Едно рецепта ми хрумва към момента за предястие или основно /зависи от глада

/ във връзка с разделното хранене.
Избират се няколко по-големи печурки.
Махат им се пънчетата и се пекат на котлон, фурна или тиган.
Целта е да си пуснат леко от сока без някаква мазнина или ако е нужно съвсем малко, за да не залепват.
Пънчетата отделно се задушават и се прибавят към пълнежа, който се слага върху гъбките.
Той може да се направи от много продукти, но аз в случая за по-малко калории предлагам с извара, магданоз, пресен чесън.
Преди да се напълнят се слага мъничко масло във всяка гъбка.
Добър апетит! :blink:
П.С. Сещам се и за всякакви видове зеленчукови гювечета; със сирене, яйце; всяка идея може да се приложи към този режим само като си следваш правилата за комбинирането на храните, не съм го спазвала толкова стриктно, но и аз съм чувала добри отзиви.