Здравей Гост

подходящо време за операция

• 40 Отговора
  • 8038 Прегледи
*

Nebesna

Re:подходящо време за операция
« Отговор #20 -: Октомври 30, 2009, 08:48:23 pm »
Ама, тя сложна операция, била. Аз мислех, че ще те обгарят само.
Коя дата и час си избра в крайна сметка?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #21 -: Октомври 30, 2009, 09:02:46 pm »

Не бе, аз съм тая със зъба ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Октомври 30, 2009, 09:21:47 pm »

Не бе, аз съм тая със зъба ;D

;D ;D ;D  Абе позачудих се аз какво ще ти имплантират там долу....

Re: подходящо време за операция
« Отговор #23 -: Юли 12, 2012, 09:29:03 pm »
Искама да по питам дали е подходящ денят за операция- 12.07 2012

« Отговор #24 -: Юли 12, 2012, 09:36:34 pm »
става въпрос за баща ми на когото днес му направиха операция - моето скромно мнение е ,че би трябвало възстановяването да е успешно,без рецидиви - операция на простата - доброкачестствена хиперплазия.........луната намалява и е в телец - срещуположния знак на скорпиона / отговарящ за простата/ би трябвали всичко да е минало добре.Моля за мнение,защото въпреки всичко се притеснявам........нямам връзка с него и затова питам

« Отговор #25 -: Юли 13, 2012, 07:44:52 am »
става въпрос за баща ми на когото днес му направиха операция - моето скромно мнение е ,че би трябвало възстановяването да е успешно,без рецидиви - операция на простата - доброкачестствена хиперплазия.........луната намалява и е в телец - срещуположния знак на скорпиона / отговарящ за простата/ би трябвали всичко да е минало добре.Моля за мнение,защото въпреки всичко се притеснявам........нямам връзка с него и затова питам

Наталия, не се притеснявай, вярвай,че силите на доброто го пазят - има си голям  огнен тригон в който участват У6 Венера на Асц /здраве/ -Луна У8 /операции/- Плутон/диспозитор на др.светило Слънцето и болничен престой-12 дом/има добра регенеративна способност човека. :blink:
тр. Юпитер У1 и тр.Венера У6 са в 7 - на лекаря, попаднал е на точният  специалист
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #26 -: Юли 13, 2012, 08:34:23 pm »

Наталия, не се притеснявай, вярвай,че силите на доброто го пазят - има си голям  огнен тригон в който участват У6 Венера на Асц /здраве/ -Луна У8 /операции/- Плутон/диспозитор на др.светило Слънцето и болничен престой-12 дом/има добра регенеративна способност човека. :blink:
тр. Юпитер У1 и тр.Венера У6 са в 7 - на лекаря, попаднал е на точният  специалист
Благодаря ти за вниманието :kissd:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #27 -: Юли 16, 2012, 03:14:59 pm »
Предстои ми да излезе резултат от цитонамазка, и ужасно много ме е страх какъв ще бъде. Имам предчувствие, че проблемът е сериозен.
Какво и къде да гледам в натала, или по транзити?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Юли 16, 2012, 03:18:41 pm »
Предстои ми да излезе резултат от цитонамазка, и ужасно много ме е страх какъв ще бъде.

Към този момент имаш ли трудни аспекти към Луна, Венера?

Ако си в период на планета, управляваща някой от "лошите" домове (дустхана), са възможни здравословни смущения, но зависи от статуса на съответната планета в радикса и от нейните аспекти.

За някаква кистичка ли се притесняваш, какъв е проблемът?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #29 -: Юли 16, 2012, 03:25:37 pm »
Имам наследствена обремененост. Проблемът е в матката. И майка, и баба са оперирани от миома на матката.
Страх ме е, много! На 32 години да остана без вътрешни полови органи, не ми се иска.

Луната ми е в тригон с транзитен Плутон /в момента Плутон се е върнал назад и тригона не е точен, но скоро отново ще бъде/.
Венера ми е в тригон с тр. Сатурн /също в момента не е точен/.
Прогр. Луна обаче е в 8-ми дом.

*

Papy

• 4343
« Отговор #30 -: Юли 16, 2012, 03:27:01 pm »
Е, чакай де-кажи за луна и венера, пък после и за плутон

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #31 -: Юли 16, 2012, 03:40:32 pm »
Е, чакай де-кажи за луна и венера, пък после и за плутон

Какво за тях да кажа? По натал имам тригон на Венера и Плутон, съвпад на Марс и Плутон. Венерата ми е и в квадрат със Сатурн и опозиция Нептун. Луната ми е перфектна - телешка, в тригон с Юпитер, и съвпад хирон.

