОЛИТИЦИ И МНОГО КОРЕКТОРИ.
ДАЙТЕ ДА СИ ГОВОРИМЕ ЗА АСТРОЛОГИЯ И ДА Я ПРАКТИКУВАМЕ.ЩОТО СКОРО ПАК ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ТЪРСИМЕ НЯКОЯ И ДРУГА КАРТА И ДА СЕ ПИТАМЕ ЗАЩО?НЕКА СМЕ ПОДГОТВЕНИ :) ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #87 -: Октомври 19, 2009, 08:29:19 am »

ДАЙТЕ ДА СИ ГОВОРИМЕ ЗА АСТРОЛОГИЯ И ДА Я ПРАКТИКУВАМЕ.

Е,нали и аз това съм написала?  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Октомври 19, 2009, 08:56:57 am »
не скарлет ,не точно това си написала! аз питам дали имат спомени от онези години ,че реват за тях....тогава нямаше работодатели и ниски заплати!нямаше нищо.....
сега има ,но за тези ,които могат ,знаят ,умеят ,искат!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #89 -: Октомври 19, 2009, 10:51:31 am »
Марайче, ко стана с офертата за прислужница бе. 3 деня как те чакам вече.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Октомври 19, 2009, 11:06:15 am »
Марайче, ко стана с офертата за прислужница бе. 3 деня как те чакам вече.  :-[

имам няолко изисвания :
да има препоръка от предишен раотодател
медицинско квидетелство
свидетелство за съдимос
да е наясно , че не е назначена да вкарва ред , а да поддържа вече установения
да е тактична и внимателна
необходимо ми е интервю с нея.

работно време от 12 до 19 часа без събота и неделя
всичко , което касае хигиенизиране на дома , пране ,гладене /без готвене/
450 евро.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Октомври 19, 2009, 11:26:39 am »
Хе хе, Марайче, да взема да се преквалифицирам ли, хем да си проработя и Луната. Че тая заплата е двойно по-висока на преводачите бе! А пък и ми писна да се занимавам с цървули и да си търся хонорарите с месеци.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #92 -: Октомври 19, 2009, 11:37:26 am »
Лиле, е за това говоря, като говоря, че в тая държава бизнесът не е бизнес и държавата не е държава.
Не е ли срамота чистачка в гръцко село на гръцки остров на края на света да зима 600 евро при осигурени храна и спане, а тук висшисти, кадри с образование, квалифицирани, да мизерстват с по 200-300 евро.
И който ми каже пак, че некадърните само са бедни, ще го заплюя в лицето.Предупреждавам, да не стане после, че съм правила конфликти.
Щото бизнесмен нее само човек, който умее да прави пари, а и човек, който умее правилно да ги разпределя. Колко за него, колко обратно за обществото и под каква форма - заплати, иновации, дарения, данъци и прочее.

*

Helo

« Отговор #93 -: Октомври 19, 2009, 11:51:40 am »

/без готвене/

А готвенето защо го изключваш - за да не ти сложи отрова, лоши мисли или нещо друго в храната ли?

;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Октомври 19, 2009, 12:57:31 pm »
И който ми каже пак, че некадърните само са бедни, ще го заплюя в лицето.

О, и аз ще се присъединя, бъди спокойна!
А кой е казал пък, че няма и богати некадърници?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Октомври 19, 2009, 12:58:35 pm »
А готвенето защо го изключваш?

Защото тя самата е перфектна готвачка.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Октомври 19, 2009, 02:39:46 pm »
А готвенето защо го изключваш?

Защото тя самата е перфектна готвачка.  :P

и знаеш ли какво ще си сготвиме като дойда :) рибка с мащерка и крем супа леща по индийски :) ;) , ако ме домързи стягай се ДЪЛБОКААААА идваме ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #97 -: Октомври 19, 2009, 06:07:55 pm »
Искам да се оплача най-вече от себе си ???Защо винаги вярвам на неподходящите хора ???И защо казват че грешките учат?Поне при мен не действа.Повтарям си една грешка по милион пъти и...никакви поуки.
И....на всичко отгоре ми е студено,и искам да се прибера,но нещо ме спира...иииииииииии искам куче ама няма.Да го материализирам ли...(май таз дума не успях да я напиша) :-\ААА да днес видях едно Ферари и го искам ама нямам кинти ииии едва ли ще проймам толкова...Бе дали е вярно че трябва да сме оптимисти до последно? ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #98 -: Октомври 19, 2009, 06:24:48 pm »
Искам да се оплача най-вече от себе си ???Защо винаги вярвам на неподходящите хора ???И защо казват че грешките учат?Поне при мен не действа.Повтарям си една грешка по милион пъти и...никакви поуки.
И....на всичко отгоре ми е студено,и искам да се прибера,но нещо ме спира...иииииииииии искам куче ама няма.Да го материализирам ли...(май таз дума не успях да я напиша) :-\ААА да днес видях едно Ферари и го искам ама нямам кинти ииии едва ли ще проймам толкова...Бе дали е вярно че трябва да сме оптимисти до последно? ;D
Бе Ферарито верно ли, че го искаш?! Много бръмчат. За кучето- разбирам.
Грешките?! ..Имаш ли много куинконси в натала?
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 06:58:11 pm от Uran »

*

crazy_666_999

« Отговор #99 -: Октомври 19, 2009, 06:47:09 pm »
Бе Ферарито верно ли, че го искаш?! Много бръмчат. За кучето- разбирам.
Грешките?! ..Имаш ли много куинкокси в натала?
Разбира се че го искам това ферари ;DСамо че черно,не червено ;DИИИИ какво дали имам много :-[?дам още едно оплакване,не зная какво е значението на куинкокси-те :-[малииии не стига всичко ами съм и "умница" :-[