Здравей Гост

Чешем си ... езиците.

• 95 Отговора
  • 13515 Прегледи
*

Heloo

Чешем си ... езиците.
« -: Януари 09, 2010, 12:37:52 am »
Що пък в Говорилнята? Тук ще потъне в забрава след ден-два. Хайде да си чешем крастата в нова тема. Или що пък да не направим тема специално за чесане на красти всякакви?  ;D ;D ;D

Ох, нали знаеш, че си имам розова мечта  ;D, да разбера какъв е хороскопът на Албена Вулева.  ;D

« Последна редакция: Януари 09, 2010, 12:28:51 pm от Heloo »

*

Lillie

• 30532
Re:Чеша си ... крастата
« Отговор #1 -: Януари 09, 2010, 12:39:35 am »
Heloo, сбъдна еротичната ми мечта   :-[... не да видя голите й снимки, а да разбера кога е родена.  ;D
Не знаех, че се е снимала за сп. Плейбой. Помня я от "Сигнално жълто". Много беше цапната в устата и бълваше сарказъм и ирония. Та се чудех как ли трябва да й е поставен и аспектиран Меркурий в хороскопа. Но доколкото виждам, вече е приключила с меркурианските професии.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Heloo

Re:Чеша си ... крастата.
« Отговор #2 -: Януари 09, 2010, 12:45:23 am »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Януари 09, 2010, 12:47:54 am »
урааааа!моля ,ви изтрийте ВУЛЕВА от темата ми-фен клуб на синухе!
моля ви! :blink: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Януари 09, 2010, 12:48:57 am »
Гледайки лицето и телосложението, залагам на воден Асцендент.
Преди като я гледах по телевизията ми се струваше, че има скорпионско излъчване или на Везни/Скорпион. Не знам дали се дължи само на позицията на Венера в този знак или нещо друго, да речем важна ос.
Също така не бих се учудила, ако има СЛВ в първи дом.
Някъде по ъглите може да има и мутабелни знаци, ако съдим по чуждестранния й произход. Щом е родена в Санкт Петербург, трябва да има емиграция. Най-вероятно е дете от смесен брак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Heloo

« Отговор #5 -: Януари 09, 2010, 12:51:07 am »

Някъде по ъглите може да има и мутабелни знаци, ако съдим по чуждестранния й произход. Щом е родена в Санкт Петербург, трябва да има емиграция. Най-вероятно е дете от смесен брак.

Да!

Майка й е рускиня, по професия е сурдопедагог, а баща й - българин, филолог.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BB%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%92%D1%83%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0

Цитат
Също така не бих се учудила, ако има СЛВ в първи дом.

Лили, защо предполагаш, че СЛВ и е в 1-ви дом?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Януари 09, 2010, 01:11:27 am »
Лили, защо предполагаш, че СЛВ и е в 1-ви дом?

Раху на АС или в първи дом дава специфично излъчване. Обикновено такъв човек с нещо се забелязва, има някаква отличителна черта или изглежда различен в средата, в която се намира или в която е попаднал. Може да има нещо специфично в лицето, което да приковава вниманието...
В индийската митология Раху е "глава без тяло", и съответно главата/лицето често се отличават с нещо, събуждат интерес. Раху се отличава с известна доза хамелеонщина що се отнася до външния вид и излъчването на родения, има афинитет към по-ексцентричния грим и модните прически, предполагащи вграждане на допълнителни кичури, удължаване на косата, негърски плитки, често пребоядисване - от платинено русо до гарваново черно, вграждане на камъчета и пиърсинги на "видни" места по тялото, татуси, силикони, изкуствен бронзов тен и всякакви тунинги, т.е. "изкуствена" красота.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Heloo

Re:Чешем си ... крастата.
« Отговор #7 -: Януари 09, 2010, 01:21:21 am »
Познавам Водолей с точен съвпад на Раху с асцендента. Като типичен Водолей има дълга коса. По излъчването си се отличава от повечето хора.

Но все пак не разбирам какво трябва да е по-различното на хора с Раху на асцендента. Допълнителни кичури, силикон могат да дадат и други неща в хороскопа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Януари 09, 2010, 01:24:14 am »
Но все пак не разбирам какво трябва да е по-различното на хора с Раху на асцендента.

Излъчването. Вибрацията, която излъчват, като полъх на хладен бриз. Не всеки може да го усети, дори при допир.
И аз съм с Раху в знака на Лагна, във Везни. Иначе в западния хороскоп се пада в 11 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Януари 09, 2010, 01:27:17 am »
Но все пак не разбирам какво трябва да е по-различното на хора с Раху на асцендента. Допълнителни кичури, силикон могат да дадат и други неща в хороскопа.
;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Януари 09, 2010, 01:44:40 am »
на мен ми се връзва с асц. близнаци и марс в първи дом

Може да е с остър език, но да ти кажа това лице ми прилича на всякакво, не и марсово.
А пък и Луна в накшатра Криттика и Меркурий в накшатра Мула са си достатъчно "остри", мен ако ме питаш.  :blink:
В крайна сметка Марая, ако реши, ще каже колко далеч или близо съм до истината за Асцендента на водещата. Но все ми се струва, че Венера хвърля "поглед" към Асцендента.
Дотук само предполагаме...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Януари 09, 2010, 02:05:18 am »
Може да е с остър език, но да ти кажа това лице ми прилича на всякакво, не и марсово.
В крайна сметка Марая, ако реши, ще каже колко далеч или близо съм до истината за Асцендента на водещата. Но все ми се струва, че Венера хвърля "поглед" към Асцендента.
Дотук само предполагаме...

ЗАРАДИ ТЕБ!
11часа 46 мин. ленинград. 16.12.1975 :blink: ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Януари 09, 2010, 02:08:53 am »
Благодаря!
Верно ли? Изобщо не ми прилича на изгряващ Козирог, не си представях хороскопа й така...  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Януари 09, 2010, 02:12:14 am »
Благодаря!
Верно ли? Изобщо не ми прилича на изгряващ Козирог, не си представях хороскопа й така...  :lol:

абсолютно точен час!от първа ръка!знаеш,ч винаги съм казвала истината... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Януари 09, 2010, 02:16:19 am »
Но поне за мутабелни знаци по оста МЦ-ИЦ правилно ми беше предположенето, пак е нещо...
Много са й неравномерни домовете, като при родените по на север.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Януари 09, 2010, 02:23:55 am »
Разгледах сидералните позиции на планетите в астро.кома... Има атма'карака Марс и аматя'карака Раху в съчетание с Луна в накшатра Криттика, затова изглежда толкова напориста и остра. Човек, който не се спира пред нищо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Януари 09, 2010, 02:26:09 am »
Марайче, не ми останаха вече "еротични" мечти...  ;D Щом и тази е изпълнена, няма какво да желая повече.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Януари 09, 2010, 02:35:39 am »
Марайче, не ми останаха вече "еротични" мечти...  ;D Щом и тази е изпълнена, няма какво да желая повече.  :(

ай стига де.....,ще набележим нови!важна е целта-посоката няма значение ,през каспичан за хърватия  ;Dили през хърватия за камбоджа....важно е да стигнеме... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Януари 09, 2010, 02:38:35 am »
Ама не ми прилича на АС  :capricorns: и туй е то!  :41:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Януари 09, 2010, 02:43:16 am »
Ама не ми прилича на АС  :capricorns: и туй е то!  :41:

има още една такава личност ,само ,че със слънце и асц в козирог.известна фолк фурия-соня немска.
като я видиш :blink:,мани,мани-руса кукла барби ,астроблизнак на синухе,ама твърд козирог!