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Юли 16, 2012, 03:45:40 pm »
А в кой знак и дом е венера, съотв съвп марс/плутон
До тук не звучи страшно

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #33 -: Юли 16, 2012, 03:56:04 pm »
 Венера в 9-ти /Близнаци/, Марс и Плутон /Везни/ в съвпад с АЦ, но в 12-ти дом.
Сатурн мина през тях, но все още е в съвпад с АЦ.
  Надявам се, положението да бъде овладяно и да не се налага операция.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #34 -: Юли 16, 2012, 03:57:29 pm »
Предстои ми да излезе резултат от цитонамазка, и ужасно много ме е страх какъв ще бъде.

Към този момент имаш ли трудни аспекти към Луна, Венера?

Ако си в период на планета, управляваща някой от "лошите" домове (дустхана), са възможни здравословни смущения, но зависи от статуса на съответната планета в радикса и от нейните аспекти.

За някаква кистичка ли се притесняваш, какъв е проблемът?

Лили, кои са тези домове?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Юли 16, 2012, 04:01:30 pm »
6ти, 8ми и 12ти, но с отчетена прецесия и по система "дом-знак".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #36 -: Юли 16, 2012, 04:07:53 pm »
Благодаря, Лили, но е много сложно за мен. :wub:

Ето транзитите днес.
Сега забелязах, че транзитен Уран е в 6-ти дом.

и планетите в движение:

Ако виждате нещо много лошо, моля не ми го казвайте!
« Последна редакция: Юли 16, 2012, 04:14:42 pm от Рая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Юли 16, 2012, 04:24:19 pm »
Не виждам кой знае колко трудни транзити в момента.

Сатурн транзитира през Асцендента и прави квадрат към наталния Меркурий - това би могло да даде тенденция към песимистично мислене, повече съмнения, скептицизъм, дори страхове - активира се наталната квадратура между Меркурий и Плутон. Рачешкият Меркурий може да бъде доста внушаем - всичко пречупва през призмата на емоцията, душевността... Някои психосоматични симптоми могат да бъдат отражение на твоите вътрешни душевни терзания, на тревожността ти, на чувството за несигурност и за изгубен душевен комфорт (Луна в Телец).

Съвадът му с Марс и Плутон вече е отминал - предполагам, че тогава проблемите са ескалирали с най-голяма сила.

На прима виста не виждам указания за "женски" проблем, а по-изразена тенденция да се поддаваш на негативни мисли и очаквания и да визуализираш най-песимистичния вариант на развитие във всяка една ситуация.

« Последна редакция: Юли 16, 2012, 04:30:39 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #38 -: Юли 17, 2012, 05:19:12 pm »
Права си, Лили!
След толкова несполуки и спънки, наистина духът ми е спаднал и се уморих да се боря. Не очаквам нищо вече.
Рачешкият ми Меркурий доста ми пречи, защото ме прави много чувствителна в общуването с хората, а душевният си комфорт изгубих преди близо 2 години, и няма изгледи скоро да го възвърна, пък и с този квадрат на светилата, дори и всичко да ми ОК, пак нещо ме гризе отвътре.
Колкото до здравословният проблем, притесненията ми се усилват, от факта, че съм наследствено обременена, а и преди 5 години майка ми имаше почти същите симптоми.
Благодаря за успокоението, дано наистина проблема е по-скоро хормонален, а не гинекологичен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Юли 17, 2012, 05:30:01 pm »
Колкото до здравословният проблем, притесненията ми се усилват, от факта, че съм наследствено обременена, а и преди 5 години майка ми имаше почти същите симптоми.
Благодаря за успокоението, дано наистина проблема е по-скоро хормонален, а не гинекологичен.

Дано не е нещо сериозно! Струва ми се, че нямаш сериозни основания за притеснение.
Не зная какви са ти симптомите, но понякога се получава и на стресова основа.

Относно наследствеността - не е задължително да страдаш от заболявания, които майка ти е имала.
Зависи чии гени са по-силни, а и по принцип темпераментът и телесната конституция не се определят само от гените на майката и бащата.

Аз ако изброя какъв букет от диагностицирани и недиагностицирани заболявания е имала майка ми, трябва да се гръмна още сега. И мога да кажа, че нейните не са наследствени - нито майка й, нито баща й са имали такива. Просто е дошла с такава предразположеност на тоя свят, а и неслучайно казват - "Всичко е в ума!". Заболяванията ни след средна възраст и в по-напреднала в голяма степен се определят не само от начина на живот, който сме водили, а и от нашите мисли, от нашето отношение към заобикалящия свят.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.