Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 515466 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Говорим си за секс
« Отговор #200 -: Ноември 03, 2009, 12:47:40 pm »
Прав си Синухе, на ниво ежедневно общуване в смисъл делово и битово имаше доста искри в началото, които някакси утихнаха. В интимен план- точно обратното- има пренасяне на отношенията на много по-високо ниво.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #201 -: Ноември 03, 2009, 01:02:24 pm »
Между другото, с голямата ми любов имахме не само съвпад на моето Слънце с неговите Венера/Меркурий, а и на Южния му възел със Слънцето ми. Да добавя, че имахме и огледален съвпад Луна/Лилит. Мога да кажа, че бях като заслепена, зашеметена, но въпреки това през цялото време връзката създаваше усещане за застой. Нищо чудно, тогавашната ми половинка имаше Луна в Телец на ИЦ в квадрат със Сатурн в 7 дом. А и самата връзка бе един безкраен компромис от моя страна. Накрая приключи поради външни обстоятелства, независещи от мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #202 -: Ноември 03, 2009, 01:19:39 pm »
Въпреки хармонията, това усещане за застой е нещото, което отвреме на време ми включва паник бутона.
Имум целито му отстои сравнително далече от асцендента ми и общо взето незнам от къде ми идва това, защото той не се чувства по този начин.

« Отговор #203 -: Ноември 03, 2009, 01:46:18 pm »
Възела не чувства,но човека който го носи-да!  :D

Съвпад на огнена планета със СЛВ в синастрия за личността  с възела макар и полезно,може да се усеща много натоварващо-ако там е Марс все едно те бие камшик и ти казва какво да правиш,при Слънцето-има налагане на житейски програми или предаване на много сурови уроци ,направо от поведението на отсрещния.Просто защото там където е СЛВ ние се учим,а партньорските планети там ни идват тежичко или поне в началото.Разбира се зависи и от индивидуалната изява,но си има общо усещане,което не съм видял да не работи.

Разбира се всички планети върху СЛВ,може да се усещат като инвазия в една или друга степен...

Е, със сегашния ми приятел точно този аспект имаме, при мен по начало има опозиция на Марс-Сатурн и почти винаги тази опозиция е най-засегната в синастричните карти и е много показателна...Та на приятеля ми, оста СЛВ-ЮЛВ е точно поставена върху моята Марс-Сатурн, а Марса ми е в Скорпион...Сигурно за него е така, както си го описал, но аз усещам нещата от другата страна....Казвам, че с него може да се прави тантрически секс, защото може да трае дълго, можеш да се отдадеш на медитация през това време, водещото отношение  между нас не е страстта, а нещо много по-различно, което все още не съм разбрала.... Докато при първата ми любов, страстта е водеща, първична между мъж и жена....задоволяване на нагона...Но с този Марс и Нептун, явно нещата са преминавали някъде отвъд. Защото и без оргазми, съм се чувствала задоволена по простата причина, че съм била желана....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #204 -: Ноември 05, 2009, 03:09:54 pm »
Брееей,страхотна темичка,добре,че е пълнолуние и не мога да спя та да се докопам до компютъра.Пускам си данните с най-голямото желание да ме разнищите каква съм в секса, а пък аз всичко ще си кажа.Още повече че до този момент още не съм срещнала перфектния си любовник и се чудя понякога дали на мене нещо не ми куца или просто не съм попадала на човек :(
   И дано да имам синастрични аспекти  с повече съфорумци  :) :) :) :) :) :)
    9.6.1972г   12.15 София

Някой поглеждал ли е картата на Диди4 ?
Аз го направих, но ми е трудно да коментирам подробности...
За любов се гледа У5 - сатурн - 9 дом, ама за секс не се ли гледаше 8 дом и управителя, нека някой да ми помогне
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #205 -: Ноември 05, 2009, 03:52:29 pm »
Аз ще продължа по картата на Диди4
Управителя на 8 дом Марс е в Рак в тао квадратура с Уран и Хирон. - показва някакви трудности. Хирон в 8 дом,  тук не съм наясно....
Хело каде си бре, кажи 2 думи

Аз изчезвам да взема малката от яслата
« Последна редакция: Ноември 05, 2009, 03:58:45 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #206 -: Ноември 05, 2009, 03:58:11 pm »
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2549471

