Цитат на: marushka в Януари 17, 2010, 02:57:10 pmЦитат на: iris_n в Януари 17, 2010, 12:17:09 pmЗдравейте! Тази нощ сънувах много сънища, но сънят, който ясно си спомням, беше, че бягам от една крава с големи рога, която искаше да ме набоде! промених посоката на бягане, а тя след мен тичаше, накрая се спрях и видях как идва право към мен, много се уплаших и се събудих! Какво може да значи това?А пък може да е и от факт записан от минал живот.Ако вярваш,може да ме попиташ на емайла. Силно се съмнявам ,че тази крава я гони от минал живот .Преди години имах приятел ,който често сънуваше ,че е войник и в повечето случай сънуваше други страни и сънуваше,че го наричат с чуждо име с английско звучене.По-скоро това би ме усъмнило от колкото една сърдита крава :blink:
Цитат на: iris_n в Януари 17, 2010, 12:17:09 pmЗдравейте! Тази нощ сънувах много сънища, но сънят, който ясно си спомням, беше, че бягам от една крава с големи рога, която искаше да ме набоде! промених посоката на бягане, а тя след мен тичаше, накрая се спрях и видях как идва право към мен, много се уплаших и се събудих! Какво може да значи това?А пък може да е и от факт записан от минал живот.Ако вярваш,може да ме попиташ на емайла.
Здравейте! Тази нощ сънувах много сънища, но сънят, който ясно си спомням, беше, че бягам от една крава с големи рога, която искаше да ме набоде! промених посоката на бягане, а тя след мен тичаше, накрая се спрях и видях как идва право към мен, много се уплаших и се събудих! Какво може да значи това?
Цитат на: demmetra в Януари 22, 2010, 09:53:32 pmЦитат на: marushka в Януари 17, 2010, 02:57:10 pmЦитат на: iris_n в Януари 17, 2010, 12:17:09 pmЗдравейте! Тази нощ сънувах много сънища, но сънят, който ясно си спомням, беше, че бягам от една крава с големи рога, която искаше да ме набоде! промених посоката на бягане, а тя след мен тичаше, накрая се спрях и видях как идва право към мен, много се уплаших и се събудих! Какво може да значи това?А пък може да е и от факт записан от минал живот.Ако вярваш,може да ме попиташ на емайла. Силно се съмнявам ,че тази крава я гони от минал живот .Преди години имах приятел ,който често сънуваше ,че е войник и в повечето случай сънуваше други страни и сънуваше,че го наричат с чуждо име с английско звучене.По-скоро това би ме усъмнило от колкото една сърдита крава :blink: Ами не сте ли чели Деметра древногръцките митове и легенди след като си под този ник - ник на древногръцката богиня Деметра - Та нали точно Зевс се е преобразил на бик и откраднал една простосмъртна под такъв образ? Точно тя може да е тази жена,открадната от Зевс.
Цитат на: marushka в Март 06, 2010, 09:01:00 pmЦитат на: demmetra в Януари 22, 2010, 09:53:32 pmЦитат на: marushka в Януари 17, 2010, 02:57:10 pmЦитат на: iris_n в Януари 17, 2010, 12:17:09 pmЗдравейте! Тази нощ сънувах много сънища, но сънят, който ясно си спомням, беше, че бягам от една крава с големи рога, която искаше да ме набоде! промених посоката на бягане, а тя след мен тичаше, накрая се спрях и видях как идва право към мен, много се уплаших и се събудих! Какво може да значи това?А пък може да е и от факт записан от минал живот.Ако вярваш,може да ме попиташ на емайла. Силно се съмнявам ,че тази крава я гони от минал живот .Преди години имах приятел ,който често сънуваше ,че е войник и в повечето случай сънуваше други страни и сънуваше,че го наричат с чуждо име с английско звучене.По-скоро това би ме усъмнило от колкото една сърдита крава :blink: Ами не сте ли чели Деметра древногръцките митове и легенди след като си под този ник - ник на древногръцката богиня Деметра - Та нали точно Зевс се е преобразил на бик и откраднал една простосмъртна под такъв образ? Точно тя може да е тази жена,открадната от Зевс.Простосмъртната е Европа:http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0_%28%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F%29