Здравей Гост

Ретрограден Марс

• 91 Отговора
  • 16907 Прегледи
*

Nebesna

Re:Ретрограден Марс
« Отговор #20 -: Декември 09, 2009, 08:31:25 pm »
Ами, предполагам, че ще се справят по-добре от останалите.
Аз имам ретро Юпитер и на мен ми върви когато Юпитер е ретро....
важни юридически начинания съм имала по ретро Юпитер,
защото така съм решила-дошло ми е отвътре да го направя точно в този период,
макар всички да казват, че не е подходящ за юридически дела.

Мерси много , мъжът ми е с ретро Марс та за това питам.  :)

И моят бивш - също, при това в Лъв. Ще преживее Марсов възврат на няколко пъти в Лъв, именно поради ретроградния му ход.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #21 -: Декември 09, 2009, 09:24:01 pm »
Моят Марс като е директен,да не казвам какво да ни е яко...И при мен ще има втори възврат... :-[

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Декември 09, 2009, 09:47:34 pm »
Моят Марс като е директен,да не казвам какво да ни е яко...И при мен ще има втори възврат... :-[

.....че и трети ще има....на третия път трябва да научиш важен урок.

« Отговор #23 -: Декември 09, 2009, 09:53:43 pm »
на втория и третия ще ми прави квадрат с наталния в телЕ  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #24 -: Декември 09, 2009, 10:00:26 pm »

Урокът плачейки ли ще го учим или смеейки се...:(

*

Nebesna

« Отговор #25 -: Декември 09, 2009, 10:18:28 pm »

Урокът плачейки ли ще го учим или смеейки се...:(

Е, не мога да кажа....но обикновено получаваме прозрение накрая.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Декември 10, 2009, 09:39:58 am »
Досега няколко пъти се самонараних, за щастие не толкова сериозно ... два опита имам да да подпаля къщата, откакто е в Лъв, друго, друго ... излезе ми херпес, просто трябва да избие нанякъде агресията около мен, която ми влияе и гледам да не се поддавам.  ;D Колата и тя се обади по едно време, но се надявам повече да не го прави, чееее ..... Та, като стане ретро се надявам да се кротне тоз буйния Марс.  :)   

Леле, мале! Сънрайн къде ти се намира Лъва в натала, ако не е тайна?  ;D ;D ;D(

Ми в 9 дом.  :) Там са ми Луна, Слънце/Сатурн. Интерсептиран е. Абе луда работа.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #27 -: Декември 10, 2009, 10:32:35 am »
Този Марс ще ни довърши там.Дано не утрепем някого.Как пък се случи да стои ЦЕЛИ шест месеца в знака...Пфууууу.... >:( ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #28 -: Декември 10, 2009, 10:38:03 am »
Този Марс ще ни довърши там.Дано не утрепем някого.Как пък се случи да стои ЦЕЛИ шест месеца в знака...Пфууууу.... >:( ;D

През което време ще ми преминава  няколко пъти през ИЦ..."Красота"    :(
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Uran

• 6041
« Отговор #29 -: Декември 10, 2009, 10:40:02 am »
 Голяма гадост бил този Марс. Кютам си уж, ама от време на време тази твар небесна като гейзер освобождава налягането чрез вербална агресия. Такива отровни думи сипя, че сама след това се чудя от къде и как.
Натиска ми наталната Луна в 1д, квадратира себе си в 5 д и опозира Слънце и Меркурий в 7 дом. От време на време прави и тригон със Сатурн, ама той нещо ми се губи в цялата схема.

« Отговор #30 -: Декември 11, 2009, 05:30:58 pm »
  3. Автомобилите ще започнат да дават дефекти. Дето се вика “и те душа носят”. Тук нещо се счупи, там нещо се счупи. Дефектите ще са по металните части, не по електрониката. Ако съм на мястото на собствениците на автосервизи, веднага бих покачила цените на ремонтните услуги с поне 20%.

Мммдааа! Утре съм на майстор. Да ми провери маслото на хидравликата, че нещо издива странни звуци. И нещо трака в задната част  ::) Така си трака от около година, но аз избрах най-студения момент да ходя по майстори. Дано поне е на време.

Проблема с колата ми се оказа толкова сериозен, че едва ли не, ако не предприема ремонта щяла да се разпадне  :o :o :o ....500 лв... :'( :'( :'( :'(

Днес купих резервната части и направих ремонта на по-спешната част. Е, има и още, но то не издава звуци  ;D понастоящем
Първия майстор ми каза, че лагера е пред разпадане. И другият, който е друг сервиз днес го потвърди без да го питам колко е била сериозна повредата.
Небесна, специални благодарности, че постна онзи цитат, за да се активирам  ;D

И още нещо урановско. Момчето,което ми направи ремонта днес беше голяяяям сладур и....нещо кривоглед. А пък аз го намерих за много интересен и привлекателен, защото ми се стори много работлив  ;D - имам Марс в Телец /докато чаках през цялото време го зяпах как оправя колата преди моята и моята  :-[ :-[ :-[/.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Декември 11, 2009, 06:12:02 pm »
Радвам се, че съм допринесла за безопаснотта ти.... това се сериозни работи.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Декември 11, 2009, 06:59:43 pm »

Като си помисля колко много деца ще се родят с Марс в Лъв. Цяла армия от истински бойци. Дано да не се наложи да се воюва след около 20 години.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #33 -: Декември 11, 2009, 07:07:25 pm »
Брейййййййййй, защо хората изпитват толкова агресия покрай този Марс в Лъв? И у мен също откакто ми е навлязъл в 10-ти дом и в Лъв се надига такава агресия отвътре. Но защо ли действа така масово?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Декември 11, 2009, 07:09:46 pm »
Защото Марс в ЛЪв си е агресивен по природа. Нормално е . Повечето хора родени с Марс в Лъв стават спортисти за избиване на агресията по един естествен начин.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #35 -: Декември 16, 2009, 04:22:01 pm »
Ретроградният марс ще се прояви ли по особено при хора със слънце овен?

« Отговор #36 -: Декември 16, 2009, 07:00:11 pm »
Не, по-скоро мисля, че ще се отрази на хората с натален Марс в Лъв. ( както е моят ). Такава агресия ме гони, че от време на време не мисля за последствията. Добре , че съм "култивирана", та за сега успявам да се овладея на няколко пъти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Декември 16, 2009, 07:03:32 pm »
Според мен въздействието му най-интензивно ще се усети при родените с важни радикални точки в знака Лъв, особено в градуса, където Марс става стационарен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #38 -: Декември 16, 2009, 07:11:08 pm »
Моят марс е в Лъв,упр.седми дом и се намира в 10 дом.Такива проблеми имам в службата,че не е за разправяне.В солара за годината Марс ми е в първи дом.
Енергията ми е на изчерпване,а това е само началото на ...........края :'(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #39 -: Декември 16, 2009, 09:23:19 pm »
Според мен въздействието му най-интензивно ще се усети при родените с важни радикални точки в знака Лъв, особено в градуса, където Марс става стационарен.
А на хора с АС лъв ще се отрази ли?
Знаете ли кой ще бъде градуса на който ще застане стационарен?