Здравей Гост

Урановите деца-Как да се справим с тях?

• 36 Отговора
  • 4136 Прегледи
*

Helo

Re:Урановите деца-Как да се справим с тях?
« Отговор #20 -: Декември 04, 2009, 09:04:22 pm »
Ами водете го сред природата, на село, да ходи бос, да се цапа...направете го скаут.

А тези, на които им липсват другите три елемента, а искат да компенсират това какво трябва да направят?

« Отговор #21 -: Декември 04, 2009, 09:10:33 pm »
на акцентирани водолейски стелиуми -трябва им човек със Сатурн във Водолей за да канализира градивно енергията им  :-X :o ???
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Veselin

« Отговор #22 -: Декември 04, 2009, 09:20:42 pm »
Имаше вече тема за дете Водолейче, малееее, толкова ли сме неуправляеми водолеите?
Досега си мислех, че само стрелците сме хиперактивни и неуправляеми, ама явно сега други ни задминаха.  ;D Всъщност, и аз имам от Водолея,  тъй като той ми е асцендент, но ми се струва, че при мен и брат ми хиперактивността и неуправляемостта е от струпването на много планети в Стрелец.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #23 -: Декември 04, 2009, 09:25:07 pm »

Създай му интереси. Вероятно има неуползотворена ментална енергия.
п.п.Нумерологично има много двойки в датата си, които допълнително създават нервно напрежение.

А също и колебание и в някаква степен пасивност от друга страна.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Декември 04, 2009, 09:25:59 pm »
Ооо, по-активни от Водолеите няма ... това го осъзнах окончателно от транзита на Уран, който ми засегна Марс и Меркурий.  ;D
Шегата настрана, но при тях има една особена възбуда, трескавост, която все ги кара да творят, да търсят, имат такава енергия, която може планини да обърне понякога само с една идея, тряснала ги съвсем ненадейно отнякъде.  :)  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #25 -: Декември 04, 2009, 09:35:28 pm »
Заповядайте още една стрелешко-водолейска , а и на всичкото отгоре с осмодомна Марсово-Плутонова  активност :

http://img442.imageshack.us/img442/1875/astrod.gif

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #26 -: Декември 04, 2009, 09:36:00 pm »
Имам чувството ,че не  чува какво му се говори, прави си каквото иска и обикновенно наопаки.Още от детската градина ме запрашваха,че щели да ходят при директорката да го изключват,едната госпожа заради него искаше да напуска.Там го избутахме .Ми сега?!Имаме същите проблеми в у-ще не може да се съсредоточи, говори, никаква дисциплина.Постоянно я някой бутнал я нещо друго.А иначе е умен и с добра душа,но има една такава нервна енергия, не може да стои на едно място и не спира да говори.Меркурия му е ретро и е на Ас но сега на 8 год. трябва да му се обърне деректен по прогресия.Силно се надявам тогава да започнат да се променят нещата ,но ..незнам.

Детето има изгряващи Меркурий, Нептун, Слънце, Венера и Уран
във Водолей   8)  Ами той не послъгва, а просто има страхотно
въображение ( Мерк/Нептун ) и фотографска памет - купете
му фотоапарат и го научете да снима, с приказки няма да може
да го възпитавате, той вижда нещата в "образи " и " картини "
всичко, което искате да го научите му го изрязвайте от книжки
и ги залепвайте по стените - да ги гледа и да чете, за да му е интересно  ;D
С този Марс на трон - просто ще прави нещата както той си знае,
не му налагайте волята си   ;)
Естествени минерали и амулети

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #27 -: Декември 04, 2009, 09:48:10 pm »
Имам чувството ,че не  чува какво му се говори, прави си каквото иска и обикновенно наопаки.Още от детската градина ме запрашваха,че щели да ходят при директорката да го изключват,едната госпожа заради него искаше да напуска.Там го избутахме .Ми сега?!Имаме същите проблеми в у-ще не може да се съсредоточи, говори, никаква дисциплина.Постоянно я някой бутнал я нещо друго.А иначе е умен и с добра душа,но има една такава нервна енергия, не може да стои на едно място и не спира да говори.Меркурия му е ретро и е на Ас но сега на 8 год. трябва да му се обърне деректен по прогресия.Силно се надявам тогава да започнат да се променят нещата ,но ..незнам.

Детето има изгряващи Меркурий, Нептун, Слънце, Венера и Уран
във Водолей   8)  Ами той не послъгва, а просто има страхотно
въображение ( Мерк/Нептун ) и фотографска памет - купете
му фотоапарат и го научете да снима, с приказки няма да може
да го възпитавате, той вижда нещата в "образи " и " картини "
всичко, което искате да го научите му го изрязвайте от книжки
и ги залепвайте по стените - да ги гледа и да чете, за да му е интересно  ;D
С този Марс на трон - просто ще прави нещата както той си знае,
не му налагайте волята си   ;)

