Здравей Гост

ФЕН КЛУБА

• 410 Отговора
  • 95146 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ФЕН КЛУБА НА СИНУХЕ
« Отговор #140 -: Януари 07, 2010, 07:29:45 pm »

хело , това е ФЕН КЛУБ НА СИНУХЕ! ПРЕСТАНИ ДА НИ ОБЯСНЯВАШ КЪДЕ , КАКВО И КАК ИМАШ! ТУК ПИШЕМ ЗА СИНУХЕ И БАСТА! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕ ПИШИ!

добре, че ни ти обяснява къде и как си го туря, че тогава да видиш тииии хахахахахахаааааааааааааа  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ,ами :-[ ,като гледам няма как да сподели подобно нещо ,щото е вечно тук.явно няма нищо за споделяне ;D ;D ;D по темата с марс ,ерис ,купидон и плутон ;D ;D ;D , 8-ми дом го използва само в археологията.... ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #141 -: Януари 07, 2010, 07:38:37 pm »
Марая, каза че нямал нищо лъвско ... ми то слънцето  му в 5ти дом бе .. как да няма лъвско  ;D

поне творчески заложби трбва да има  ;)

*

Nebesna

« Отговор #142 -: Януари 07, 2010, 07:41:30 pm »
Марая, каза че нямал нищо лъвско ... ми то слънцето  му в 5ти дом бе .. как да няма лъвско  ;D

Не е същото, убедила съм се....да не бъркаме тълкуването на знаците с това на домовете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #143 -: Януари 07, 2010, 07:41:59 pm »

упр. на асц- лъв ,ЮЛВ в лъв! творческото го има ,ноо не само лъва носи творчество!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #144 -: Януари 07, 2010, 07:43:04 pm »
влиятелни родители ?  ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Януари 07, 2010, 07:43:45 pm »
влиятелни родители ?  ???

не!

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Януари 07, 2010, 07:44:39 pm »

Не е същото, убедила съм се....да не бъркаме тълкуването на знаците с това на домовете.

точно така! :)

*

nerealna

« Отговор #147 -: Януари 07, 2010, 07:45:01 pm »
помислих си го заради луната в 10ти дом и венера в четвърти .. в смисъл успели хора

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Януари 07, 2010, 07:46:08 pm »
Според мен Синухе, е слаб, среден на ръст, с фини, леко женствени черти и....тук малко ще ви разочаровам дами- не е мачо. 

Уцели право в десятката, Уран!
И според мен залага на интелектуалното общуване, фин човек.  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #149 -: Януари 07, 2010, 07:46:20 pm »
помислих си го заради луната в 10ти дом и венера в четвърти .. в смисъл успели хора

луната в 10-ти е доволно променлива и противоречива! виж нептуна в 4-ти!

*

nerealna

« Отговор #150 -: Януари 07, 2010, 07:48:19 pm »
там даваше май проблем на някой от родителите ?  ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #151 -: Януари 07, 2010, 07:55:19 pm »
там даваше май проблем на някой от родителите ?  ???

за кой говориш? за нептун ли? ???

*

nerealna

« Отговор #152 -: Януари 07, 2010, 07:55:42 pm »
да, за нептун в 4ти

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Януари 07, 2010, 07:55:56 pm »
пък и честно казано някак не ми се струва, че е възможно един едър здравеняк, богато окосмен, с квадратна челюст да разбира от астрология, защото езотериката е за нежни души, а нежните души си имат нежни тела  ;D

И да, и не. Вярно е, че лицевата структура често издава някои черти от характера, а ако щете, и душевността.
Но не мога да се съглася напълно. Все едно да кажеш за някой, че щом има ниско чело, духовността му е слабо интегрирана или пък интелектът е слаб. А пък и винаги се намират изключения сред астролозите, не всичко се познава по външния вид.  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #154 -: Януари 07, 2010, 07:58:30 pm »
да, за нептун

говори за семейни тайни ,за духовни предци ,за проблеми с баба по майчина линия /прабаба/.нептун винаги дава разбито семейство... :( намирайки се в 4-ти.

*

nerealna

« Отговор #155 -: Януари 07, 2010, 08:00:14 pm »
марая, обясняваш винаги много хубаво, точно , ясно и рзбираемо  :) направо ми е удоволствие да те чета. мн неща съм научила от теб  :P  мерси

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Януари 07, 2010, 08:02:52 pm »
марая, обясняваш винаги много хубаво, точно , ясно и рзбираемо  :) направо ми е удоволствие да те чета. мн неща съм научила от теб  :P  мерси

:) ,радвам се и съм готова винаги с каквото мога!

*

Nebesna

« Отговор #157 -: Януари 07, 2010, 08:03:39 pm »
да, за нептун

говори за семейни тайни ,за духовни предци ,за проблеми с баба по майчина линия /прабаба/.нептун винаги дава разбито семейство... :( намирайки се в 4-ти.

Същото се отнася и за РиБи на върха на 4-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Януари 07, 2010, 08:05:24 pm »
да, за нептун

СЪГЛАСНА СЪМ ,  но донякъде :( :( :( ,мисля ,че е Още по-страшно ,когато риби са на иц. :(

*

Nebesna

« Отговор #159 -: Януари 07, 2010, 08:09:00 pm »
да, за нептун

СЪГЛАСНА СЪМ ,  но донякъде :( :( :( ,мисля ,че е ще по-страшно ,когато риби са на иц. :(

Е, не НЕ СЪМ СЪГЛАСНА. Само едни Риби на ИЦ  загатват за някаква мистерия около произхода и рода, после търсим къде е Нептун и т.н. Докато Нептун в дома може да ни каже много, особено ако е лошо аспектиран, в т. ч. и за наследствени болести (както и всяка друга планета в 4-ти дом, разбира се).