Вече не ни трябва нито синастрия нито натални хороскопи просто хората са намерили идеалното решение  ;D ;D ;D
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #207 -: Ноември 05, 2009, 07:30:38 pm »
Eлфи,благодаря за подкрепата но явно с преминаването на пълнолунието вече не   се говори за секс пък и не на всеки се обръща внимание :( явно аз не съм от хората късметлии в това отношение.Може би не знам как да си поискам или причината е някоя друга.Просто не мога да разбера защо някои хора се игнорират и защо.Може би без да имам директен контакт/както е интернет /не мога да изразя себе си  :( :( :( :(а и сигурно картата ми не е интересна и за другите е ясна като бял ден само дето аз не мога да разбера къде ми е проблема. :'(
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #208 -: Ноември 05, 2009, 10:34:10 pm »
Права си, след като свърши пълнолунието, ентусиазмът поотмина...
Не разбрах обаче какъв е проблемът с твоята карта - това, че още не си намерила "перфектния" любовник или не знаеш какъв тип мъж би ти паснал на тебе?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #209 -: Ноември 05, 2009, 10:48:20 pm »
Не чета много в тази тема, но аз с моя Марс в Телец...ретро..все ми се струва, че много са се разбързали  ;D А и на мен ми е необходимо ден за оглед, ден за размисъл  ;D  ;D  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #210 -: Ноември 05, 2009, 11:32:43 pm »
ама за секс не се ли гледаше 8 дом и управителя, нека някой да ми помогне

Венера, Марс, Луна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #211 -: Ноември 06, 2009, 12:32:55 am »
Ако сямо лягаш и нищо не правиш, Марс не ти требе.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #212 -: Ноември 06, 2009, 12:44:20 am »
Ще ходите с портативни компютри дори и в тоалетната.

Да ти гледаме ммм... мускулите ли?  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #213 -: Ноември 06, 2009, 12:47:37 am »
Лилиееее - казах якооооооооооооо, но не уточник кое е якото. Аз съм супер мен, маце. Знаеш ли кви мускули имам, сега да не показвам и аз моите снимки, че тогава няма да излезете от този сайт никогаш. Ще ходите с портативни компютри дори и в тоалетната.

Докажи го! Ние на приказки не верваме!  ::) :P

Пък и след Миоджералвомбо дали ще има друг, който да успее да предизвика такъв интерес в нас?!  ???

Показваш снимките и преценяваме дали е вярно това, което казваш!

*

Helo

« Отговор #214 -: Ноември 06, 2009, 12:50:12 am »
Лилие, ако се разведа ще те взема. Голяма китка си. Харесваш ми.

Е, нали преди малко ми каза, че съм голям сладур и ме цункаш, пък сега ще се жениш за Лили?  ???

:P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Ноември 06, 2009, 12:51:17 am »
Ако продължаваш да настояваш, накрая ще свали някоя снимка от гепиме или друг подобен сайт, белким да се успокоиш малко като видиш "доказателствата".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #216 -: Ноември 06, 2009, 12:52:49 am »
Лилие, ако се разведа ще те взема.

Затова ли една колежка астроложка ми предрече, че с дърт и разведен ще се задомя?  >:(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #217 -: Ноември 06, 2009, 12:54:20 am »

Затова ли една колежка астроложка ми предрече, че с дърт и разведен ще се задомя?  >:(

Ооооооооххххххххххххх!!! Не го обиждай човека! Той може да не е дърт. Ако си спомням правлино това, което видях в картата му, той е с няколко години по-голям от теб. Ще си паснете.  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #218 -: Ноември 06, 2009, 12:55:22 am »
Цитат
Дърт ли съм, булке?

За мен може и да си вече.
"На вкус и цвет товарищей нет".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #219 -: Ноември 06, 2009, 12:58:02 am »

Затова ли една колежка астроложка ми предрече, че с дърт и разведен ще се задомя?  >:(

Алоооооооооооооооооооо
аз съм 1976 година роден. Дърт ли съм, булке?

Айде покажи снимков материал, за да можем ние да даем съвет на Лили дали си подходящ за нея - знаеш, ние имаме способността по външния вид да преценяваме хората.

Покажи някоя снимка - може и да не си гол на нея.  :P

Хело, батко да ти каже една приказка - любопитството убивало котката. Нали знаеш, колко живота има котката... прай сметка, за това което ти казах.

И още една мъдрост - любопитните ги лъжели. Така че спокУ, пиле. :-*

Хммм и Миоджералвомбо ми каза същото.

Жалко! Пропусна възможността да видиш дали ще оставиш трайни следи във фантазиите на потребителките тук и ще предизвикаш интерес към себе си поне наполовина на това, което Миоджерабвомбо направи.  ;)

Сега вече няма как да знаеш това!