Здравей Гост

Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година

• 139 Отговора
  • 18123 Прегледи
Re:Хороскоп на Апостол Апостолов за 2010 година
« Отговор #100 -: Януари 03, 2010, 08:23:29 pm »
На мен ми тече опозиция на Плутон със Сатурн и ЮЛВ и....Луна по-нататък.

Плутон ми е правил съвпади на следните планети без да има никакъв ефект това на външно, събитийно ниво. Това е, както следва съвпади с - Уран, Слънце, IC, Мерк, Нептун, Венера; опозиция на Марс. Надявам се ,че аз много добре улавям вибрациите му и затова не го усещам като издевателстване над мен.
В натала ми Плутон прави една широка квадратура с Луната, тригон Юпитер, секстил Венера/Нептун. Управлява 4-ти.

Олеле, мен само опозицията му към Луната ме хвърли в оркестъра, а тъкмо започва...  :-X

И с това може да приключи.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Януари 03, 2010, 08:26:56 pm »
Олеле, мен само опозицията му към Луната ме хвърли в оркестъра, а тъкмо започва...  :-X

;D ;D ;D ,ЖИВА ,ПО-ЖИВА ОТВСЯКОГА! :( :( ;D ;D ,затова ми е смешно понякога ,когато говорите за плутон ,не ,че подценявам въздействието му в/у вашите карти....,ама на фона на предпоследния ми пост е смешно да го коментирате без да сте усетили неговата смърт и възкресение :( :( :( :'(.
плутон е феникс-преди много години ВАНГА ми подари една картина с птицата феникс... :'( :'( ,едва преди месеци разбрах защо?!!!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #102 -: Януари 03, 2010, 08:32:25 pm »
На мен ми тече опозиция на Плутон със Сатурн и ЮЛВ и....Луна по-нататък.

Плутон ми е правил съвпади на следните планети без да има никакъв ефект това на външно, събитийно ниво. Това е, както следва съвпади с - Уран, Слънце, IC, Мерк, Нептун, Венера; опозиция на Марс. Надявам се ,че аз много добре улавям вибрациите му и затова не го усещам като издевателстване над мен.
В натала ми Плутон прави една широка квадратура с Луната, тригон Юпитер, секстил Венера/Нептун. Управлява 4-ти.

И с това може да приключи.

нищо по плутон не приключва BTW :).
ТОВА ,ЧЕ НЕ МУ УСЕЩАШ ВИБРАЦИЙТЕ СЕГА ,/извинете ме за капса/ ,не значи ,че по-късно /защото той не танцува само едно лято както марс/ :) ;),няма да се отрази......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Януари 03, 2010, 08:39:03 pm »
Плутон ми е правил съвпади на следните планети без да има никакъв ефект това на външно, събитийно ниво.

При мен имаше поредица от травмиращи изживявания непосредствено преди и след ингреса му в Козирог, но пък и в радикса ми е силно подчертан, плутонианка съм. Може би затова съм усетила влиянието по-рано, още с навлизането му в кардиналния кръст. А пък и сега вече като нямам какво да губя, по ми е спокойно на душата и не ме е чак толкова грижа какво ще се случва оттук нататък...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Януари 03, 2010, 08:43:40 pm »
Плутон ми е правил съвпади на следните планети без да има никакъв ефект това на външно, събитийно ниво.

При мен имаше поредица от травмиращи изживявания непосредствено преди и след ингреса му в Козирог, но пък и в радикса ми е силно подчертан, плутонианка съм. Може би затова съм усетила влиянието по-рано, още с навлизането му в кардиналния кръст. А пък и сега вече като нямам какво да губя, по ми е спокойно на душата и не ме е чак толкова грижа какво ще се случва оттук нататък...

да , когато управлява главните оси или е поставен там някъде в натала Плутон си е плутон.....,но НИКОГА НЕ КАЗВАЙ ,ЧЕ НЯМАШ КАКВО ДА ГУБИШ-НИКОГА, :( ,не се знае лили , дълъг му е претоя....във всеки знак.......

