Таймингът ти е невероятен. Според мен си изработил дори само с това решение актуалните си симпатични възврати от всякакъв тип.
Може и така да е.Или просто това е подготовката ми за Сатурнов възврат,който го смятам за един градивен и силен личен период.
Основно него имам предвид във въпросните "симпатични". Иначе ти бях построила транзитната карта за 16-ти за 12 часа на обяд. Акцентът върху 4-ти натален - с Луна, Слънце, МС, Венера и Плутон там. Първата ми реакция беше - брех, тука е ключът от палатката, но ми се стори много очевидно и повърхностно. Реших да гледам чинно солари - двата броя, прогресии, дирекции, и т.н. и направих всичко възможно съзнателно да търся следи, отдалечаващи ме от несъзнателното ми първо решение. Резултатът, до който съзнателно стигнах, имаше общо с Марс, Венера пети-осми дом -

. За аналогиите се сещай сам, но в общия случай водеха най-много до легло, но в никакъв случай до къща

.
Което иде да рече - да се верва повече на първото впечатление от картата, щото дори когато не знаем от кой аспект ни иде заключението, е по-вероятно да сме по-близо до истината, нежели ко се пъняме да разглеждаме сто аспекта и десет карти, в които да се мъчим да вкараме всички някога някъде прочетени значения. И втори извод - понякога най-простото, най-буквалното значение на някой транзит е точно това, което се реализира на практика. Демек - да не търсим под вола теле, щом под вола има ла..о, може пък точно ла...то да е търсеният отговор.
Ай ся, тъй и тъй ти видехме картата, дай някоя друга дата. Аз обещавам да се вместя във времето тоя път.