Като гледам 3 дом, е по плутон, 6 по Уран и ако има висше по телец, венера - творчество.
относно женствеността на Нухето - ми той е интегрирал идеално анима и анимус у себе си, а Хело още си дири анимата из горите тилилейски затова така само ви се струва пък и честно казано някак не ми се струва, че е възможно един едър здравеняк, богато окосмен, с квадратна челюст да разбира от астрология, защото езотериката е за нежни души, а нежните души си имат нежни тела
Свързана ли е по някакъв начин работата му с медии?
относно женствеността на Нухето - ми той е интегрирал идеално анима и анимус у себе си, а Хело още си дири анимата из горите тилилейски затова така само ви се струва
Къде си бе Слънце, т.е. Вещичке ?Радвам се да те видя
Цитат на: TOT в Януари 07, 2010, 07:06:05 pmотносно женствеността на Нухето - ми той е интегрирал идеално анима и анимус у себе си, а Хело още си дири анимата из горите тилилейски затова така само ви се струва Понеже сложихте акцент точно на тази дума женственост, която употребихв друг контекст, ще се доуточня.Асц. дева дав и на мъжете и на жените по-финна конституция на тялото и по- нежни черти на лицето, освен дребнавост на характера и огромна лупа за грешките на другите. А относно заниманията му- по Сатурн, Меркурий и Уран, и затова реших, че по някакъв начин е свързан с медии- журналист или нещо такова.
Цитат на: TOT в Януари 07, 2010, 07:06:05 pmотносно женствеността на Нухето - ми той е интегрирал идеално анима и анимус у себе си, а Хело още си дири анимата из горите тилилейски затова така само ви се струва Имам стелиум в управляваният от Венера Телец, а личното ми име носи вибрацията на числото 6!
Цитат на: TOT в Януари 07, 2010, 07:06:05 pmотносно женствеността на Нухето - ми той е интегрирал идеално анима и анимус у себе си, а Хело още си дири анимата из горите тилилейски затова така само ви се струва Понеже сложихте акцент точно на тази дума женственост, която употребих в друг контекст, ще се доуточня.Асц. дева дава и на мъжете и на жените по-финна конституция на тялото и по- нежни черти на лицето, освен дребнавост на характера и огромна лупа за грешките на другите. А относно заниманията му- по Сатурн, Меркурий и Уран, и затова реших, че по някакъв начин е свързан с медии- журналист или нещо такова.
Цитат на: Hi в Януари 07, 2010, 07:11:43 pmЦитат на: TOT в Януари 07, 2010, 07:06:05 pmотносно женствеността на Нухето - ми той е интегрирал идеално анима и анимус у себе си, а Хело още си дири анимата из горите тилилейски затова така само ви се струва Имам стелиум в управляваният от Венера Телец, а личното ми име носи вибрацията на числото 6! ми къде ти е избягала вибрацията тогава бре Хело Венера спи нейде на сянка явно... толкова упорито преследващи могат да са само мъжете, защото една жена си губи чара по този начин и става хищник, а това е грубо
Цитат на: Hi в Януари 07, 2010, 07:11:43 pmЦитат на: TOT в Януари 07, 2010, 07:06:05 pmотносно женствеността на Нухето - ми той е интегрирал идеално анима и анимус у себе си, а Хело още си дири анимата из горите тилилейски затова така само ви се струва Имам стелиум в управляваният от Венера Телец, а личното ми име носи вибрацията на числото 6! хело , това е ФЕН КЛУБ НА СИНУХЕ! ПРЕСТАНИ ДА НИ ОБЯСНЯВАШ КЪДЕ , КАКВО И КАК ИМАШ! ТУК ПИШЕМ ЗА СИНУХЕ И БАСТА! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕ ПИШИ!
ми къде ти е избягала вибрацията тогава бре Хело Венера спи нейде на сянка явно... толкова упорито преследващи могат да са само мъжете, защото една жена си губи чара по този начин и става хищник, а това е грубо
хело , това е ФЕН КЛУБ НА СИНУХЕ! ПРЕСТАНИ ДА НИ ОБЯСНЯВАШ КЪДЕ , КАКВО И КАК ИМАШ! ТУК ПИШЕМ ЗА СИНУХЕ И БАСТА! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕ ПИШИ!
Цитат на: elfidka в Януари 07, 2010, 07:09:35 pmКъде си бе Слънце, т.е. Вещичке ?Радвам се да те видя мчи на гости бях и разхождах звяра да ака у чуждите градинки
Цитат на: Марая в Януари 07, 2010, 07:16:53 pmхело , това е ФЕН КЛУБ НА СИНУХЕ! ПРЕСТАНИ ДА НИ ОБЯСНЯВАШ КЪДЕ , КАКВО И КАК ИМАШ! ТУК ПИШЕМ ЗА СИНУХЕ И БАСТА! АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЕ ПИШИ!добре, че ни ти обяснява къде и как си го туря, че тогава да видиш тииии хахахахахахаааааааааааааа
Цитат на: TOT в Януари 07, 2010, 07:11:24 pmЦитат на: elfidka в Януари 07, 2010, 07:09:35 pmКъде си бе Слънце, т.е. Вещичке ?Радвам се да те видя мчи на гости бях и разхождах звяра да ака у чуждите градинки а така.... , наторяване си правила ! яссно......