Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 846874 Прегледи
*

Asol

• 4140

*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #6361 -: Юни 01, 2010, 11:02:16 pm »
Пчеличката Мая

Туй е за мен, цяла нощ ще съм като пчеличката Мая.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6362 -: Юни 01, 2010, 11:03:53 pm »
Ееее, мерси за Улыбката!!! Не можех да се сетя как да я намеря.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Последна редакция: Юни 01, 2010, 11:17:20 pm от Asol »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #6364 -: Юни 02, 2010, 12:20:06 am »
ако искам да питам въпрос  от типа какво трябва да направя за да? или къде е проблемът?
 не е хорар а?

Чела съм, че това е най-подходящия въпрос за карти таро.  ;)

;D  мда питах ги
но се чудех дали не мога да получа и друг отговор :rolleyes:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #6365 -: Юни 02, 2010, 07:28:14 am »
Намерили са малкия Веско и каква ирония точно на празника на детето-обезобразен и захвърлен :'(

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=538182
Докато дишаш...надявай се!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #6366 -: Юни 02, 2010, 08:12:27 am »
Направо съм потресена ...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6367 -: Юни 02, 2010, 08:36:06 am »
ако искам да питам въпрос  от типа какво трябва да направя за да? или къде е проблемът?
 не е хорар а?

Чела съм, че това е най-подходящия въпрос за карти таро.  ;)

;D  мда питах ги
но се чудех дали не мога да получа и друг отговор :rolleyes:

И за хорар си става. Нали тия дни смяташ да правиш нещо, не след няколко години  ;).
Пък ако е за онова, хич и не питай. И не пиши, ами му иди на крака и му кажи, че някак си усетила, че става нещо с него, което изисква присъствието ти. Луните в Скорпион колкото и да очакваме, че хората откликват без думи на настроенията ни, толкова се сащисваме и респектираме, когато някой наистина го направи.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #6368 -: Юни 02, 2010, 08:42:56 am »
   Оооо, това съм го гледала много отдавна, попикала съм се от смях  ;D.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #6369 -: Юни 02, 2010, 11:29:44 am »
И аз го изгледах преди малко, а току що попаднах на ето това

Пияни папагали падат от дърветата в Австралия
Стотици пияни папагали падат и дърветата в австралийски град, като объркват ветеринарите, които трябва да се грижат за тях.
Ярко оцветените птици показват класически признаци на пиянство, като губят всякаква координация и припадат.
След това се възстановяват в клетките си, докато ветерирнарите засега само гадаят какво може да причиняват махмурлука им.
Определено изглеждат като пияни, казва Лиза Хансен, ветеринарен лекар в Палмерстън.
"Падат от дърветата и не са толкова координирани, както обикновено. Опитват се да скочат и пропускат следващия клон", обяснява тя.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3024711

*

Nebesna

« Отговор #6370 -: Юни 02, 2010, 11:46:32 am »
Мило видео, за пийнали жирафи, маймуни и щрауси ми пратиха тази сутрин:

http://vbox7.com/play:7204d41c

нямам звук на компа си в службата, затова ще го прослушам у дома отново. Изглежда много смешно. Защо залитат като пияни, тези животни? Да не би да са пасли някакви треви?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #6371 -: Юни 02, 2010, 01:34:48 pm »
Да ви питам при хорарен въпрос , наличието на Сатурн в 1 дом означава ли , че картата не е радикална и няма отговор на въпроса?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6372 -: Юни 02, 2010, 01:41:50 pm »
Да ви питам при хорарен въпрос , наличието на Сатурн в 1 дом означава ли , че картата не е радикална и няма отговор на въпроса?

Не, не означава че не е радикална и не може да се даде отговор.  ;) Той може да показва тревога, но зависи и от знака му и аспектите към него.

*

abroad

« Отговор #6373 -: Юни 02, 2010, 01:41:59 pm »
Може да означава силно притеснение от страна на питащия, или че нещо остава скрито.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #6374 -: Юни 02, 2010, 02:00:44 pm »
Благодаря ви и на двете!Да, наистина съм притеснена, зададох въпроса дали ще започна една работа, която ми предложиха и утре обещаха да се обадят.Сигнификаторът на въпроса е Меркурий/Асц е Дева/, който се намира в 9 ти дом в телец.Управителят на 6 дом -Уран е в седми дом в съвпад с Юпитер и не прави никакъв аспект с Меркурий.Десети дом е в Близнаци.Сатурн е в тригон с Меркурий, но пък е е в опозиция със Уран и Юпитер и в квадратура с Плутон в 4 дом.Та си мисля,че отговора е  "не".

*

Diyana

• 2705
« Отговор #6375 -: Юни 02, 2010, 02:04:33 pm »
Управителят на 6 дом -Уран е в седми дом в съвпад с Юпитер и не прави никакъв аспект с Меркурий.
Според хорарната Уран и Юпитер не са в съвпад, защото са в различни знаци. От друга страна класическият управител на Водолей е Юпитер, който е на секстил знак от Меркурий, тоест има положителен сходящ аспектмежду тях. Секстилът обикновено значи, че нещо трябва и ти самата да свършиш, да направиш усилие.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #6376 -: Юни 02, 2010, 02:15:37 pm »
Благодаря ти, ами да те казаха,че ще ми се обадят за да им кажа какво съм решила.Ако това е усилието.... ;DЛошото е,че трябва да започна, а между временно , за работата която искам, получих мейл, който ми казват,че ще разгледат сивито, и ако отговарям на условията ще ми се обадят.Досега няколко пъти пускам за тази работа, но и това не бяха казвали.... :(
Тоест аз имам нужда от тази работа и мисля да дам положителен отговор, а акъла ми е в другата, която явно едва ли ще се обадят....

*

Nebesna

« Отговор #6377 -: Юни 02, 2010, 02:22:46 pm »
От друга страна класическият управител на Водолей е Юпитер, който е на секстил знак от Меркурий, тоест има положителен сходящ аспектмежду тях.

За пръв път чувам!!!! :93:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #6378 -: Юни 02, 2010, 02:24:05 pm »
 :57: :clap: Така ми се спи, поне ме разсмяхте.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #6379 -: Юни 02, 2010, 02:24:31 pm »

Картата не е радикална при Сатурн в 7-ми дом.
Ако обаче 1-ви дом става 7-ми - да означава.
Говоря за производните карти, при които се пита за друг човек.