Хело и Жълтолилава, вие търсите ментор, мастър, покровител и учител. Няма лошо. В един или друг период всички минаваме оттам, някои и се задържат. Понякога такива отношения могат да бъдат силно сексуално стимулиращи, друг път точно сексът никакъв го няма, а и само би развалил нещата.
Та какво исках да кажа?Да, това Някой да те изгради като личност не е Любов.
Жълтолилава,
да знаеш, че това може да бъде и голям трап, черна дупка направо. :blink:
п.п.Момичета, какви са били отношенията ви с тати?
ама неееее...аз не казвам,че се виждам само и единствено с такъв партньор.Това са качествата,които ме респектират и бих желала да съществуват и у моя човек.Друг е въпроса дали ще се хвана с такъв ,ако го намеря.За мен чувството е много по-важно.Начина,по които ми говори,гледа,дали ме възбужда...с това предполагам става ясно,че не мога да се откъсна от клопката на половия нагон и затова понякога инвестирам в безсмислени на пръв поглед отношения.Без тръпката отвътре няма да се хвана с никoй.Това ми е като закон.Не правя компромис с чувствата си.Някъде Крис/k.

/ беше написал нещо за фанатизъм в любовта.Ако трябва да го разшифроваме като безкомпромисност и пълно отдаване,породят ли се чувства..значи съм такава.Хубавото е,че не си падам по тъпи и груби мъже..т.е..хах,интелекта и предизвикателството също ме възбуждат.Толкова нескопосано го обясних,че ще се зачудиш дали пък не приемам секса за чувството в една връзка.Не.То е като емоция..да трептя на други честоти и да се радвам,че даден човек е покрай мен.А ако стои дълго-няма как да му спестя и другото..

отношенията с тати ги няма съвсем.Отдавна се е разделил с майка ми,затова подсъзнателно го търся в партньорствата.Никога не съм имала връзка с момче,което си пада по партита,бирички,флирт и кафенца.