Здравей Гост

Символите на осиновяването в натала

• 44 Отговора
  • 6587 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Символите на осиновяването в натала
« -: Декември 12, 2009, 04:15:28 pm »
Днес се замислих относно осиновените деца...По какъв начин е отразено в техния натал ? Аз имам братовчедка, която е осиновена, но нямам нейни данни. Опитвах да се свържа с нея по тел. да ми ги каже, ама не можах да я намеря/ тя работи в Италия/
Вие, какво мислите по въпроса и имате ли такива познати ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

Re:Символите на осиновяването в натала
« Отговор #1 -: Декември 12, 2009, 04:34:43 pm »
Аз мисля, че първо трябва да търсим дали има показания за изоставяне от истинските родители в натала, пък чак тогава да дирим показатели за осиновяване, нали така? Никой не може да бъде осиновен без нотариално заверено съгласие за пълно осиновяване.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #2 -: Декември 12, 2009, 04:39:54 pm »
Права си Небесна, аз не се бях сетила за това.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Декември 12, 2009, 04:42:51 pm »
Ще ни трябва база данни, за да извлечем някои закономерности.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4 -: Декември 12, 2009, 04:54:22 pm »
Аз пак ще звъня на братчетката, не се отказвам
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Декември 12, 2009, 06:55:00 pm »
Ураааааа..... ;D ;D ;D
Свързах се , ето ги данните
21/11/1954 Ямбол 1:30 рм Ангелина

Тя има и сестра близначка родена в 1:40 рм
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6 -: Декември 12, 2009, 07:04:44 pm »
А какви може да са символите на изоставяне ор родителите ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #7 -: Декември 12, 2009, 07:24:50 pm »
Господаря на 4 дом мерка е в 8 дом.
А самия осми е претъпкан.
Господаря на 10 дом Юпито е ретро в съвпад с уран - 5 дом
ох, незнам къде да гледам   :(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #8 -: Декември 12, 2009, 07:32:18 pm »
" Господаря на 10 дом Юпито е ретро в съвпад с уран - 5 дом"
--------------------------------------------------

Ами това си е направо голям късмет   ;)

А другата близначка и тя ли е осиновена ?
Естествени минерали и амулети

*

elfidka

• 3129
« Отговор #9 -: Декември 12, 2009, 07:35:29 pm »
И тя е осиновена но от друго семейство.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

nerealna

« Отговор #10 -: Декември 12, 2009, 07:36:56 pm »

луна в 7 дом липса на 1 от родителите /най-вероятно майката/ и сатурн в 12 дом /бащата е остъствал от живота на детето най-малкото през детските години. има и други, но за тези двата се сещам в момента, а и съм ги проверила лично на такива хора без 1 родител.

« Отговор #11 -: Декември 12, 2009, 07:38:54 pm »
Ми, качете картата, че така като в някакъв литературен клуб...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #12 -: Декември 12, 2009, 08:34:42 pm »
Освен, че К-4 е в Близнаци - вероятност за 2 дома
и Мерк в 8-дом/в Скорпи , някаква тайна около дома и корените,
друго не виждам....  ::)

Луна и Слънце получават харминични аспекти, вероятно
осиновяването е станало в ранна възраст и не се е отразило
особено върху емоционалното и физическо състояние.

« Отговор #13 -: Декември 12, 2009, 08:38:12 pm »

луна в 7 дом липса на 1 от родителите /най-вероятно майката/ и сатурн в 12 дом /бащата е остъствал от живота на детето най-малкото през детските години. има и други, но за тези двата се сещам в момента, а и съм ги проверила лично на такива хора без 1 родител.

Хм,аз не съм много съглана с това,защото и аз имам Луна в 7-ми дом и Сатурн в 12-ти,макар и само на градус от АЦ,а си имам двама живи и здрави родители и по никакъв начин не са ми липсвали ??? ??? ???
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #14 -: Декември 12, 2009, 09:04:18 pm »

..на тази жена и юлв и е в 4-ти..

