Не съм сигурна дали мястото на темата е тук но искам да помоля за съвети как да се справя с едно такова дете.Имам чувството ,че се провалям като майка и ,че възпитанието до тук до нищо не е довело

Имам чувството ,че не чува какво му се говори, прави си каквото иска и обикновенно наопаки.Още от детската градина ме запрашваха,че щели да ходят при директорката да го изключват,едната госпожа заради него искаше да напуска.Там го избутахме .Ми сега?!Имаме същите проблеми в у-ще не може да се съсредоточи, говори, никаква дисциплина.Постоянно я някой бутнал я нещо друго.А иначе е умен и с добра душа,но има една такава нервна енергия, не може да стои на едно място и не спира да говори.Меркурия му е ретро и е на Ас но сега на 8 год. трябва да му се обърне деректен по прогресия.Силно се надявам тогава да започнат да се променят нещата ,но ..незнам.
Ще му пусна данните за всеки случай,че не мога да качвам карти
02.02.2002г 07,20ч
Не знам къде е проблема.Унас ли като родители,защото с баща му имаме различни подходи или пък да водя детето на психолог, но не мога да оставя нещата така