На детето проблемите в училище надали ще са продължителни и генерални, защото управителя на 3 ти дом Венера не е в никак лоша позиция, а и аспектите са добри. Съвпада и с Уран в 1 ви дом дава бунтарското поведение в у-ще,а на Сатурн в тази карта- да му имам добрите аспекти !!!! Детето ще улегне с израстването според мен.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #28 -: Декември 04, 2009, 10:07:14 pm »
Това хлапе ми напомня каква бях като хлапе..Баба ми ми казваше "шило в торба",секунда не седях на едно място,Ако някой ми кажеше какво да правя,правех точно обратното..Велико въображение и измислени истории,за да привлека нечие внимание..Голяма манипулаторка бях..Никъде ме не свърташе,библиотеката домашната я изчетох още в начален курс-по цели дни се затварях в стаята си и четях ли,четях..Библиотекарките ми се чудеха как насмогвам или само си нося книгите на 'гости". ;DВ това си влагах енергията..
Преди години имах едно хлапе -водолейче в класа си...Това "чудо" ни скри шапката..Тръби ли не ряза,от прозорци ли не хвърча,а лъжите му така засукани ..Де що имаше по-странна беля,то беше инициаторът.Пратиш го за тебешир,то окраде на колегите закуските.. ;DИмаше страшен мозък,работещ на бързи обороти,бързо свързваше и нагласяше нещата ..Не признаваше норми и правила.Сега не знам какво става с него,но го харесвах- винаги тайничко съм симпатизирала на "различните " деца.. :P

*

Nebesna

« Отговор #29 -: Декември 04, 2009, 10:16:36 pm »
Когато излезе Юпитер от Водолей, малко ще се усмири.
Да се пази от травми, когато Уран влезе в Овен и направи съвпад с наталния Марс.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #30 -: Декември 04, 2009, 10:44:23 pm »
Моля ви, не бийте това дете !
Предстоят му нелеки периоди,
Сатурн ще мине връз Луната в 8-дом,
която упр. 6-дом в Рак- периода е
определено труден - не го натоварвайте
допълнително  :-\

Слънцето е в мидпойнта на Венера/Нептун и Меркурий/Уран,
които са много творчески комбинации, но има и една
доста деструктивна :
Слънце = Марс/Плутон  - от там идва агресията,
която е разрушителна и за него.
Потърсете специализирана консултация...
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #31 -: Декември 05, 2009, 06:31:56 am »
мунлейди е много права за всичко ,така ,че аз бих си позволила само малки допълнения. :)
по отношение на дома си и корените си детето има карма. сатурн е изключително поставен в хороскопа и аз си мисля ,че той има уникално търпение да изпипва детайлите на финни неща.колкото и натоварен да е дома на егото ,детето е много умно и креативно.освен фотографските умения , той може да предаде структура на нещата. м/у теб и детето ще има силна и хармонична връзка винаги!с баща му няма да е така!
месля ,че бабите и дядовците са свободни и нестандртни хора. предците вероятно са водили освободен и своенравен живот.
детето има странни сънища и видиния. категорично кристалче. :)не се учудвай от нещата ,които чуваш.след 3 г. ще бъде още по-нестандартен и непредсказуем.ще се занимава с езотерика и астрология,неща които си знае от предишни прераждания. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

« Отговор #32 -: Декември 05, 2009, 07:48:14 am »
Боят никога не е помагал като възпитателно средство, напротив - само ще отдалечи детето от родителите си. Би трябвало родителите да бъдат и приятели на собственото си дете и да се опитат да го разберат. Особено важно е бащата да има авторитет, а боят няма да помогне за това.  >:(
А за спорта съм съгласен - запишете го да тренира нещо, ако му омръзне, го запишете на друг след това. Така поне няма да изразходва енергията си в погрешна посока.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #33 -: Декември 05, 2009, 03:03:55 pm »
Не всички водолеи са такива, де, идвам като пример.  ;D Още от малък бях известен като тихо и спокойно дете, радващо се най-вече на собствената си компания, и все съм бил описван като надрастнал връстниците си. Физически нискоактивен, спомням си един ден във втори или трети клас, докато другите се гонеха и крякаха, с другарчето на последния чин си говорехме за механизма и ремонта на часовници.  :P Ненавиждах шума в класните стаи и получавах главоболие даже, а да се впиша беше абсурд. Разбира се, бях си чалнат и още не съм се излекувал от това (и Уран в 3-ти, а и в точен полуквадрат с Меркурий). С т.нар. чешити се разбирам най-добре.

Боят е примитивно средство за разбирателство. Бащата би трябвало да се научи с мисълта да владее ситуацията, да спечели авторитет и уважение по този начин.

« Отговор #34 -: Декември 05, 2009, 03:24:32 pm »
Не е във връзка точно с астрологията, но може би ще помогне, ако прочетете това:

http://www.homeopathyfor.us/index.php?catid=3&subcat=8&page=3&id=106

Съществуват хомеопатични лекарства, които се дават, когато има  тенденции към подобни проблеми. Не казвам, че детето има такива, само казвам, че консултацията с един специалист може да е от полза.

*

Uran

• 6041
« Отговор #35 -: Декември 05, 2009, 03:40:09 pm »
Пет 2-ки в рождената дата
 Хора с 5 двойки са вечно обидени от начина, по който светът се отнася към тях, и разочариванието им често се придружава от неизменно чувство за неудовлетвореност и безисходица.
              "Числата на вашата съдба" изд."Астрала"

« Отговор #36 -: Декември 05, 2009, 11:26:27 pm »
Леле ,колко неща сте написали.Благодаря много,със сигурност ще ги изчета по няколко пъти.Жалко ,че едва сега имам възможност да седна на компа :) :) :)
  Много полезни неща сте написали и ще се опитам едно по едно да ги изпълнявам.То е ясно ,че ще трябва търпение, любов и донякъде организация.А по въпроса за таткото,не мисля,че той ще се промени.Може би ако някой чужд човек достатъчно авторитетен и ерудиран му обясни тези неща ,може и поне да се замисли по-сериозно,но пак е малко вероятно >:( >:( >:( >:( >:(
  А дали е кристалче...незнам.Това ,което съм чела има доста общо с него но досега не е проявявал някакви странности като сънища и т.н а и бабите и дядовците са най-обикновени хора.Нищо нестандартно

Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак