Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 849728 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:Говорилня 2
« Отговор #1820 -: Март 04, 2010, 12:29:18 pm »
Това му е главният сайт http://www.spencertunick.com/upcoming.html
снимката в снега,в планината е много оригинална  :blink:

Хаха,тамън шях да кажа че най-натюрел го раздават Козирозите и се оказа,че автора е Козирог !  ;D

1/1/1967

Със Слънце,Меркурий,Венера в Козирог и Луна в Дева-е нормално да търси земната естественост,нещата такива каквито са,прости и реални  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1821 -: Март 04, 2010, 12:32:37 pm »

Гледах и видеото,честно казано ми хареса тази масовка-толкова хора да преодолеят предразсъдъци и срам-който също е заблуда някъде по пътя на човеците,това качество не е създадено от Оня Горе,а от изкривения човешки ум; и най-вече ми хареса колективността-тук имаше обединение в името на една безлична цел,а хората днес толкова трудно се обединяват,освен ако нямат личен интерес и полза;и също така ми хареса положителната енергия и атмосфера.Такива изпълнения само разчупват ограничените модели в обществата и имат своя принос,не е важното че темите не са нови,а че се прави нещо в посока-връщане към естественото.

На мен също ми допадна.  ;D  ;) Няма лошо човек да преодолее понякога предразсъдъците си. Така се зарежда и с положителна енергия, пък става и по-толерантен към човешкото несъвършенство,за което много хора претендират.  :blink:

« Отговор #1822 -: Март 04, 2010, 01:08:55 pm »
мен подобни .....инсталации  ;D ме развеселяват по-скоро  :-[

Онези обаче, от линка на Синухе, сигурно са им замръзнали гъзовете. Това, на което са стъпили ми прилича на ледник  :unsure: Дори и да не е, а да е камък, си е достатъчно голямо изпитание и за групата и за фотографа. :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1823 -: Март 04, 2010, 01:11:03 pm »
Кой беше казал,че изкуството изисква жертви  ;D

*

Nebesna

« Отговор #1824 -: Март 04, 2010, 01:13:36 pm »

Казвам две думи по въпроса - тия фотографии показват живота такъв, какъвто е, а не такъв, какъвто Холивуд ни замазва очите, че е.

Така е,сега не знам дали е изкуство или не,това твореца си го решава сам за себе си,а не публиката !  :P Пък и изкуството не е задължено с това да бъде красиво или разбираемо,а да бъде творчески акт.На мен примерно много известни художници,творенията им са ми ужасни грозни или безмислени,но въпреки това ги наричат изкуство.

Но идеята и за мен е добра,за това какви въпроси повдига и как ги повдига  ;D Не разбирам защо голотата трябва да се осъжда-все едно да осъждате Твореца,Оня Горе или да осъждате реалността такава каквато е,човешкото тяло е ценен дар и не трябва да му се присмиваме или да се срамуваме от него, независимо от формите му,които ума ни възприема в зависимост от съзнанието и нивото му.

Гледах и видеото,честно казано ми хареса тази масовка-толкова хора да преодолеят предразсъдъци и срам-който също е заблуда някъде по пътя на човеците,това качество не е създадено от Оня Горе,а от изкривения човешки ум; и най-вече ми хареса колективността-тук имаше обединение в името на една безлична цел,а хората днес толкова трудно се обединяват,освен ако нямат личен интерес и полза;и също така ми хареса положителната енергия и атмосфера.Такива изпълнения само разчупват ограничените модели в обществата и имат своя принос,не е важното че темите не са нови,а че се прави нещо в посока-връщане към естественото.

Знаех си, че се изкажеш в подкрепа на авторската идея. Някои хора виждат дребните недостатъци, но не могат да видят ЦЯЛОТО. Цялостното внушение на идеята е важно, не отделния детайл. Възмущават се тези, които не могат да приемат собственото си несъвършенство. Много хубаво си го казал: Това е все едно да се бунтуваш срещу Създателя, че е създал света несъвършен.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1825 -: Март 04, 2010, 01:28:57 pm »
Тая снимка на леда не може да е естествена, не може толкова много хора да стоят с часове голи на леда и толкоз. Не може и да са били облечени и да са се съблекли само за снимките, щото къде са им дрехите оставени.

