Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843863 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #3920 -: Май 07, 2010, 11:36:12 am »
В индийската астрология по саптамша, т.е. седми хармоник се определя полът и броят на децата, но трябва много точен час на раждане. Не е толкова лесно като в западната - гледаш знака, управителите и хоп, прогнозата е готова.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3921 -: Май 07, 2010, 11:37:49 am »
Еми тя затова е по-точна индийската. Тези дни мислих по този въпрос, просто и в западната има някои техники за прецизност, но не са добре изучени и това дава повод на админа да се шегува с нас.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #3922 -: Май 07, 2010, 11:39:02 am »
В индийската астрология по саптамша, т.е. седми хармоник се определя полът и броят на децата, но трябва много точен час на раждане. Не е толкова лесно като в западната - гледаш знака, управителите и хоп, прогнозата е готова.
Ясно. Сега разбрах с какво ти е привлякла вниманието индийската астрология - обичаш да ти е трудно   :P ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3923 -: Май 07, 2010, 11:40:37 am »
И в западната ги има, но повечето са от класическата астрология и не се знаят от астролозите, с малки изключения.
Да не говорим за това колко техники са били забравени или загубени в превода.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3924 -: Май 07, 2010, 11:41:18 am »
Сега разбрах с какво ти е привлякла вниманието индийската астрология - обичаш да ти е трудно   :P ;D

Да, не обичам лесното.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3925 -: Май 07, 2010, 02:28:29 pm »
В индийската астрология по саптамша, т.е. седми хармоник се определя полът и броят на децата, но трябва много точен час на раждане.
Е, ми там първото пак е момче  :P. С асц. Стрелец и акцентирано лъвче. :P. Макар Луната да е в пети, все пак Юпитер на трон заедно със Слънце в мъжки знак надделява.
Второто може и да е венерино момиче :-[. Но с Раху в седми и екзалтиран и ретрогосподар на дома в "мъжките" Риби - пак не е сигурно. :P.

Карай, ще стискаш палци за внучки  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3926 -: Май 07, 2010, 03:15:51 pm »
И все пак разчитам на правилото "Ако сигнификаторът на първото дете се намира в дом, който се свързва със следващо дете /второ, трето.../, за пола на детето се гледа следващия дом от него. Тоест в моя случай вместо Стрелец Козирог. Абе нищо не се знае...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3927 -: Май 07, 2010, 03:30:06 pm »
Нещо да сте чули за Седма национална астрологична конференция?
Предстоящото й провеждане е обявено в сайта на БАА, датите са 5 и 6 юни. Обявена е програмата. Чудя се обаче дали има опция за присъствие само на една лекция от дневната програма. Има само една тема, която ме интересува.
Може би трябва да се свържа с организаторите или най-добре с познат астролог, който е участвал в тези конференции.

Цитат
"Аспекти между планетите показващи духовното развитие на родения, според ведическата астрология"

Чудя се дали същата информация не може да бъде намерена и в книгите на Рао... Предполагам, че е някакво доразвиване на темата, придружено с практически примери.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3928 -: Май 07, 2010, 04:06:13 pm »
Да, аз получих по мейл програмата, но тъй като съм на сватба няма как да присъствам. Видях темите, тази бях сигурна, че ще те заинтригува, има и други интересни. Незнам как стои въпроса, има такса знаеш, май можеше само за ден да се плати, за лекция незнам вече, може би наистина трябва да се допиташ до организаторите и предполагам няма да е проблем.  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3929 -: Май 07, 2010, 04:08:25 pm »
Нещо да сте чули за Седма национална астрологична конференция?
Предстоящото й провеждане е обявено в сайта на БАА, датите са 5 и 6 юни. Обявена е програмата. Чудя се обаче дали има опция за присъствие само на една лекция от дневната програма. Има само една тема, която ме интересува.
Може би трябва да се свържа с организаторите или най-добре с познат астролог, който е участвал в тези конференции.

Цитат
"Аспекти между планетите показващи духовното развитие на родения, според ведическата астрология"

Чудя се дали същата информация не може да бъде намерена и в книгите на Рао... Предполагам, че е някакво доразвиване на темата, придружено с практически примери.

Хм, а кой е лекторът? Не съм останала с впечатление, че е много популярен предмет за българските астролози. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3930 -: Май 07, 2010, 04:10:20 pm »
Лектор: Нели Николова  /завършен курс по ведическа астрология при проф.Нарайана Рао, Индия/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3931 -: Май 07, 2010, 04:20:35 pm »
Този курс на място ли се кара и има дистанционни такива?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3932 -: Май 07, 2010, 04:22:19 pm »
Не съм останала с впечатление, че е много популярен предмет за българските астролози. ;D

Да, и на мен ми увисна ченето.
Познавам само един български астролог, практикуващ Джйотиш професионално. Не знаех, че има и други практици. Иначе любители познавам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3933 -: Май 07, 2010, 04:29:51 pm »
Ето,това е причината за земетресения напоследък  ;D Бионсето се претрепало  ;D

Beyonce Falls Down Steps On Stage
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3934 -: Май 07, 2010, 06:35:42 pm »
 Този песиместичен/фаталистичен егрегор дете ни е завладял само на Т-квадрата на Сатурн-Уран-Плутон ли се дължи?

*

Asol

• 4140
« Отговор #3935 -: Май 07, 2010, 06:42:12 pm »
Този песиместичен/фаталистичен егрегор дете ни е завладял само на Т-квадрата на Сатурн-Уран-Плутон ли се дължи?

Ми дай тон за песен  :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #3936 -: Май 07, 2010, 07:06:10 pm »

Ми дай тон за песен  :P
Oптимистична? Не ми идва отвътре. Правя си уж някакви положителни внушения..ама йок резултат. Знаеш как е наелектризиран въздуха преди буря?! Ами сега ни владее точно това състояние на възбуда и свит стомах, само дето незнаем свитият стомах от страх ли е или от предусещане за вълнуващи преживявания.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3937 -: Май 07, 2010, 07:23:01 pm »
С  автосугестия не стават нещата, ако не кореспондират с вътрешното състояние. Но и да се хвалим и да се оплакваме, това не променя също нищо.
Ето тон за песен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3938 -: Май 07, 2010, 07:56:05 pm »
Домързя ме да изкарам кучетата преди час - час и половина, да му се не види, а сега вали пороен дъжд с гръмотевична буря, тъкмо се канех да излизам...  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3939 -: Май 07, 2010, 08:00:29 pm »
Не съм останала с впечатление, че е много популярен предмет за българските астролози. ;D

Да, и на мен ми увисна ченето.

То като теми са зададени интересно, но дали ще научиш нещо е друг въпрос, имам го това предвид.