Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844760 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #6320 -: Юни 01, 2010, 08:52:19 am »
Поздрав за малки и големи...ДЕЦА!

Неочаквана ваканция - Детство мое
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #6321 -: Юни 01, 2010, 09:02:03 am »
   Уффф, Меригадже, къде ти дойде това на акъла...Честно казано такава бурна реакция предизвикват тези стари песни...просто не мога да ги асимилирам. Целият ми стомах се свива  :-X - от мъка, от тъга, от носталгия....не знам защо, трудно ми е да си го обясня. Жалкото е, че сегашните деца, никога няма да имат това детство, което ние го имахме - пълно с игри и веселие....

*

Nebesna

« Отговор #6322 -: Юни 01, 2010, 09:07:00 am »
Честит празник на всички порастнали и непорастнали деца!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #6323 -: Юни 01, 2010, 09:07:46 am »
аз отдавна се замислям над това...

къде останаха дългите, летни, протяжни следобеди когато бродехме тайфата край една малка речица да ловим жаби... когато си взимахме комат хляб и бучка сирене и хуквахме по горите по цял ден... когато си карахме колелетата покрай чуждите бостани и крадяхме дини или се тъпчехме със зелени зарзали от дървото на кмета... когато тичахме боси в прахоляка и се стреляхме със скобници...

наистина нашите нямат истински детство. те са капсаловани в днешния компютъризиран свят и дори бегла идея си нямат какво е да играеш на воля... ей ги говедата - садят репи у фейсбука  :-X :-X :-X  немам думи направо...

ние растнахме в Свобода, а сегашните деца дори и бегла идея си нямат какво е това...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #6324 -: Юни 01, 2010, 09:08:30 am »
Цитат
Жалкото е, че сегашните деца, никога няма да имат това детство, което ние го имахме - пълно с игри и веселие....
:blink:Спомням си,че като бях малка възрастните оплакваха и нашето "ограбено" според тях, детсво.Все повтаряха какво детство са имали те,колко е бил вкусен хляба тогава...И на мен сега ми се струва,че днешните деца прескачат от кърмаческа възраст в света на възрастните,но пък като говоря с моите казват,че си харесват детството :blink:което ме прави доволна.Обаче учестилите депресии и даже самоубийства сред децата говори много в обратна посока.Жалко за което
Честит празник на всички настоящи и порастнали деца!

« Отговор #6325 -: Юни 01, 2010, 09:09:13 am »
   Търсех картата на Никълъс Кейдж, тооо пич винаги ми е харесвал. Но исках да видя асц. му, щото искам да ректифицирам една карта, без час - а човека има нос, подобен на Нико, та ми стана интересно...Оказва се, че Никълъс Кейдж е с асц.Стрелец и попада върху моя ДСЦ и имаме доста интересна синастрия... :wub:
   Между впрочем да ви попитам - коя планета отговаря за носа  :lol: Някой ако има готов отговор моля, да пише, пък аз ще се поразтършувам в гуглето  :blink:

« Отговор #6326 -: Юни 01, 2010, 09:11:36 am »
  Намерих, намерих - ихууу - пак в нашия сайт било писано....хехехе

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6327 -: Юни 01, 2010, 09:14:30 am »
"Детство мое" е една от любимите ми песнички! Бъдете радостни и спокойни днес!  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #6328 -: Юни 01, 2010, 09:19:32 am »
Дейзи ,зависи коя част на носа имаш предвид-Oвен/костиците/,телец/лигавици,обонятелния нерв/,Скорпион

*

missKapriz

« Отговор #6329 -: Юни 01, 2010, 09:20:25 am »
ирелевантно-какво означава

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6330 -: Юни 01, 2010, 09:22:05 am »
 не съотнасящо се
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #6331 -: Юни 01, 2010, 09:23:08 am »

Нещо което няма връзка, обратното на релативно. Чуждиците не са терминология.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6332 -: Юни 01, 2010, 09:49:22 am »

;D Пардон!  ;D Неуместно, несъответно, неприложимо.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6333 -: Юни 01, 2010, 09:55:13 am »
Тука няма астролози на щат. Този сайт е клуб по интереси, не е агенция за астрологични услуги. Ако искаш пълен хороскоп, обърни се към Алена.

http://portal.bg/horoscope/

Небесна, може ли да си сложа това в подписа?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6334 -: Юни 01, 2010, 09:57:12 am »
Така ще правиш реклама за г-жа Тилкова, ще трябва да ти дава процент от печалбите си.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6335 -: Юни 01, 2010, 09:57:49 am »
Вярно, ще махна последното изречение.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #6336 -: Юни 01, 2010, 10:00:33 am »

;D Пардон!  ;D Неуместно, несъответно, неприложимо.
Така кажи бе ,жена ;D ;D ;DАз почнах да търся речници,уикипедия...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6337 -: Юни 01, 2010, 10:08:51 am »
Така кажи бе ,жена ;D ;D ;DАз почнах да търся речници,уикипедия...

:-[ Виноват! Ще с'попраим. :-[

P.S.Но за протокола (Хело  ;)) да отбележа, че това не e неологизъм, а си е включена в Речника за чуждите думи още от първото му издание.

*

missKapriz

« Отговор #6338 -: Юни 01, 2010, 10:13:01 am »
Простено! ;DАма кво да направя като искам да разбера всичко,дето пишете-дано не си го приела като упрек :wub:

*

Helo

« Отговор #6339 -: Юни 01, 2010, 11:13:23 am »
аз отдавна се замислям над това...

къде останаха дългите, летни, протяжни следобеди когато бродехме тайфата край една малка речица да ловим жаби... когато си взимахме комат хляб и бучка сирене и хуквахме по горите по цял ден... когато си карахме колелетата покрай чуждите бостани и крадяхме дини или се тъпчехме със зелени зарзали от дървото на кмета... когато тичахме боси в прахоляка и се стреляхме със скобници...

наистина нашите нямат истински детство. те са капсаловани в днешния компютъризиран свят и дори бегла идея си нямат какво е да играеш на воля... ей ги говедата - садят репи у фейсбука  :-X :-X :-X  немам думи направо...

ние растнахме в Свобода, а сегашните деца дори и бегла идея си нямат какво е това...

Това е нищо!

Днешните тийнейджъри в начална тийнеджърска възръст смятат за нормални много ненормални работи. Момичета на по около 14 години смятат, че е нормално да седнат в скута на свой съученик и той през това време да им стиска гърдите.

Разказвали са ми за една частна езикова гимназия, в която през междучасието в тоалетните момиче прави свирка на едно момче, а други гледат и снимат. В тази частна езикова гимназия има и доста наркомани. Обаче и в моя клас навремето също имаше наркомани, ама повечето от тях отидоха на друго място.

А в тази частната гимназия, синът на някакъв турски министър по време на екскурзия на класа, когато били в някаква дискотека хвърлял парите си из дикотеката, а учителката вървяла след него и ги събирала и му ги връщала.