Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847525 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Говорилня 2
« Отговор #3720 -: Април 30, 2010, 08:42:25 pm »
познавам доста дърдорливи близнаци, но около мен всички са близнаци темерути въобще не говорят много

Аз пък съм със стелиум в Рак, с ретро Меркурий и съм като мелница. Не може човек да ми запуши устата с всичките фекалии на градските тоалетни.  ;D Особено, ако ми е приятна компанията. Разбира се, умея и да слушам. Просто усещам кога трябва да слушам и кога да говоря. Но зависи и от настроението ми все пак.  ;)

*

missKapriz

« Отговор #3721 -: Април 30, 2010, 08:45:26 pm »
познавам доста дърдорливи близнаци, но около мен всички са близнаци темерути въобще не говорят много
Mъжа ми е Близнаци с Асц Близнаци и стелиум в Близнаци-говоренето хич не му е силна страна :PМоже часове да седи и да мисли,умее да слуша ,наистина чува,но мълчи и попива.Понякога все едно водя диалог със стената :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3722 -: Април 30, 2010, 08:46:56 pm »
С тоя замечтан рибешки Марс не ме питай, Скарлет, колко време ми отнема домакинската работа...  :-X Тръгна ли да чистя, цял ден заминава и накрая се чувствам като изцедена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3723 -: Април 30, 2010, 08:51:52 pm »
С тоя замечтан рибешки Марс не ме питай, Скарлет, колко време ми отнема домакинската работа...  :-X Тръгна ли да чистя, цял ден заминава и накрая се чувствам като изцедена.

Верно си е. Сигурно все се намира кой и какво да те прекъсне и разсее. Но аз всеки ден си отделям минимум по 1 час за чистене, та да ми е по-лесно. Не включвам, разбира се, готвенето, прането и миенето на чиниите в това време. А колко работа още върша???? Вече ми се спи и пак ще ми се смеете, но след малко ще изгледам новините и ще въря да хъркам.  :bedtime2: :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3724 -: Април 30, 2010, 08:56:49 pm »
Позна.  :93: За да свърша каквато и да било работа навреме, трябва компютърът да е изключен. А както виждате, постоянно се изкушавам да се включвам тук. С изключение на преводаческата работа, нея я върша на компа, но в такъв случай трябва да ми се блокира достъпът във форума.  ;D
Та я във форума ще увисна, я пусна да слушам музика и пак съм се отплеснала...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3725 -: Април 30, 2010, 09:22:55 pm »
Снощи в "Шоуто на Иван и Андрей" и Коцето Калки, който е зъболекар каза, че в кабинета му имало абсолютна чистота. Така обичал да бъде и вкъщи. Благодарял на жена си за това, която също била лекар. Хубаво, обаче той обича да има пълна чистота, ама явно не чисти той. Щото много мъже обичат пълна чистота, ама искат жените им да я поддържат, а те само да нареждат.
« Последна редакция: Април 30, 2010, 09:38:04 pm от Hi »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3726 -: Април 30, 2010, 09:36:28 pm »
Изводът е следният: не се омъжвайте за лекари, луди ще ви направят на тема ред и хигиена в дома!  ;D

Ох, смея се аз, а цял час ми отне да изчистя само хола, чак ми се схвана кръста.  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3727 -: Май 01, 2010, 06:48:05 pm »
Небесна използвам Зет 7(тази версия най много ми харесва) въпросната настройка се намира в Настройка на картата-главно меню-афетика-Авестийска

Ха, че интереснооооо! Слънце ми е "анарета", Уран ми е "алкокоден", а Венера е "доминус генитура". това последното не го знам какво е. А Зет 8 ми дава Меркурий като амултен. Странна работа не е възможно Меркурий да ми е толкова силна планета-все пак е в заточение и падение едновременно и не прави кой знае какви аспекти, нито има отношение към светилата или асцендента..

Благодаря ти , Меригадже!

« Отговор #3728 -: Май 01, 2010, 06:50:29 pm »
Пускайте Джон Кехоу по НОВА.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #3729 -: Май 01, 2010, 06:58:43 pm »
Някой, който има Zet8 професионална може ли да я качи в темата за астрологичните програми? Ако може, де  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3730 -: Май 01, 2010, 07:03:05 pm »
8 Geo върши ли ти работа?
За 7-ма версия също съм, тя даже е по-хубава, но съвместявам двете, че нещо не ми са на сто процента удобни Зет-овете.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3731 -: Май 01, 2010, 07:09:17 pm »
И аз няколко пъти ги качвам и свалям. Сега намерих някаква от руски тракер и антиквирусната програма ми казва, че има троянец в нея. Хм, по ретро Мерк май пак ще се трие... :-\

Но,ако някой има възможност, нека качи 8-цата PLZ  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3732 -: Май 01, 2010, 10:04:36 pm »
Мисля, че по към средата на май беше, не помня кога точно. На 17ти ли...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3733 -: Май 02, 2010, 11:14:12 am »
 ;D

На Хелото картата се разкарва из доста теми-тя в началото така беше зарила с копитца навсякъде да и се гледат и тълкуват аспектите,практично Теле  :mellow:

*

Nebesna

« Отговор #3734 -: Май 02, 2010, 11:52:44 am »
Надявам се да не пропусна да и честитя рождения ден....ще разберете на датата. А на дама годините не се казват, така че това ще го спестя.

« Отговор #3735 -: Май 02, 2010, 12:05:21 pm »
Тя нали е много загадъчна, та не е оставила никакви "следи", за да намерим в коя година Марс и Сатурн са били в съвпад и опозиция на Венера, Мерка и Плутон в опозиция.... :-[

« Отговор #3736 -: Май 02, 2010, 12:13:35 pm »
   1984г.

« Отговор #3737 -: Май 02, 2010, 12:32:49 pm »
Правя таратор. Викам - бе, тоя таратор нещо не е на ред. И гледам, гледам -не съм сложила краставицата  ;D ;D ;D

*

abroad

« Отговор #3738 -: Май 02, 2010, 12:38:36 pm »
Що вие сирена в София :-\

« Отговор #3739 -: Май 02, 2010, 02:24:07 pm »
Аз не съм я чула  :-[

------

Вчера следобяд гледах Воден свят по RTL2. Гледам вечерта го дават по НОва  :-\
Сега превъртам каналите. По Про БГ дават Какво искат момичетата. По същото време същия филм го дават и по Pro 7

;D