*

Kaya

• 2893
« Отговор #105 -: Януари 03, 2010, 08:51:14 pm »
Aurora Borealis,  за завиждане е подобна лекота :)  явно някои  умеят да вибрират в унисон с желанията н апланетта в личната им карта;  аз не мога да се похваля- почти всичките ми личн плането са в така спрягания кардинален кръст,а и нали плуто е силен  ???

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Януари 03, 2010, 08:58:12 pm »
Aurora Borealis,  за завиждане е подобна лекота :)  явно някои  умеят да вибрират в унисон с желанията н апланетта в личната им карта;  аз не мога да се похваля- почти всичките ми личн плането са в така спрягания кардинален кръст,а и нали плуто е силен  ???

зависи преди всичко къде е поставен в радикса!!!! при мен е в точен съвпад с МЦ ??? ,как да не действа? :-\  :-\да не е луд да не си прояви и жилцето и медеца.... :-\
виж ,къде точно ще застане иии..... един съвет :-[ /но понеже много знам за него :-[ :'(/ ,търси скритите кармични и творчески аспекти ,които ще прави/визирам 20гр.,36гр. ,72гр. ,40гр. ,80гр.,102гр. ,100гр.,108гр.,144гр./тук е ключа от бараката.... ;) :) иии.... успех от сърце! :-*

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Януари 03, 2010, 10:34:37 pm »
Фу. ЩЕ ОЦЕЛЕЯ!!

ако пуснеш мъжа ти в чужбина ,еле заминеш заедно с него!

*

Uran

• 6041
« Отговор #108 -: Януари 03, 2010, 10:43:41 pm »
Фу. ЩЕ ОЦЕЛЕЯ!!

Пуснала съм го отдавна, но той не иска да ходи. :(

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Януари 03, 2010, 10:47:27 pm »
Фу. ЩЕ ОЦЕЛЕЯ!!

Пуснала съм го отдавна, но той не иска да ходи. :(

можеш ,ти си човека ,ни той!

*

Asol

• 4140
« Отговор #110 -: Януари 04, 2010, 06:55:27 am »

зависи преди всичко къде е поставен в радикса!!!! при мен е в точен съвпад с МЦ ??? ,как да не действа? :-\  :-\да не е луд да не си прояви и жилцето и медеца.... :-\

ама има ли медец  ???  ;D

« Отговор #111 -: Януари 04, 2010, 09:09:50 am »
     ;D ;D ;D - темата на Апостолов станала плутонианска, хехехехе. Май имахме тема за Плуто, пък и там също има мноооого писано. И аз, и аз да се похваля. Кво да се хваля, то няма. Освен че покрай тежките транзити - а особено Плутон - трябваше да се трансформирам и да се срещна със съдбата си, която се оказа коренно различна от всичките ми детско-юношески представи. И най-вече срещна ме с най-големия ми страх. По натал имам стационарен Плутон на 29.42гр./и за това съм писала/ и отстои точно на 100 гр. от Слънцето ми.
   Според мен, да обобщя - Сатурн е времето и статуквото, Уран е импулса, Плутон - регенерацията /оцеляват тези, които трябва/, а Нептун - мисля че е фона, на който се развива целият ни човешки живот /Илюзията, наречена живот/.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #112 -: Януари 04, 2010, 09:12:17 am »
Плутоновият списък на Марая ме накара да се замисля колко и на мен ми е минал през главата, а той и без това е силен в картата ми и мамка му ще продължава да ми вади душата....

Досега съм преживяла влизането му в Скорпион, знака на Асцендента ми, където /в 12 дом/ направи първо
квадрат с Луната,
опозиция с Хирон,
после квадрат със Слънце/Сатурн,
после разбира се ми мина през Асц.
Когато влезе в Стрелец направи тригон с Луната, опозиция с Марс, Юпитер ... квадрат с Меркурий.
Добавям опозиция с южен възел, съвпад с Нептун /за много хора от моето поколение характерен/.

