Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849063 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #2440 -: Март 27, 2010, 08:21:53 pm »
Да, и талавизора спрях, пуснала съм битиви на компютъра, и пища недовиждайки клавиатурата.

при мен е компа и телевизора и много свещи....много обичам свещите!
но силно ме впечатли детето ми -кристалче и го казвам с гордост и достойнство.
каза на кака си , да помогнем на планетата земя , щото само черпиме от нея!
еййй,направо ме изумява това дете!тццц-тцццц, после ме обвиняват ,че имам по-специално отношение.
ми как да нямам ,то си е ангелче. отговаря ясно и точно ,държи се като възрастен ,разсъждава все едно е живяло 100години.....тцц-тццц.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2441 -: Март 27, 2010, 08:28:36 pm »
щастливци са онези,който го преживеят в младостта си...

Само ми кажи аз към горните ли съм /средна възраст/ или все още може да се приеме, че го изживявам в младостта си?  :-[

ако не си загубила здравето,спокойствието и сигурността  в живота значи си ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

« Отговор #2442 -: Март 27, 2010, 08:31:37 pm »
Аз обичайно си стоя като в пещерите, така че всяка нощ ми е като за и в името на Земята. Обичайно паля една свещ...

*

missKapriz

« Отговор #2443 -: Март 27, 2010, 08:57:10 pm »
Прочетох на Марая въпроса и се сетих,че оставих в коридора и банята да свети/както обикновено/ и веднага скочих да загася.Обаче тъкмо бях измила теракота и така се изплющях,че звездички ми се видяха.За втори път този месец! :-XА тъкмо се стягах да пътувам,но се отказах-ще пътувам утре сутринта.Уж не съм суеверна,а нещо се подплаших.Чак се чудя дали изобщо да не се откажа да пътувам-не смея и хорар да задам :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #2444 -: Март 27, 2010, 09:00:56 pm »
Прочетох на Марая въпроса и се сетих,че оставих в коридора и банята да свети/както обикновено/ и веднага скочих да загася.Обаче тъкмо бях измила теракота и така се изплющях,че звездички ми се видяха.За втори път този месец! :-XА тъкмо се стягах да пътувам,но се отказах-ще пътувам утре сутринта.Уж не съм суеверна,а нещо се подплаших.Чак се чудя дали изобщо да не се откажа да пътувам-не смея и хорар да задам :-\

сатурна ти прави някакви бели! :angry:
не ти знам хороскопа ,но щом имаш съмнение , а и това падане.....
малкия дявол е бил. я си стой на дупето ,има време и другата седмица можеш да пътуваш!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #2445 -: Март 27, 2010, 09:05:08 pm »
Не може другата седмица-на семинар съм,а той е 2 пъти в годината ;)Чудя се какво да правя...Ще тръгна  мн рано утре и дано няма проблеми!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2446 -: Март 27, 2010, 09:05:46 pm »
Не може другата седмица-на семинар съм,а той е 2 пъти в годината ;)Чудя се какво да правя...Ще тръгна  мн рано утре и дано няма проблеми!

не тръгвай сега!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2447 -: Март 27, 2010, 10:21:49 pm »
И при мен соларът проработи - сол. Луна в опозиция към нат. Марс на ИЦ - днес два пъти се порязах, едва спрях кръвта. А по принцип ми се случва извънредно рядко да се нараня.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2448 -: Март 27, 2010, 10:28:05 pm »
Лили  :o
при мен сол. марс квадрат луна, луната упр. 11, марс 8, ако минем само с порязване
добре, ако трябва и всеки ден ще се бръснем,само да не е нещо с намесата и на нептун/ анестезия/ :-X
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2449 -: Март 27, 2010, 10:29:45 pm »
Не си само ти Лили.
Така се порязах,че свят ми се зави, боля дори от кислородната вода с която промих раната,а тя е много дълбока.
При мен е от тр.Юпитер  :kva: :nep:
юпитер управлява слънцето,нептун и венера,а нептун управлява 6 дом.А и този транзитен марс в лъв вече ми идва в повече.
« Последна редакция: Март 27, 2010, 10:36:09 pm от Lina_re »

« Отговор #2450 -: Март 27, 2010, 10:35:46 pm »
А днес транзитния Марс прави ли ви поразии?  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2451 -: Март 27, 2010, 10:41:35 pm »
И при мен соларът проработи - сол. Луна в опозиция към нат. Марс на ИЦ - днес два пъти се порязах, едва спрях кръвта. А по принцип ми се случва извънредно рядко да се нараня.

пуснала си кръвчица и дано с това си отработила аспекта.
макар ,че аспекта е от тези дето доста възбуждат ,дано се отрази в друга светлина.... ;) :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2452 -: Март 27, 2010, 11:25:01 pm »
И чистех днес като луда, да проработя транзитната Луна в Дева барабар с прогресивната.  ;D А сега проработваме Нептун с наргиле и коктейли.  :49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #2453 -: Март 27, 2010, 11:26:52 pm »
И чистех днес като луда, да проработя транзитната Луна в Дева барабар с прогресивната.  ;D А сега проработваме Нептун с наргиле и коктейли.  :49:

Лили, продължава ли празника  ;)?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2454 -: Март 27, 2010, 11:28:51 pm »
Дааа...  :49: :49: :49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #2455 -: Март 27, 2010, 11:31:50 pm »
Лили  :o
при мен сол. марс квадрат луна, луната упр. 11, марс 8, ако минем само с порязване
добре, ако трябва и всеки ден ще се бръснем,само да не е нещо с намесата и на нептун/ анестезия/ :-X

Така става като си гледате транзитите и си ги знаете всичките и само се плашите.

Само да не предизвиквате сами с мислите си събития, очаквайки нещо да се случи. :-\   :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #2456 -: Март 27, 2010, 11:38:09 pm »
лили , за твое здраве си сипнах чаша осмарски бял пелин и ти казвам

наздраве!

и аз имам ниргеле с ябълков тютюн ;D

*

Divna

« Отговор #2457 -: Март 27, 2010, 11:41:57 pm »
Така трябва Лили ;D

Харесвам една мисъл на Айнщайн, в която казва: Да бъде А успех в живота, то тогава А=х+у+z, където х= работя, у= забавлявам се и z= премълчавам.

*

Divna

« Отговор #2458 -: Март 27, 2010, 11:45:31 pm »
Марая, как можа да пишеш за бял пелин  :( Така да ми се допи. Такова чудо не съм пила от години. А иначе и аз вчера релаксирах с наргиле с ябълков тютюн  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #2459 -: Март 27, 2010, 11:49:40 pm »
Марая, как можа да пишеш за бял пелин  :( Така да ми се допи. Такова чудо не съм пила от години. А иначе и аз вчера релаксирах с наргиле с ябълков тютюн  ;)

давай адрес ще ти пратя....само това не съм пращала в америка ;D ;D.
 :wub:
или ела до България за няколко дни и ще те черпя. аз  :-[ ,не че , си падам по рушветите ,ама ги ползвам... :-[ :P ;D