Здравей Гост

Говорим си за секс

• 3176 Отговора
  • 514729 Прегледи
*

missKapriz

Re:Говорим си за секс
« Отговор #700 -: Ноември 24, 2009, 08:50:20 pm »
Не,книжки не съм чела.Не помня от къде го знаех това със стотинката.Но помня,че викахме духа на който сварим-даже и на Георги Димитров.В по-късна възраст и до днес съм доста скептична към подобни паранормални явления

*

Uran

• 6041
« Отговор #701 -: Ноември 24, 2009, 08:51:51 pm »
Хело, Аврора ти е обяснила ритуала.

*

Инти

• 2068
« Отговор #702 -: Ноември 24, 2009, 09:04:06 pm »
Я разкажи подробности за това.  ::)

НА един правоъгълен картон се чертае много голяма окръжност. Изписват се буквите от азбуката по окръжността. Също числа от 1 до 10. По средата се изписва ДА и НЕ. Чинийка от кафе се слага по средата на картона. Присъстващите слагат показалец и среден върху чинийката и  медиума започва да вика името на покойника, като постоянно пита да ли е дошъл и дали е ТОЙ. От време на време го пита дали се е уморил и дали иска да си ходи или да продължи. Години след това съм го пробвала това на един лагер. Мисля, че стана, защото го попитах дали майка ми ще ме чака на автобуса, когато се връщаме. Наистина не беше там, както той каза. Бяхме дошли часове по-рано. Не си спомням дали виках духът на баба ми или на дядо ми. Поосле отново опитах с една приятелка у тях, на която баща й беше свещеник, но не стана. Не знам дали мога сама да ги викам. Сега мисля, че е грях да се безспокоят в покоя им, затова и не любопитствам.

Сега се сетих, че имах едно картонче, собственоръчно направено, изработено на същия принцип, но показалеца беше игла закачена на конец. Търсих задграничния паспорт на баща ми. Духът ми каза, че в шкафчето до мивката и то наистина беше там. Майка ми го беше сложила и забравила, а на него му престоеше пътуване.

Това , което си написала е вярно Аурора.

Аз нали имам Луна в Скорпион и още от малка свикнах с този ритуал, защото майка ми викаше духът на баба ми и близки роднини. Тя не можа да преживее ранната й смърт ( 59 г) и първоначално заедно с една нейна приятелка с общото си енергийно поле, викаха духът й, после тя се научи самостоятелно.

Между думите ДА и НЕ имаше кръст на картона. Майка ми ползваше капачка от безалкохолно, която лесно се придвижваше по картона.

*

Helo

« Отговор #703 -: Ноември 24, 2009, 09:06:49 pm »
Умрелите не мога да общуват с нас, защото са умрели. С нас общуват разни същества, за които не е проблем да ви накарат да повярвате, че това са умрелите ви роднини, защото целият им живот е записан и се знае и те се преструват на роднините ви. Независимо от това дали ще питате умрелите, извънземните или духовните си учители, информацията идва от един източник.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #704 -: Ноември 24, 2009, 09:17:04 pm »
Умрелите не мога да общуват с нас, защото са умрели. С нас общуват разни същества, за които не е проблем да ви накарат да повярвате, че това са умрелите ви роднини, защото целият им живот е записан и се знае и те се преструват на роднините ви. Независимо от това дали ще питате умрелите, извънземните или духовните си учители, информацията идва от един източник.
Това  е много вярно .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #705 -: Ноември 24, 2009, 09:24:14 pm »
Аз пък сямтам, че могат. Друг е въпроса кой идва, за да говори с нас при сеансите. Ванга, лека й праст, казваше, че живите и умрелите са на едно. Мен пък това ми е странно.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #706 -: Ноември 24, 2009, 09:39:26 pm »
.
« Последна редакция: Юни 09, 2011, 12:14:17 am от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Skarlet

« Отговор #707 -: Ноември 24, 2009, 09:44:53 pm »
Вещици такиваааааа!!!  :P  И аз виках духа на дядо ми,когато съм била на 15-16 години. Дори викахме духове в час по немски език,защото не ми вярваха в училище. Но аз го правех с малка порцеланова чашка за ракия. Учителката стоеше на вратата да пази да не дойде някой. Луда работа. Сега не мога да си представя да върша такова кощунство.  :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #708 -: Ноември 24, 2009, 11:50:54 pm »
Аз не разбрах сега .. като управителя на 8 дом ми е в 10-ти на директорски стол ли да го правя???  ;D  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #709 -: Ноември 24, 2009, 11:55:33 pm »

Ауууууууу, затуй ли си толкова зле?  :o Хем Козирог, хем асцендент Дева. Пфуууууууу

Хем се праиш на шеф и командваш, хем и други кусури имаш.  ;D ;D ;D

Усмивке, уби рибата с тия твоите никове. Знаеш ли колко добре се чувствам, когато контактувам с представители от моята огнена стихия. Вероятно чувствам липсата, тъй като по рождение на Слънцето ми му е забранено да блести прекалено, а трябва да слуша батко си Сатурн. И все пак ... мисълта ми е, че има какво да почерпиш първо от себеподобните, научаваш много неща първо за себе си, после останалото.  :) Много е зареждащо някак си. Поне на мен така ми действа.
 А едно Теленце има какво да чуе от земния си брат Козирог. Заслужава си. Разбира се не е задължително това да е Синухе.  :P   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

veshti4ka

« Отговор #710 -: Ноември 25, 2009, 06:15:16 am »
   ;D ;D ;D - Дама Пика! Дама Пика! И само някой лекичко като помръдне и изпадахме в див ужас - хахаха. Насъбрани на купчинка в кръг няколко деца - покрити с одеало и в средата на кръга поставена карта - вече съм забравила подробности... ;D