Минорните, които са преминали дори не ги броя в момента.
А сега продължавам да съм под въздействието на куинконс с Луната.
Също не лека работа се оказа това.
И отгоре на всичкото ми предстои след известен период да ми направи опозиция на Венера и вече незнам дали ще оцелея като нормален човек, а по-скоро като някакво подобие ще се скитам по този свят до края на дните си. Къде шега, къде истина.  ;D

Предполагам, че ако случайно доживея до следващия му транзит към Луната, когато влезе във Водолей, със сигурност ще се спомина.  ;D ::)      
« Последна редакция: Януари 04, 2010, 11:36:51 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Инти

• 2068
« Отговор #113 -: Януари 04, 2010, 09:32:52 am »
Виж, Плутон е друга бира :-X
Прилича на кюртаж на душата, на физиката и т.н., както Valda някога беше казала: това е сериал с 4986 серии, който често може да се асоциира с латиноамериканските, пък после ако се родиш отново и можеш да се поизтупаш от изрезките и си все още цял...може и да си оцелял :)

ПО- точно определение не съм чела ,защото аз изживях:
плуто съвпад асц
плуто опозе   дсц
плуто съвпад ЮЛВ
плуто опозе   СЛВ ;D ;D
плуто съвпад мерка
плуто квадрат сатурн
плуто съвпад слънце
плуто квадрат мц
плуто квадрат иц
пруто квадрат уран
плуто квадрат плутон
плуто опозиция юпитер
ееее , нещо по плуто непреживяно от най-трудната му част да съм преживяла!??? ::) ,аааа да.....150 /квинконс/ луна ,това пропуснах! :) ;D ;D

Само Венерата ти не е застигнал , ама натам върви май ;) ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #114 -: Януари 04, 2010, 10:27:44 am »
И както спомена вчера Марая неслучайно е попадането на планета в градус за дълго, засяга важни точки в картите на мнозина.
Та...като ти е писано да си в криза, ще си в криза, речено е всички транзити да ти се стоварят и това е. И какво - ставаме по-силни казват?! Ама защо питам се аз, защо ми е нужно?  ::) Питам и отговор не ща.  ;)   

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Януари 04, 2010, 11:09:36 am »

ама има ли медец  ???  ;D
има ..... :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #116 -: Януари 04, 2010, 11:26:16 am »
Прекрасна снимка.  :)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #117 -: Януари 04, 2010, 11:32:07 am »
ПО- точно определение не съм чела ,защото аз изживях:
плуто съвпад опозиция асц (тъкмо почна  :-[)
плуто опозе съвпад  дсц (като горното)
плуто съвпад опозиция ЮЛВ (тъкмо мина)
плуто опозе съвпад СЛВ (като горното)
плуто съвпад мерка (отколе)
плуто квадрат сатурн (сега го дебнем кви ша ги върши)
плуто съвпад слънце (изнатално), пък сега върви към квадрат слънце
плуто квадрат мц (почна)
плуто квадрат иц (също)
пруто квадрат съвпад уран (по времето на Меркурий)
плуто квадрат плутон (е, го е, отпочна и туй!)
плуто опозиция юпитер- това го немАх, имАх си квадрат, по меркуриево и ураново време

Освен това:
плуто съвпад Венера
плуто съвпад Луна
плуто опозиция Марс
плуто съвпад нептун,
почти в тази поредност

Плутон ми е дорифорий, а почти всичко останало е сбутано в квадранта след него. Което не е нагазил собственолично, е съумял да наквадратира и да наопозира.  Викаш, Марайче, следващите две години ш'са мре, а?

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #118 -: Януари 04, 2010, 11:35:20 am »
О, и в моя списък съм пропуснала съвпад с Нептун, опозиция южен възел ... но то и това е достатъчно, дето се вика.

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Януари 04, 2010, 11:44:19 am »
diyana ;D ,що реши така? ???