« Отговор #1826 -: Март 04, 2010, 01:35:47 pm »
Днес Луната е в Скорпион. Прави тригон към стелиума в Риби. Чудесен ден за хорари  :P А вие ми се разламагате с несъществени теми  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #1827 -: Март 04, 2010, 01:37:10 pm »
Днес Луната е в Скорпион. Прави тригон към стелиума в Риби. Чудесен ден за хорари  :P А вие ми се разламагате с несъществени теми  ;D

Питай!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1828 -: Март 04, 2010, 01:37:15 pm »
Ми пускайте въпроси, де.  :blink: Има глад за упражнения.  ;) На МисКаприз ще й дам един по-късно. Той е стар, но да се мъчи, че я усещам и нея как я сърбят ръцете.  ;D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1829 -: Март 04, 2010, 01:41:11 pm »
Ами аз имам един такъв зададен в тема "Хорар". Повтарям го с час 14 часа и 24 минути.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1830 -: Март 04, 2010, 01:58:21 pm »
Не може да го повтаряш.  :blink:  То може, но картата на първоначалното питане, ще е най-точно за отговор. 

*

missKapriz

« Отговор #1831 -: Март 04, 2010, 04:21:44 pm »
Цитат
Ми пускайте въпроси, де.  smiley Има глад за упражнения.  Wink На МисКаприз ще й дам един по-късно. Той е стар, но да се мъчи, че я усещам и нея как я сърбят ръцете.  Grin 
А така! :clap: Няма да ме щадиш

*

Helo

« Отговор #1832 -: Март 04, 2010, 05:57:38 pm »
Не знам дали сте забелязали, но от известно време тук почти не се говори за астрология. По-скоро е седянка, в която от време на време вмъквате по някоя и друга планета в разговора.  ;D

Поне в раздел Мистика да се пишеше, че да ми е интересно, ама освен за седянка, тук не е толкоз интересно.

Пък и някои от потребителките са злобни и на човек му се отщява да пише. Иначе от време на време ръсят патетични мисли с привкус на усещане за духовност, ама само те си знаят, че са духовни, другите не го забелязват.  ;D Най-много някоя приятелка да ги излъже, че и тя ги смята за духовни, докато не се скарат и не си кажат истината в очите.
« Последна редакция: Март 04, 2010, 06:02:45 pm от Hi »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1833 -: Март 04, 2010, 06:13:17 pm »
Хело, това са нормални чисто човешки неща, хората се събират, обсъждат и решават различни проблеми от всякакво естество, а опита ни в астрологията ни помага да ги разрешаваме.  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #1834 -: Март 04, 2010, 06:27:20 pm »
Абе много инциденти с асансьори стават в тази държава. Сега съобщиха по бТВ, че във варна момче е паднало в шахтата. Отворило вратата и тръгнало на заден, а асансьора го нямало. пада пред очите на приятеля си, който не могъл да го хване.

Питам се коя планета отговаря за асансьорите и кой аспект е виновника?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1835 -: Март 04, 2010, 06:35:01 pm »
Добре де, по принцип тези асансьори чия собственост са и кой трябва да ги потдържа ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #1836 -: Март 04, 2010, 06:38:46 pm »
Що не забравите тия планети като говорите за техниката и не само в България?
Асансьорите са стари и неподдържани поради вечна липса на пари. Освен това по закон е задължително да пиука някаква система, като са претоварени и да не тръгва асансьорът. А такава система не е монтирана никъде. Как няма да стават инциденти.

Освен това не сте ли забелязали, че като тръгне едно събитие и често се превръща в тенденция - повлича крак. Е това виж е интересно да се разгледа как става.
Тръгва земетресение и оп много земетресения. Падне самолет и оп -много самолети.
Много примери има. Единственото обяснение, което ми хрумва, е онова за качеството на времето според "Съдбата като шанс".
Обаче как се определя качеството на времето, това ми е въпросът.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1837 -: Март 04, 2010, 07:08:00 pm »
 Когато са в жилищна сграда са обект на етажна собственост. Плаща се ежемесечно абонамент за поддръжка, като абонамента се изчислява на бр. асансьорни врати. Техниците си прибират парите, а поддръжка- Тц. :angry:
Незнам как може да се осъди фирма занимаваща се с поддръжка на асансьори.

*

abroad

« Отговор #1838 -: Март 04, 2010, 07:13:02 pm »
Не знам дали сте забелязали, но от известно време тук почти не се говори за астрология. По-скоро е седянка, в която от време на време вмъквате по някоя и друга планета в разговора.  ;D

:o А ти като си го забелязала, защо не пишеш за астрология  :o

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1839 -: Март 04, 2010, 07:13:51 pm »
Мисля, че асансьорите са по Уран.

А пък тия фирми и аз съм останала с впечатление, че не си гледат много сериозно работата, предполагам, че има някакъв начин да бъдат съдени, нали се сключва някакъв договор все пак, но по-скоро се иска контрол преди да стане нещо...щото то после варианти и да има, полза никаква.

Между другото във Варна често стават такива инциденти. Сега просто е актуално покрай случая в "Майчин дом" и затова въобще се коментира по ТВ. Явно блоковете в болшинството си са престари вече и съоръженията са много опасни. Май е по-добре пеша.  :blink: