Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 843973 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Говорилня 2
« Отговор #980 -: Февруари 08, 2010, 09:46:51 pm »
Бе ти мани хороскопа, много изобщо не познават себе си.

*

Nebesna

« Отговор #981 -: Февруари 08, 2010, 09:48:33 pm »

;D ;D ;D

*

abroad

« Отговор #982 -: Февруари 08, 2010, 09:49:34 pm »

:08:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #983 -: Февруари 08, 2010, 09:52:14 pm »
Отстрани някои незабелязани и незабелязващи се черти имат свойството да се виждат по-отчетливо и ясно, затова се плюе по огледалото.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #984 -: Февруари 08, 2010, 09:54:16 pm »
Отстрани някои незабелязани и незабелязващи се черти имат свойството да се виждат по-отчетливо и ясно, затова се плюе по огледалото.  :blink:

ти гледаш ли се в огледалото

*

Lillie

• 30532
« Отговор #985 -: Февруари 08, 2010, 09:55:45 pm »

Всеки ден, но без да прекалявам.
На мен не ми е нужно огледало да ме отразява, знам си много добре треските за дялане.  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #986 -: Февруари 08, 2010, 10:02:52 pm »

На мен не ми е нужно огледало да ме отразява, знам си много добре треските за дялане.  :wink2:

good ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #987 -: Февруари 08, 2010, 10:10:04 pm »
Още не мога да намеря отговор на въпроса мания за съвършенство кой аспект и коя планета дава...
Не визирам съвършенството, към което някои от нас по-малко или повече се стремим в работата си, в личния си живот, във всичко, което сътворяваме... Имам предвид желанието да си изключителен и съвършен - не като визия, а по-скоро да оставяш такова впечатление у хората. Струва ми се, че тук имаме работа с енергиите на Плутон и Нептун, с малка "щипка" Уран може би, който е основният "виновник" да се чувстваме специални и уникални.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

supersonic

« Отговор #988 -: Февруари 08, 2010, 10:12:54 pm »
.. кажи де, защо са използвали тези красиви същества- мулатите да играят тези красиви същества- на'ви..

ми щото са по-грациозни в движенията си ..  :rolleyes:  ние белите сме някак ограничени в това отношение - моя констатация .. всеки има правото да не се съгласи  ..  :P

*

abroad

« Отговор #989 -: Февруари 08, 2010, 10:17:49 pm »
Още не мога да намеря отговор на въпроса мания за съвършенство кой аспект и коя планета дава...
Не визирам съвършенството, към което някои от нас по-малко или повече се стремим в работата си, в личния си живот, във всичко, което сътворяваме... Имам предвид желанието да си изключителен и съвършен - не като визия, а по-скоро да оставяш такова впечатление у хората. Струва ми се, че тук имаме работа с енергиите на Плутон и Нептун, с малка "щипка" Уран може би, който е основният "виновник" да се чувстваме специални и уникални.

....и аз не мога да разбера същото ;D

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #990 -: Февруари 08, 2010, 10:22:32 pm »

Лили, аз няма да правя обобщение ,но ще кажа, че близки в семейството ми имах скорпиони, толкова упорити и последователни хора не познавам. До съвършенство изпипваха нещата, особено в работата си.Иска ми се чак и аз да съм така. :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #991 -: Февруари 08, 2010, 10:23:24 pm »
Значи имаме да учим още доста, докато стигнем до някое прозрение...
Повечето си прозрения получавам чрез другите, посредством отношения някакви, благодаря на Съдбата за което. Човек, като живее в "стерилна" среда, какво ли ще научи за самия себе си?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #992 -: Февруари 08, 2010, 10:25:51 pm »
...скорпиони, толкова упорити и последователни хора не познавам. До съвършенство изпипваха нещата, особено в работата си.

Да, забелязвам тази черта.
И макар че реда го свързват със Сатурн, ще ми се да отбележа, че маниакалният ред е по Плутон.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #993 -: Февруари 08, 2010, 10:35:48 pm »
 и девите го имат в себе си "подредбата", марс в дева, един асц лъв ако не го хвалиш сам почва не му трябват ни плутони, ни нептуни и се стремят да са добри, но им писва по средата ;D водолеите също са пунктуални..... но от козирог или телец за уникалност не съм чула или не познавам достатъчно
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #994 -: Февруари 08, 2010, 10:38:54 pm »
Водолеите, които познавам, наистина са пунктуални, но имат навика да въвеждат ред в хаоса на чужд гръб.  ;D
Присъстващите тук представители на този знак да не се обиждат, визирам други...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #995 -: Февруари 08, 2010, 11:00:05 pm »
Водолеите, които познавам, наистина са пунктуални, но имат навика да въвеждат ред в хаоса на чужд гръб.  ;D
Присъстващите тук представители на този знак да не се обиждат, визирам други...

Вярно е, познавам Слънце във Водолей в опозиция на Плутон в Лъв - точно това прави. Много обича да командва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #996 -: Февруари 08, 2010, 11:02:38 pm »
Цитат
Много обича да командва.

Понякога и твърд аспект с Марс е достатъчен, без да е намесен Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #997 -: Февруари 08, 2010, 11:13:30 pm »
Цитат
Много обича да командва.

Понякога и твърд аспект с Марс е достатъчен, без да е намесен Плутон.

На Марса по бързо му свършват батериите, фучи-фучи и забравя......оня ще те пече на бавен огън, ще играе подмолни психологически игрички, ще те докара до безпомощно състояние и чак тогава ще нападне. Това, което не одобрявам при този аспект е, че нападат в гръб.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #998 -: Февруари 08, 2010, 11:30:25 pm »
Това, което не одобрявам при този аспект е, че нападат в гръб.

Стига да нямат някой първосигнален или хаотичен Марс.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #999 -: Февруари 09, 2010, 01:58:16 am »

Лили, рядко го правя, но не мога да се сдържа да не ти го кажа. Не те познавам, не познавам и картата ти, но виждам нещо от което съм очарована, а именно че ти умееш да се владееш. И това ти прави чест. Браво момиче!