Цитат на: Divna в Октомври 22, 2010, 06:26:11 amМоже и една камара планети вътре .При всички положения са виновни Плутон и Хирон.... това вече е без шега !НО , колкото и да бучи Жином , не е зле да се намерят данните и да се види за какво иде реч!Вероятно воя нямаше да е толкова голям и пича щеше да е много търсен , ако и двамата работеха....Това вече в кръга на майтапа...
Може и една камара планети вътре .
Цитат на: Марая в Октомври 22, 2010, 06:30:49 amЦитат на: Divna в Октомври 22, 2010, 06:26:11 amМоже и една камара планети вътре .При всички положения са виновни Плутон и Хирон.... това вече е без шега !НО , колкото и да бучи Жином , не е зле да се намерят данните и да се види за какво иде реч!Вероятно воя нямаше да е толкова голям и пича щеше да е много търсен , ако и двамата работеха....Това вече в кръга на майтапа... Нямам как да му намериш данните. Трябва да го познаваш, за да му ги искаш
А виж ти къде хайманосвал Капризния. :57:
дори като съм правил съпоставка в първия момент тези животни ми се струваха комични, но доста добре описват начина на sex and love making, че дори и генеталите
Цитат на: Kaya в Октомври 26, 2010, 04:01:47 pm ама то има значение как си ти, защото той може и да е биволище, ама ти като не си кел файдаТочно така, примерно Марая е слон(накшатра Bharani), и определено и трябва някакво голямо животно, примерно крава, но най добре ще е с другия слон - накшатра Revati Toва се отнася и за vision, понеже и на двете луните им са в една накшатра.Иначе за моите наблюдения и факти няма да ви поднасям снимков материал, но определено на жени, които са с крава и генеталите им наистина са като на крава - големи.
ама то има значение как си ти, защото той може и да е биволище, ама ти като не си кел файда
Не бъркай секс съвместимост със съвършенството, ти не ще го достигнеш, а и няма нищо хубаво в него. Да го таковам и практичния ти и здраво мислещ темперамент..
Искаха да споделя интересни наблюдения, еми при мен те са такива.. Малките животни като цяло са тясни, да си виждала някъде слон да се мъчи с плъх или змия да се пъха в дупката на тигъра ?