това, че не виждате човека с когото комуникирате не означава, че не сте водили диалог. хубаво помислете върху това.
и моята жаба се умори и отива да по4ива...
По принцип не смятах да пиша вече във форума...
...стана ску4но...явно втрият изпит ще е по-късно, ако изобщо има или изпитващите са на това ниво-)))))
Много бързо ти се мори жабата.
Не, не е легитимен,при условие,че има правило да бъде зададен въпросът така,4е да се отговори с Да или Не.Вярно,4е има някои руски школи,които разискват и такъв тип въпроси, но не съм убеден,4е, в този слу4ай,някой разтълкува реално посо4ената карта-))) Преминах първо ниво...Моля, за следващото-))),4е ми стана ску4но-)))
Цитат на: Lillie в Май 21, 2010, 10:01:16 pmМного бързо ти се мори жабата. Не е като Марса да е в Козирог....
но стигнахме до първо ниво и вси4ки си легнаха.
днес мислих, мислих и го измислих - виртуалният свят е също толкова реален, като физическият, като астралният и т.н. и хич не го подценявайте. това, че не виждате човека с когото комуникирате не означава, че не сте водили диалог. хубаво помислете върху това. освен това и във виртуалният свят работи принципа на огледалото и отразяването и доста добре си работи... мммм даааа... аре стига ви толко мъдрост за днес - жабата ми се умори и отива да потъне в нирваната :93:
Я,явно съм станал интересен и запо4на проверката-))).
И Луна в съвпад с Кету? Един от показателите за вродена лудост по Джйотиш.