хахааааааааааа била съм 3-4 клас като я викахме и други духове сме викали... но няма да я забравя тая Дама Пика  ;D ;D ;D ;D  наврени сме с най-добрата ми приятелка в техния килер и тя започва да крещи "Дама Пика се опитва да ме удуши!!!" и бегом към детската и стая. седяхме 4 часа затворени там и не смеехме да мръднем докато не се върна майка и от работа... а понеже ни се пишкаше и пишкахме във вазата и с цветя на бюрото  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

божкееееееееееее кви простотии сме правили като деца  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #711 -: Ноември 25, 2009, 04:23:38 pm »
като собственик на мерк в близнаци ( ако не се лъжа) 10000% си скучен във "викането" - това е странна аномалия, която съвсем не мога да потвърдя за мерк в дева  :P, но според мен огнени луни и огнени слънца по-успешно изразяват звуковите си емоции;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

veshti4ka

« Отговор #712 -: Ноември 25, 2009, 04:26:30 pm »
В темата за секса, за духове ли разговаряте?  :-\

Както точно ги преплетахте духовете и секса.  :o :-\

8 дом мунданно се свързва със скорпиона, а скорпиона освен мискинлъци в секса си пада и по дивотии в окултизма чадо  :P 

*

veshti4ka

« Отговор #713 -: Ноември 25, 2009, 04:39:33 pm »
не чадо кака ти е Балък с асцедент Откачалка - ма мноо си ги харесвам  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #714 -: Ноември 25, 2009, 07:00:42 pm »
Както точно ги преплетахте духовете и секса.  :o :-\

Питай Синухе, той вече знае как.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Инти

• 2068
« Отговор #715 -: Ноември 27, 2009, 09:26:27 am »

Да , в сеансите може да се осъществи контакт с астрални същества, разни други духове на починали да дойдат, но знам със сигурност, че душите на умрелите, които обичат близките си, известно време остават в ниските слоеве на земята, така да се каже душите им още не са се възнесли и е напълно възможно с точно с тях да се комуникира, а не с други същества.

Хелоу, провери , но не в гугъл като пишеш нещо, като не си запозната не изказвай твърдо мнение!!!

В доказателство за това, че не някой друг , а точно с душата на умрелия се общува, ще кажа, че баба ми разказа на майка ми как се е събудила нейната душа в самата морга,след като вече е била мъртва, тъй като тя почина на операционната маса.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #716 -: Ноември 27, 2009, 09:36:22 am »
Аз съм чела,че когато някой човек е заставал пред Ванга тя е виждала починалите му близки до него.Така,че може би са около нас. :-\

*

elfidka

• 3129
« Отговор #717 -: Ноември 27, 2009, 10:02:53 am »
Повечето от починалите имат недовършени дела или пристрастеност към нещо, което им пречи да преминат в отвъдното. Но, когато се викат духове не винаги е сигурно дали са те или не. Когато почина баща ми, вечерта на смъртта аз го сънувах. Казваше, че му е студено, облекох му една моя жилетка и го сложих да спи в леглото ми. На сутринта брат ми се обади да ми каже, че татко е починал.
Татко все се майтапеше приживе, че като си отиде, ще ни каже какво е там. Обичаше да казва,че след като никой не се е върнал, значи че е много хубаво. 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #718 -: Май 16, 2010, 06:56:23 pm »
....един въпрос..
..на едно от предните ми работни места имах една колежка, която беше много шумен човек, много викаше, груба беше въобще....ако си на разтояние от нея пак ще я чуеш и забележиш.....
и един път се зачудих и я питах ...
 -....ти като правиш секс така ли викаш ?....
тя ме погледна и ми каза "ами не мълча като риба"....

та въпросът ми е....
...личните планети и управителя на 8-ми дом ли гледаме за да видим евентуално как се "представя" един човек в леглото...?..или също 5-ти дом и неговия управител...?

и по-принцип съм забелязала, че "кучетата дето лаят не хапят".....по кое могат да се разберат подробности от този сорт...кой мъчли, кой вика..... :-[

:-[ :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #719 -: Май 16, 2010, 06:58:08 pm »
....един въпрос..
..на едно от предните ми работни места имах една колежка, която беше много шумен човек, много викаше, груба беше въобще....ако си на разтояние от нея пак ще я чуеш и забележиш.....
и един път се зачудих и я питах ...
 -....ти като правиш секс така ли викаш ?....
тя ме погледна и ми каза "ами не мълча като риба"....

та въпросът ми е....
...личните планети и управителя на 8-ми дом ли гледаме за да видим евентуално как се "представя" един човек в леглото...?..или също 5-ти дом и неговия управител...?

и по-принцип съм забелязала, че "кучетата дето лаят не хапят".....по кое могат да се разберат подробности от този сорт...кой мъчли, кой вика..... :-[

:-[ :blink:

луна-емоций
марс-действие
слънце-творческа изява
меркурий-свръзката

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците