Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843845 Прегледи
*

Nebesna

Re:Говорилня 2
« Отговор #660 -: Февруари 04, 2010, 11:56:01 am »
Жената каза, че няма нужда от тълкуване. Първо правило на астролога: Не си давай личното мнение, след като не са ти го поискали изрично.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #661 -: Февруари 04, 2010, 11:57:39 am »
Правилата кой ги спазва в днешни времена?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #662 -: Февруари 04, 2010, 12:03:56 pm »
Щом Vision си е дала данните, значи е очаквала някакви коментари по картата си ..предполагам  :blink:
...дори и да не е в тази тема

*

Lillie

• 30532
« Отговор #663 -: Февруари 04, 2010, 12:10:04 pm »
Така ли? Нейните данни никъде не съм виждала публикувани...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #664 -: Февруари 04, 2010, 12:11:59 pm »
от къде тогава синухе знае за 12-домното и слънце ... на лични ... :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #665 -: Февруари 04, 2010, 12:12:38 pm »
Странна работа. Юпитер беше цяла година върху светилата ми във 2-ри дом, такъв апетит не ме е гонил. Сега като излезе от Водолей и се запъти към моя Меркурий - мноооого ми се ядееееее! Постоянно съм гладна. Оф!

В моята карта куспидата на 6-ти дом по Плацидус е спорна (пада се на 0 гр. и нам колко си минути в Близнаци), мисля си дали по съвпада на тр. Юпитер с наталния ми Меркурий на 5 гр. Риби мога да съдя за повишения си апетит. Все пак 6-ти дом се свързва с храненето, а Юпитер аспектира господаря на предполагаемия 6-ти дом.

По Кох и другите системи, куспидата на 6-ти дом е в Телеца и се управлява от Венера, а Меркурий се явява съуправител. Венера е чак на 12 гр. Риби, но дано не е първи управител на 6-ти дом, че като съвпадне тр. Юпитер с Венера не знам как ще си овлядавам апетита...пък ме мързи да спортувам в тоя студ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #666 -: Февруари 04, 2010, 12:13:45 pm »
Много от нещата, които не се казват тук, се коментират на лични. И пак е по-добре от другия вариант - да се изнася информация от личните разговори и бележки тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #667 -: Февруари 04, 2010, 12:13:55 pm »
Щом Vision си е дала данните, значи е очаквала някакви коментари по картата си ..предполагам  :blink:
...дори и да не е в тази тема

Не става дума за личните и данни., а за съня, който разказа с изричната уговорка, че не иска тълкуване.

*

nerealna

« Отговор #668 -: Февруари 04, 2010, 12:15:34 pm »
Първо правило на астролога: Не си давай личното мнение, след като не са ти го поискали изрично.

моя комнетар беше най-вече за този  :blink:

щом той знае, че слънцето и е в 12 дом значи сама е дала някакви свои данни за комнетар

*

Nebesna

« Отговор #669 -: Февруари 04, 2010, 12:17:25 pm »
Първо правило на астролога: Не си давай личното мнение, след като не са ти го поискали изрично.

моя комнетар беше най-вече за този  :blink:

щом той знае, че слънцето и е в 12 дом значи сама е дала свои данни за комнетар

Ами да, не се изказвай непоканен....още повече тя каза, че не иска тълкувания.

*

nerealna

« Отговор #670 -: Февруари 04, 2010, 12:21:21 pm »
Доколкото разбирам тя казва, че сънят и не се нуждае от тълкуване, защото показва отношението й към марая. синухе се опитва да защити марая и в това няма нищо лошо :)

но стига толкова ..много се задълбахме  ;D...добре, че е поне в тема говорилня :)

*

mlm

« Отговор #671 -: Февруари 04, 2010, 12:29:04 pm »
А защо се дразниш-то е ясно,че причината е в теб,може би ти липсва ярката изява,такава от каквато имаш нужда,но явно съзнателно не си готова да си признаеш.

Хм.. а за мен Vision има много силно присъствие тук. Най-редовно  следя всички нейни мнения и ми е фаворитка .. след Хело разбира се ..  ;D  Така че всичко е относително, драги ми съфорумци ..  ;)

*

Nebesna

« Отговор #672 -: Февруари 04, 2010, 12:30:42 pm »
Доколкото разбирам тя казва, че сънят и не се нуждае от тълкуване, защото показва отношението й към марая. синухе се опитва да защити марая и в това няма нищо лошо :)

но стига толкова ..много се задълбахме  ;D...добре, че е поне в тема говорилня :)

Ясно, разбрах! А аз помислих, че той се обиди от "ролята" на сервитьор, която му е отредила в съня си.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #673 -: Февруари 04, 2010, 12:36:11 pm »
Жената каза, че няма нужда от тълкуване. Първо правило на астролога: Не си давай личното мнение, след като не са ти го поискали изрично.

Не съм и тълкувал съня,а тя като споделя нещо е напълно наясно,че може да се коментира-това е форум.Ако не е искала коментар или да оказва някакво друго влияние с поста си-нямаше да го публикува.

Изразих мнение за това което ми е направило впечатление и мисля че съм си в цялото право.

За 12 домно Слънце знам от постове в сайта,а не от лични бележки.И направих логическа връзка.Нямам картата на Vision-дори и да ми е давала,не помня в момента  :P

Аман от интрижки и инсинуации,тя май това целеше и Вижън с този си пост-знам ли вече кой какво цели тука  :unsure: :-\

Но знаете ли какво-аз не се впечатлявам,даже ми е забавно,ще ми простите въздушната Луна  ;D

*

nerealna

« Отговор #674 -: Февруари 04, 2010, 12:36:39 pm »
Ами аз не съм прочела целия сън..то имало и още ..та може и да греша :)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #675 -: Февруари 04, 2010, 12:39:57 pm »
какъв сън сънувах, нещо като кошмар, пиша го тук, защото не се нуждае от тълкуване..

Аз ли съм прост или жената просто искаше да каже,че за нея съня е толкова едно към едно,че няма нужда от това да се тълкува извън рамките на преживяното насън  :angry:

Никъде не видях забележка-не ми тълкувайте изрично съня или не коментирайте.

Май всички сте станали свръх и аз не знам какво-търсите от всеки възможен плаващ момент-интрижка.Само дето от начина по който Вижън се е изразила,не видях нищо плаващо. Тя си го е написала с цел да създаде определени ефект или дефекти  :-[,както и просто да си сподели-нали е форум и се споделя  :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #676 -: Февруари 04, 2010, 12:41:56 pm »
И като си говорим за сънища-ще ви помоля да си кажете мнението за това,какво може да означава да сънуваш 3 пъти ,3 дена подред че имаш рожден ден ?

Много е важно,не се отнася за мен  :-\

Няма да го пиша в темата за съновника,щото тука влизат повече хора,а ми е спешно да събера колкото се може повече тълкувания  :lol:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #677 -: Февруари 04, 2010, 12:47:38 pm »
Ясно, разбрах! А аз помислих, че той се обиди от "ролята" на сервитьор, която му е отредила в съня си.

Първо като няма как да се обидя от нещо,дето е невъзможно (а и обидна работа няма).Второ няма как да се обидя,ако някой се опитва да ме обиди.И трето най-важно-много ми е трудно да се обиждам по принцип,защото съм достатъчно обективен към себе си и рядко някой може да опознае повече от това което аз съм опознал за мен-и най-важното съм приел!

Иначе и аз чатнах,че става въпрос за мен,макар че не съм с черна коса.Даже в момента съм със златиста,прясно боядисана от рожденният ми ден  ;D
Нормалната ми коса е кестенява и като изключим един период пред 2 години в живота си когато се направих черен-съм почти винаги със светла коса.

Абе то е ясно,че Вижън ляга и става с форума и това и оказва вече влияние и на сънищата  ;D

*

nerealna

« Отговор #678 -: Февруари 04, 2010, 12:55:07 pm »
И като си говорим за сънища-ще ви помоля да си кажете мнението за това,какво може да означава да сънуваш 3 пъти ,3 дена подред че имаш рожден ден ?

Много е важно,не се отнася за мен  :-\

Няма да го пиша в темата за съновника,щото тука влизат повече хора,а ми е спешно да събера колкото се може повече тълкувания  :lol:

Може би сънят му показва, че никога не е късно за нещо ново, за ново начало, нови начинания  ...или да бъде самия себе си.

*

mlm

« Отговор #679 -: Февруари 04, 2010, 12:57:46 pm »

Може би сънят му показва, че никога не е късно за нещо ново, за ново начало, нови начинания  ...или да бъде самия себе си.

и мойто усещане е за ново начало ..  :rolleyes: