Здравей Гост

прогресиране на соларния хороскоп

• 25 Отговора
  • 6264 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:прогресиране на соларния хороскоп
« Отговор #20 -: Януари 14, 2010, 01:24:46 pm »
Ми, аз пък дето хич не мога да смятам, знаеш ли колко ми е трудно. :blink:
 Ама мъча се, приемам всяко предизвикателство, щото срамота така само с тия програми. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #21 -: Януари 14, 2010, 01:27:25 pm »
Не знам ти с какво работиш,но това с което аз работя,ми стига.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Януари 14, 2010, 01:40:56 pm »
Аз не работя, все пак астрологията ми е хоби, но ползвам Зет и астро.ком, отскоро пробвам и други програмки, ако това ме питаш, но още не ме удовлетворяват напълно.
Ако питаш за техники - изучавам всички, за да си направя след време съответните изводи.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #23 -: Януари 14, 2010, 03:05:10 pm »
   Аз едно не разбрах, коя е отправната точка, която взимаме за прогресията на соларния асцедент. Щото както обясни Марая, за една година соларния асцедент изминава 90 градуса - от тук нататъче е лесно да се пресмята - веднага намираш къде ще ти е следващата година...Ама едно не изяснихме - първата година след раждане ли се взема за отправна точка - Марая ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Януари 14, 2010, 03:17:15 pm »
някой поупражнили се по тоя въпрос?

Направих си труда да го сметна на ръка, от чиста проба любопитство какво ще излезе. Събитие има при прогр. соларен АС в опозиция със соларно Слънце и соларна ретро Венера казими, в опозиция с прогр. Венера и дир. Марс. Ако правилно съм го сметнала де.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Януари 18, 2010, 12:59:14 pm »
някой поупражнили се по тоя въпрос?

Направих си труда да го сметна на ръка, от чиста проба любопитство какво ще излезе. Събитие има при прогр. соларен АС в опозиция със соларно Слънце и соларна ретро Венера казими, в опозиция с прогр. Венера и дир. Марс. Ако правилно съм го сметнала де.  :-\

не вярвам да си допуснала грешка :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците