Здравей Гост

ФЕН КЛУБА

• 410 Отговора
  • 94809 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ФЕН КЛУБА НА СИНУХЕ
« Отговор #360 -: Януари 10, 2010, 08:26:44 pm »
нищо общо с даниел и с ясновидци....,ама нищо!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #361 -: Януари 10, 2010, 08:31:30 pm »
Аз моята съдба не съм разконспирирала, че отде вътък за чуждите  ;D ;D  :blink: Иначе не го знам Синухе, ако е толкова обстоен в изказа си на живо, както е и в писанетоооооооооооооо ... ;D

но може и ти да имаш това качество,защо си толкова сигурна?! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #362 -: Януари 10, 2010, 08:41:51 pm »
Кое ... да съм обстойна ли ? Не съм казала че не съм ...в писането и философстването :P Може да се каже че ставам за писател  ;D Иначе си падам по точния, фактологичен и немногословен изказ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #363 -: Януари 10, 2010, 08:45:36 pm »
Кое ... да съм обстойна ли ? Не съм казала че не съм ...в писането и философстването :P Може да се каже че ставам за писател  ;D Иначе си падам по точния, фактологичен и немногословен изказ.

не асол ,не визирам това , а това....

Аз моята съдба не съм разконспирирала, че отде вътък за чуждите  ;D ;D  :blink: Иначе не го знам Синухе, ако е толкова обстоен в изказа си на живо, както е и в писанетоооооооооооооо ... ;D

*

Heloo

« Отговор #364 -: Януари 10, 2010, 08:46:18 pm »
нищо общо с даниел и с ясновидци....,ама нищо!

Общото е името им!  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #365 -: Януари 10, 2010, 08:46:50 pm »
не е дамян.

Тогава ще е Мадян.  :tongue2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #366 -: Януари 10, 2010, 08:50:43 pm »

съдбата ми е друга,аз пак съм канал за правосъдие,но по един начин по който активизирвам кармата на другите около мен.Но нямам време сега да навлизам в това.  ;)
ПОЗНАЙТЕ ,КАКВО ВИЗИРА СИНУХЕ :wink2: ще му бъде интересно и на него.....

уникално рисува Дивна ,това кристалче. ще ти изпратя на мейл подаръка ми от него.....
това е първата му картина с масло направена за мен на бъдни вечер!

Blagodaria ti Maraya! Moiata "invalidna" Luna, pone s tova mi pomogna. Tiia moi emotzii da si gi "miatam" varhu platnoto...
4akam s netyrpenie da vidia podaraka ti. Znaeh si az, 4e i toii tvori  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #367 -: Януари 10, 2010, 08:51:36 pm »
не е дамян.

Тогава ще е Мадян.  :tongue2:

:57: :57: :57: :57: :57: :57: :57: :57:

*

Asol

• 4140
« Отговор #368 -: Януари 10, 2010, 08:53:42 pm »

не асол ,не визирам това , а това....

Аз моята съдба не съм разконспирирала, че отде вътък за чуждите  ;D ;D  :blink: Иначе не го знам Синухе, ако е толкова обстоен в изказа си на живо, както е и в писанетоооооооооооооо ... ;D

Извинявай, но не разбрах, но коя точно част от изречението визираш, защото аз съм ти отговорила точно на това изречение  :blink: Да мога да си разконспирирам съдбата ли ?  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #369 -: Януари 10, 2010, 08:59:35 pm »
да асол. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #370 -: Януари 10, 2010, 09:16:34 pm »
Не знам Марая доколко съм й схванала идеята - опитвам се.  :blink: Ако ли не поне си тренирам сивото вещество.

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Януари 10, 2010, 09:19:19 pm »
Не знам Марая доколко съм й схванала идеята - опитвам се.  :blink: Ако ли не поне си тренирам сивото вещество.

щом се опитваш то задължително ще стане! :wub: :blink:

*

Divna

« Отговор #372 -: Януари 10, 2010, 09:24:24 pm »
Знаете ли, наталната карта на това момче направо ми "крещи". Като гледам този голям въздушен тригон, все едно виждам хеопсовата пирамида и пирамидона й който е докоснал луната ...

