Здравей Гост

Зимна галерия

• 43 Отговора
  • 43417 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Зимна галерия
« Отговор #40 -: Декември 19, 2010, 10:06:14 pm »
Лилавко , много красиви патки бре....Храниш ли ги? :rolleyes: :-\ ;D ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #41 -: Януари 25, 2011, 05:17:16 pm »
..зимна фиеста..  :blink:

Холанда, а къде са папагалите...изчезнаха ли вече? моята приятелка, която е омъжена там, каза че имало цяло нашествие от папагали. тя Холандия е 5 на 4, та си помислих, че и при вас може да е имало големи пъстри папагали.
« Последна редакция: Януари 25, 2011, 05:22:54 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #42 -: Януари 25, 2011, 10:21:12 pm »
Холанда, а къде са папагалите...изчезнаха ли вече? моята приятелка, която е омъжена там, каза че имало цяло нашествие от папагали. тя Холандия е 5 на 4, та си помислих, че и при вас може да е имало големи пъстри папагали.

как да видя папагали като не излизах от нас.
Сега прочетох от един форум,че наистина имало такива,дори в Артис,покрай Амстердам.Някаква жена пише,че си излязла на терасата и видяла няколко папагала да прелитат .Първоначално помислила,че били съседски,но после чула и други хора да си говорят.Версиите ,които прочетох са 2-папагали от по-топлите страни мигрирали насам,защото зимите вече не са толкова студени и предлагат условия на тези птици да оцелеят тук.
От наколко години насам казват броя на свободно прелитащите папагали се увеличавал..странно,аз такива не съм виждала досега.
да не са били такива  ;D
http://vliegers.holland-on-air.nl/workshops/papegaai-35m/

2.в следната статия пише за избягали папагали,но те са зелени,не пъстри.В статията се споменава за периода в края на 70-те ,когато няколко колонии мигрирали към западна Европа (за Холандия-Вонделпарк/намира се в Амстердам/)
http://www.echo.nl/ww-hi/buurt/foto/903157/
от тези съм мяркала в нашия парк,но не им обръщам особено внимание  ;D

Re: Зимна галерия
« Отговор #43 -: Ноември 25, 2013, 06:01:04 pm »
Аз вече съм на зимна вълна.