Синухе къде се загуби?
Както казах, сексуално много добре се получава с Близнаци и Деви при мен
може ли да си донеса Юпитера на вашата водолейска оргия....дали ще му стане?
Ами ти си астролог, ти ше кажеш какъв съм.
Цитат на: vanilla в Юни 11, 2010, 04:50:26 pmможе ли да си донеса Юпитера на вашата водолейска оргия....дали ще му стане? Тъкмо ще уголеми положението.
Цитат на: Mr.Kapriz в Юни 11, 2010, 04:49:26 pmКакто казах, сексуално много добре се получава с Близнаци и Деви при мен Добър вечер на всички! И виждам,че говорите за секс или по-скоро за групов секс, че ми стана интересно...То на моите години, май и на обрязани няма да простя и имам Асц. Дева, така че урааааа, между нас може да се получи :97: :85:
ЕЕЕ, Мистър Каприз официално се уреди вече. Моля дамите да се оттеглят, ще гледаме кино. :72:
Цитат на: лорд в Юни 11, 2010, 04:55:30 pmЦитат на: Mr.Kapriz в Юни 11, 2010, 04:49:26 pmКакто казах, сексуално много добре се получава с Близнаци и Деви при мен Добър вечер на всички! И виждам,че говорите за секс или по-скоро за групов секс, че ми стана интересно...То на моите години, май и на обрязани няма да простя и имам Асц. Дева, така че урааааа, между нас може да се получи :97: :85:ооооооооооооооооооо Лорде, дал Бог дърво - ти са появи бре
То и без това съм традиционалист, сексуалните вакханалии не са за мен. Има сексът все пак някаква стойност сантиментална за мен
Лорд, вие да не сте хомосексуалист? Доста мъжки ник нейм? И в това ще трябва да ви разочаровам - хетеросексуален съм...