права си - това е единствения , макар и широк квадрат на Луната

*

nerealna

« Отговор #15 -: Декември 12, 2009, 09:04:39 pm »

Хм,аз не съм много съглана с това,защото и аз имам Луна в 7-ми дом и Сатурн в 12-ти,макар и само на градус от АЦ,а си имам двама живи и здрави родители и по никакъв начин не са ми липсвали ??? ??? ???

Ми аз затова казах, че  са 2 от показателите, за които се сещам. трябва да са подкрепени и от други.

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Декември 13, 2009, 12:00:08 am »

но така пък всички с ас. риби трябва да имат нещо такова, а това не е възможно..на тази жена и юлв и е в 4-ти..

сега погледнах данните, които имам..много странно- има двама човека с асц. риби и юлв в 4-ти, близнаци, но не са осиновени /почти съм сигурна/, м/у другото и Док е с тази комбинация, ако се появи..предполагам, че няма против, че му обсъждам данните, намерих ги в една тема, пуснати свободно..
понеже темата ми е интересна, имам две познати жени, които са осиновили деца, но посмъртно няма да им искам данните, защото предполагам, че няма да им стане приятно..

гледам, че плутон е в лъв, лъв освен слънце  е и баща, хирон в козирог също може да има връзка..за съжаление толкова са ми засега знанията.. :-[

ИЦ в двоен знак винаги показва 2 дома, това все още не значи осиновяване, но все пак е показател за 2 дома.
Мисля, че трябва да има връзка и с 12-ти дом - социалните институции. При нея Марс, който е съуправител на 1 дом е в 12-ти дом и в квадрат с Меркурий - господаря на 4-ти дом. Освен това Марс е съуправител на Меркурий.

А дали тя не е била осиновена още като бебе, когато прогресивната Луна е направила съвпад с господаря на Асцендента - Нептун?
« Последна редакция: Декември 13, 2009, 11:07:25 am от Небесна »

« Отговор #17 -: Декември 13, 2009, 08:08:04 am »
при мен разведени родители - слънце/IC, упр. на 12дом,ЮЛВ в 4
потвърждавам IC в подв.знак имам 2 дома
при мъж слънце в 8 - също е с разведени родители, IC в Близнаци
и СЛВ в 4
нептун в 4 - също липса на един от родителите
но какво показва, че и двамата родители ще липсват ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #18 -: Декември 13, 2009, 08:16:32 am »
изоставянето не ли по оста 12/6 - социалните домове и чуждите ежедневни грижи, макар
родителите създават усещането за стабилност и сигурност,комфорт и
защитеност чрез своята обич и обгриженост, при изоставените деца тези усещания ги няма, те са като дърво без корен, без основа
марс в 12 упр.на 2 и 9 в квадрат къв венера в 8 може би указва за загуба на сигурност и перспектива,липса на обич, замесен е и плутон
а съвпада юпитер/уран рак може да показва ново по- добро семейство
« Последна редакция: Декември 13, 2009, 08:36:21 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #19 -: Декември 13, 2009, 09:45:37 am »
Ето и малко информация за осиновената.
Баща ѝ е служил в града, където е срещнал майката. И тъй като се оказва малко женен, майката заминава при роднини, където ражда близначките, оставя ги за осиновяване и се връща отново.
Децата са взети бързо още като бебета, тъй като е имало категоричен отказ от родителски права.
Другата близначка попада в заможно семейство и образова се и реализира добре в живота.
А Ангелина, я взима моята леля, която се жени нялко пъти все неуспешно и не успява да създаде добър дом за детето. Отношенията са много сложни и напрегнати. На 18 год, забременява със сина си и се случва по същото време  една комшийка да ѝ каже, че е осиновена. Преживява го много тежко, но именно този факт я спира да даде сина се за осиновяване и решава да си го гледа сама. Никога не се омъжва и се бори с живота сама. Има големи проблеми с осиновителката си, която прави опити да ѝ отнеме детето.
Живее от 20 год. в Италия със сина си, но и там не е лесно, открива, че сина ѝ е избрал да бъде гей, което я поболява и обръща към религията.
« Последна редакция: Декември 13, 2009, 10:03:30 am от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева