Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843847 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #3240 -: Април 14, 2010, 02:27:58 pm »
Как ще изглежда откриване на мол в БГ след няколко години

2222 година.Сряда.Официално откриване на Тера-Гига-Мега-Плаза-Център, най-големия мол в Северното полукълбо, по щастливо обстоятелство и национална гордост – намиращ се на малките Пет кьошета. Малко факти за инвестицията:
- построен е за седем часа и осем минути
- предлага удобен достъп отвсякъде – отгоре, отдолу, отстрани, по хипотенуза, катет и диагонал
- през зимата работи и директният вход от Черни връх
- поради липса на сухоземна връзка, специално за клиентите от Източна България, се предлага безплатен морски транспорт през Дарданелите (магистрала Хемус и магистрала Тракия отдавна представляват голяма обща Дупка, в която бавно и мъчително са се удавили няколко концесионери)
- има един милион триста и петнайсет хиляди седемстотин шейсет и три паркоместа, девет площадки за хеликоптер, метростанция, летище, железопътна гара, космодрум, родилна зала и кът за велосипед (един брой).
Официалното откриване е в 8 часа с празнична заря, тържествен молебен, отслужен от патриарх Максим и концерт-рецитал на Лили Иванова, а церемонията по случая ще продължи до 2223 година. Събитието ще се предава пряко по всички телевизии, радиа и сайтове. Водещи – Иван и Андрей, жените им, децата им, братовчедката на Иван и лелята на Андрей (или обратното). Специален гост на шоуто – Азис, който ще ни разкаже за трудните времена през 2006 година, когато в страната е имало само един мол, и ще ни покаже първия си чифт сандали, купени от него. В деня на откриването собствениците очакват около сто-двеста милиона клиенти. За тяхното удобство и сигурност ще бдят силите на НАТО, Световната здравна организация и Агенцията за борба с градушките. Поради очаквания наплив от пришълци (включително и на извънземен разум), Гражданската защита е поела грижата за нещастниците, които живеят в околностите на мола. Те (нещастниците) са длъжни да се запасят предварително с консерви, марли, чиста питейна вода, тоалетна хартия и аспирин. Препоръчително е да заковат прозорците с пирони, да пуснат пердетата и да барикадират входната врата. Всеки понеделник, между 5 и 6 сутринта спасителни екипи с хеликоптери ще хвърлят на нещастниците пакети със салам, хляб и чисти гащи. Който има домашен любимец, най-добре да го евтаназира – да не се мъчи.В първата седмица от откриването всичко в мола не само че ще е безплатно, ами на клиентите ще им плащат, за да взимат. Всеки магазин е подготвил специални изненади за потребителите, но най-атрактивна засега остава промоцията на консерва леща плакия – плащаш две, получаваш три плюс една година безплатен абонамент за пуканки в киното.Разбира се, това не е всичко. Клиентите ги очакват още много изненади, но единственият начин да усетят истински тръпката, наречена шопинг, е като се снабдят със спален чувал, газов котлон и супа на прах и си устроят бивак пред мола два месеца по-рано.
Който оцелее – уин, който не оцелее – люз. Успех!

;D ;D ;D

[/quot]

Хахахахахаха  :57:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3241 -: Април 14, 2010, 05:18:31 pm »
 тук да питам пълнолунията как се чувстват на новолуние?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3242 -: Април 14, 2010, 05:22:08 pm »
Болят ги синуси, зъби.... ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3243 -: Април 14, 2010, 05:28:56 pm »
  и тук не е "ток и жица"
« Последна редакция: Април 14, 2010, 05:40:47 pm от Kaya »

*

abroad

« Отговор #3244 -: Април 14, 2010, 07:02:03 pm »

На новолуние екстра ;D, не мога да кажа същото за пълнолунията :-X

*

abroad

« Отговор #3245 -: Април 14, 2010, 07:26:42 pm »
Поправям се, днес ми е ужасен ден, а то днес било новолунието ;D

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3246 -: Април 15, 2010, 02:08:37 am »
Аз се убеждавам гледайки последните теми в сайта че ретро Мерка си работи-хоп стари теми,хоп юзъри от други форуми и писания от време уно  :72:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3247 -: Април 15, 2010, 06:34:22 pm »
Поправям се, днес ми е ужасен ден, а то днес било новолунието ;D

мда,  наблщденията ми са същите

*

Nebesna

« Отговор #3248 -: Април 15, 2010, 06:36:26 pm »
  и тук не е "ток и жица"

Ако разбрах нещо, да пукна!

*

abroad

« Отговор #3249 -: Април 15, 2010, 07:01:14 pm »
  и тук не е "ток и жица"

Kaya е родена на пълнолуние и споделя, че и при нея новолунията не се отразяват добре ;D

*

Nebesna

« Отговор #3250 -: Април 15, 2010, 07:09:57 pm »
 и тук не е "ток и жица"

Kaya е родена на пълнолуние и споделя, че и при нея новолунията не се отразяват добре ;D

Аааааа! Още една "улика" ;)

*

Nebesna

« Отговор #3251 -: Април 15, 2010, 07:12:57 pm »
Еееееех, Зъболекар не се появи. Язък, значи! Домъчнява ми от време на време за "старите муцуни".

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3252 -: Април 15, 2010, 07:40:09 pm »
Да ви се похвалА, за пръв път от три месеца насам ще гледам телевизия. Изкуших се да пусна Нова ТВ и да гледам Биг брадър фемили, че такива неща ми разправят за него, искам да видя дали е истина.  ;D Наскоро бях при козметичката ми и тя е супер възмутена от изпълненията в "къщата". Една приятелка ми се обажда по телефона и по 20 минути ми разправя какво се случва там, какви изпълнения в стил бай Ганьо имало...  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #3253 -: Април 15, 2010, 07:42:43 pm »
Единия от участниците има IQ 66 :'(Само 8 % в света имали по-нисък резултат.

« Отговор #3254 -: Април 15, 2010, 07:43:50 pm »
Да ви се похвалА, за пръв път от три месеца насам ще гледам телевизия.

БОже, аз не мога да живея без бръмченето на телевизора  :-[ Не го гледам, само го слушам  ;D Биг Брадър не гледам. Стигат ми сценките от господари на ефира. Изглеждат мноооого достоверни  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #3255 -: Април 15, 2010, 07:44:33 pm »
Леле, леле, леле! Не го изтрайвам аз това шоу. Не се връзва с моето амплоа.
Иначе си гледам ТВ, но съм много придирчива. Хващам се, че се заслушвам в икономическите новини. Хаха!
Лили, може ретро Меркурий да е причината. (Трябва да му измислят някакъв друг термин на този феномен - пътят който ще измине меркурий, след като се върне обратно, но с една дума).

« Отговор #3256 -: Април 15, 2010, 07:47:13 pm »
(Трябва да му измислят някакъв друг термин на този феномен - пътят който ще измине меркурий, след като се върне обратно, но с една дума).

Е, Лили го измисли - МеркурийПМС ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3257 -: Април 15, 2010, 07:48:48 pm »
За сеир го пускам, за пръв път ще гледам сега.
Ооооо, има един пръдльо там с голем татуиран шкембак, хахаха, щи умръ от смях.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3258 -: Април 15, 2010, 07:57:29 pm »
За сеир го пускам, за пръв път ще гледам сега.
Ооооо, има един пръдльо там с голем татуиран шкембак, хахаха, щи умръ от смях.  ;D
А бе те там са избирани с конкурс...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #3259 -: Април 15, 2010, 08:01:27 pm »
А аз съм се зкъхърила тука с майка ми....Тя е с паркинсон и лекарството дето го пиеше не го внасят вече в БГ от няколко месеца. Голям проблем  :( :( :( Сега съм се разтърсила из нета за него. Говорих одеве с една англииска аптека. Имат го там, но не го дават без рецепта, та утре ще ходя до майка да я взема и ще я сканирам и пращам, пък дано е валидна за тях. Мацката каза, че трябва да я погледне и да пита шефа си. Оххххх, стискайте палци.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!