Много ме зарадва със сравнението си,не че да се хваля,но и аз знам какво чудо е картата ми  :-[

Иначе се развивам главно в наука и творчество,определено по възлите Водолей/Лъв като изява. :72:

Pyrvoto ne6to,koeto si kazah sled kato vidiah kartata ti be6e: "Tozi 4ovek ot Egipet li idva?" Kartata ti mi se stori tolkova dobre iz4islena, kakto navremeto egipetzkite arhitekti sa iz4isliavali s neveroiatna to4nost za da postroiat piramidite za faraonite (ako si zapoznat s egipetsko izkustvo, 6te me razbere6). A nebeto da ti "postroi" taia zvezdna karta, napravo si e udivitelno.
Bravo za re6enieto, koeto si vzel i za byrzoto mu izpylnenie! Podkrepiam vsi4ki mladi hora da jiveiat samostoiatelno. Niakolko pokoleniia v edin dom ne e za prepory4vane.

*

Марая

• 28287
« Отговор #373 -: Януари 10, 2010, 09:31:48 pm »
Podkrepiam vsi4ki mladi hora da jiveiat samostoiatelno. Niakolko pokoleniia v edin dom ne e za prepory4vane.

МНОГО е психологически тоя въпрос.аз съм на същото мнение все още.... ;D ;D ;D.
битката на поколенията е безсмислена война...... ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #374 -: Януари 10, 2010, 09:50:40 pm »
Така, тука сте почнали  и сте свършили без мен.  :33: Напоследък често взе да ми случва  :41: Жалко.

Синухе, да е на хаирлия. Честито освобождение! Таймингът ти е невероятен. Според мен си изработил дори само с това решение актуалните си симпатични възврати от всякакъв тип. В интерес на истината, не бих предположила, че правиш тази стъпка чак сега, но ти си знаеш защо сега  :-[.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #375 -: Януари 11, 2010, 02:45:30 pm »

Таймингът ти е невероятен. Според мен си изработил дори само с това решение актуалните си симпатични възврати от всякакъв тип.

Може и така да е.Или просто това е подготовката ми за Сатурнов възврат,който го смятам за един градивен и силен личен период.

Основно него имам предвид във въпросните "симпатични". Иначе ти бях построила транзитната карта за 16-ти за 12 часа на обяд. Акцентът върху 4-ти натален - с Луна, Слънце, МС, Венера и Плутон там. Първата ми реакция беше - брех, тука е ключът от палатката, но ми се стори много очевидно и повърхностно. Реших да гледам чинно солари - двата броя, прогресии, дирекции, и т.н. и направих всичко възможно съзнателно да търся следи, отдалечаващи ме от несъзнателното ми първо решение. Резултатът, до който съзнателно стигнах, имаше общо с Марс, Венера пети-осми дом -  :-[. За аналогиите се сещай сам, но в общия случай водеха най-много до легло, но в никакъв случай до къща  ;D.
Което иде да рече - да се верва повече на първото впечатление от картата, щото дори когато не знаем от кой аспект ни иде заключението, е по-вероятно да сме по-близо до истината, нежели ко се пъняме да разглеждаме сто аспекта и десет карти, в които да се мъчим да вкараме всички някога някъде прочетени значения. И втори извод - понякога най-простото, най-буквалното значение на някой транзит е точно това, което се реализира на практика. Демек - да не търсим под вола теле, щом под вола има ла..о, може пък точно ла...то да е търсеният отговор.
Ай ся, тъй и тъй ти видехме картата, дай някоя друга дата. Аз обещавам да се вместя във времето тоя път.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #376 -: Януари 27, 2010, 03:39:49 pm »
О, Синухе, добре завърнал се!  :08:
Бях решила, че не можеш да се докопаш до нет в новата квартира, или си твърде зает да сбъдваш част от "неверните предсказания" в темите по-горе.

*

mlm

« Отговор #377 -: Февруари 04, 2010, 08:54:38 am »
Не съм голяма фенка на Синухе, но имаме интересна синастрия, та ще използвам темата и ще го помоля да сподели мнението си по нея, разбира се ако има време и желание за това.   :93:

AC :soe: :moo:
DC  :soe: :mar:
 :vlu: r :soe: :sat: r
 :jup: , :sat: :soe: :plu: r
 :plu: :soe: :vlu: r
 :sun: :kva: :nlu: r :vlu: r
Fortune :soe: :nlu: r
IC :soe: AC  / не много точен, 2-3* отклонение

*

nerealna

« Отговор #378 -: Февруари 04, 2010, 09:08:12 am »
Безсмислено е да се прави синастрия с човек, към който нямаш отношение и той към теб също...

*

mlm

« Отговор #379 -: Февруари 04, 2010, 09:28:38 am »
Безсмислено е да се прави синастрия с човек, към който нямаш отношение и той към теб също...

В какъв смисъл отношение ?! Връзка в реалния живот ли имаш предвид?!   :rolleyes: