косата на дънов не искаш да гледаш, а пишлемето на мио искаш ..ааа като не ти е притрявало не искай аз съм наградена !
сигурно щото и аз като тебе съм телец ..та се позаинтересувах не бе ..искам да знам, ако е семеен какво мисли съпругата му за това как се живее с такъв силен водолей и пълен 12 дом
астрологията не ме е привлякла,просто е нужно да я изуча
Цитат на: МиоджералвомбоII в Ноември 08, 2009, 01:03:27 amЦитат на: Миоджералвомбо в Ноември 08, 2009, 01:01:13 am астрологията не ме е привлякла,просто е нужно да я изучаЗащо е нужно да я изучиш? За да знам в колко часа и каде точно трябва да се намирам на 21 12 2012 ,за да остана между малцината живи представители на човешкиа род.
Цитат на: Миоджералвомбо в Ноември 08, 2009, 01:01:13 am астрологията не ме е привлякла,просто е нужно да я изучаЗащо е нужно да я изучиш?
от къде си сигурен, че наистина ще стане нещо 2012 г. ....само от слуховете или все пак се занимаваш с нещо окултно или имаш такива приятели??
Нереална,не говоря глупости.Хората ,които владеят света ,в същност владеят само онази част от него ,която се обитава от хората със спящо съзнание.Страха е необходим ,за да могат масите хора да се направляват в желаната посока от владеещите.Окултни сили са онези ,за които обикновените хора и хабер нямат.Те затова ги наричат и окултни.В деиствителност няма такива.