:wink2: Каприз, мъжете не се плашат, защо хукна тъй сега....
е те то това ви е смисъла тук.. все някой да спори с някой, а не да си приемем различията
Цитат на: sunrain в Юни 11, 2010, 04:23:56 pm :wink2: Каприз, мъжете не се плашат, защо хукна тъй сега....щот е "отворко" затуй :85: :85: :85: такива най-ги обичам. да ми се прави на голем пич насреща и да се сваля наред. хич и не го мотам много ако ми е насреща - хващам го за якичката, притискам го до стената и го почвам... обикновено в момента в който се приближа да такива убавци и те бягат ши кажеш, че триста пожара им горят у гащите :85: :85: :85: :85: :85: ммм даааааа само на приказки са силни... ма и мойта водолейската Венера е търпеливо джувотно, ама ако некой реши да и играе пачанга на главата с отворени приказки мноо бързо ми палят фитилите... па хеле ако се съберем две водолейски Венери срещу такова тъпо парче... мииииииииииии не моа го измисля честно казано :85: :85: :85:
е те то това ви е смисъла тук.. все някой да спори с някой, а не да приемем различията си
Цитат на: kris в Юни 11, 2010, 04:32:40 pmе те то това ви е смисъла тук.. все някой да спори с някой, а не да си приемем различиятаКой спори,бе Крис...ела и ти с нас-)))). Тъкмо ще сме по-голяма група-))))
Цитат на: Вещичка в Юни 11, 2010, 04:34:35 pm.. па хеле ако се съберем две водолейски Венери срещу такова тъпо парче... мииииииииииии не моа го измисля честно казано :85: :85: :85:мойта е такава.. идвам
.. па хеле ако се съберем две водолейски Венери срещу такова тъпо парче... мииииииииииии не моа го измисля честно казано :85: :85: :85:
Цитат на: kabala в Юни 11, 2010, 04:34:48 pmЦитат на: kris в Юни 11, 2010, 04:32:40 pmе те то това ви е смисъла тук.. все някой да спори с някой, а не да си приемем различиятаКой спори,бе Крис...ела и ти с нас-)))). Тъкмо ще сме по-голяма група-))))чудя се,ако включим и Крис ,какво става-вариация на групов или чиста оргия
Освен това съм обрязан...Някои жени го намират за голямо предимство.
Ти нали беше слаб,там,ся...кво се слагаш отново?! И кво значение има къв си , ако пръстът ми е по-дълъг и се установи, че трябва се масажирам сама...о,забравих, то пък ще сме група, а и Крис и Вещата сме с водолейските Венери
вие май подлудяхте тук....тази Близнашка Луна май въ цапна през устите.....
Цитат на: kabala в Юни 11, 2010, 04:42:23 pmТи нали беше слаб,там,ся...кво се слагаш отново?! И кво значение има къв си , ако пръстът ми е по-дълъг и се установи, че трябва се масажирам сама...о,забравих, то пък ще сме група, а и Крис и Вещата сме с водолейските Венери край! отиде ни репутацията на дърти консерви начи :57:
Говори, говори..