Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 847281 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Говорилня 2
« Отговор #2400 -: Март 26, 2010, 03:01:46 pm »
Но винаги може да се очаква някакво вътрешно изменение,настройка към тия принципи.

Така е, при мен нагласата да не казвам изцяло, но е много променена вече. При такава опозиция към осмодомна Луна би трябвало да се "мре", а аз напоследък все съм в еуфорично настроение. Много странно чувство. Радвам се на тежките транзити, след като взех и просто им теглих една майна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #2401 -: Март 26, 2010, 03:40:52 pm »
Ако двете планети правят аспект в натала, най-силен е транзита преди точния аспект.

При мен транзитната опозиция на Плутон към нат. Луна така подейства, в радикса имат сходяща квадратура. Всъщност цялата поредица плутонови опитности се случи доста преди точния аспект. Сега пък аспектът е точен и не се слува нищо...

Чукай на дърво.

Цитат
Защото вече се е случило,енергията е била изразена.
Не искам да те плаша, ама никога не се знае колко още надълбоко може да заоре съответната гад. Колкото и да се чистиш, отдолу има още и още.
Та не знаеш докъде може да те докара, то като копаш навътре и стигаш до общата душа и ако требе да чистиш и авгиевите обори на човечеството и си бало майката.  :03:

*

Asol

• 4140
« Отговор #2402 -: Март 26, 2010, 03:44:54 pm »
Когато Плутон е бил на "дневен ред" се е е включвал, когато почти е излизал от точен аспект. Всъщност като се погледне всичко, се вижда, че е съвкупност от доста неща, които тогава са се "събрали" един вид. Така че, дали дадена тежка планета ще се "включи" по-рано, по време на точния аспект или след него си зависи от взаимодействието с останалата част от картата. Това са моите наблюдения поне за момента.

*

kaily

• 5145
« Отговор #2403 -: Март 26, 2010, 03:53:47 pm »
Е ама 5 градуса на Плутон значат 10 години живот бе.   :-\

*

abroad

« Отговор #2404 -: Март 26, 2010, 03:54:48 pm »
е, десет, де 10 ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #2405 -: Март 26, 2010, 04:01:46 pm »
Ми примък отмък насам натам и плюс минус 5 градуса и то си стана.
Да не са десет, пет със сигурност са.
Кво, пет години от един човешки живот треперене малко ли са?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2406 -: Март 26, 2010, 04:03:30 pm »
При такава опозиция към осмодомна Луна би трябвало да се "мре", а аз напоследък все съм в еуфорично настроение. Много странно чувство. Радвам се на тежките транзити, след като взех и просто им теглих една майна.  ;D

А ти преди ми се чудеше защо ми е толкова весело със Сатурн на АСЦ и в 1 дом,че и квадрат с Луна имах-даже не го и усетих май или поне ся не ми се връща да се чудя какво беше или не беше.Но си помня отношението и настройката и тя не би никак Сатурнова.Но определено Сатурн го усещам по-осезаемо сега,когато завършва транзита си през 1ви дом и особено в ретро фаза и то без да се оплаквам ,щото вътрешно си се чувствам добре,без значение от някои модулации дето стават навънка  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2407 -: Март 26, 2010, 04:07:57 pm »
Кво, пет години от един човешки живот треперене малко ли са?

Не са малко,но ако си говорим за ползата от Плутон по отношение на трансформацията,стига да не си останеш само със загубата,но това си зависи индивидуално от съзнанието дали ще я използва за развитие,то тая трансформация някои и 5 инкарнации не я постигат,та ако за 5 години трансформираш нещо из основи в себе си (благодарение на някое преживяване или уроче),то си остава като перманентно постижение.Пък и ние хората сме много бавни същества,раждаме се супорнайсет пъти ,изживяваме сума ти еднакви аспекти,докато всеки път осветлим все повече и повече с тия прожекторчета...
а мен повторенията мноу ме дразнят,така че да се радваме тия дето Плутон ни гази или ша на сгази   ;D

Дето се вика ако ще ти влиза-да ти влиза качествено  :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #2408 -: Март 26, 2010, 04:10:22 pm »
Бе зае.и таз песен любовна към Плутон, аз много го обичах, ма вече почнах да го недолюбвам бая...
А ти с тия прераждания, нали ти ми подметна Матрицата 5.
Аз я чета и има съвсем различен поглед на нещата, та даже и доста смислено звучи.
Ама от нейна гледна точка какви прераждания, какви пет лева...

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2409 -: Март 26, 2010, 04:18:03 pm »
И аз съм съгласен с написаното в Матрицата,щото и получавам такава астрална информация от много отдавна от другите си инкарнации.

В смисъл тя не отрича преражданията,инкарнациите,а само изяснява за това че са едновременни.Но всъщност тези дето са навътре в езотериката знаят че времето е едно вечно сега,та все тая.Но и Матрицата го доказва-не всяка инкарнация е напреднала,повечето биват чукани по канчето без ефект...

*

kaily

• 5145
« Отговор #2410 -: Март 26, 2010, 04:37:36 pm »
Е хубаво, само че кондиката се сменя в такъв случай.
А че времето не тече, го знаем всички отдавна.
Обаче все пак тая визия е доста отработена.
Значи аз останах с такова усещане, че Азът отгоре има множество инкарнации, обаче те са на различни личности. И докато ти си в твоя си аз, можеш да разглеждаш нещата като един АЗ и множество отделни и различни личности, живеещи в различни времена, като множество кукли на конци на тоя аз.
Не се преражда твоята личност, прераждане изобщо няма.
АЗът отгоре дърпа конците на всички марионетки, в това число и на теб, просто той се намира в 4-те измерения и затова разликата във времето изобщо не го бърка.
А ти чат пат получаваш проблясък от някоя друга марионетка, която за теб живее в миналото, и затова си решил, че се прераждаш.
Това важи за всички нас де, просто говоря във второ лице.
А когато всичките ти личности станат едно с теб, тогава ще си се слял с Аза си, ама няма да е същия съсъд, с който говоря в момента.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #2411 -: Март 26, 2010, 05:05:45 pm »
Точно така.

Просто някои използват думата прераждане и казват прераждания в прераждането (това е старо езотерично твърдение което малцина са чули,а още повече разбрали),докато реално има инкарнации (души) на един инкарниращ се АЗ (Дух),само че има два вида-последователни и едновременни.

Превъплъщението като идея идва наред с идеята за времето,а не за безвремието или целостта,кръговият ефект на потока му.

Даже в крайна сметка ние не се раждаме.Раждаме се само веднъж-когато Божественото еманира от себе си единица (Висш Аз),останалото е просто начин да се трупат преживявания и опитности,да се осъзнае индивидуалността на тоя Аз в битието.

Просто навлизаме в тая или оная реалност,в тоя или оня вид.Докато и това му дойде края като на всичко дето някога е имало начало.

Едит: А да.И преди знаех за едновременните инкарнации,но тогава разни източници твърдяха,че това го правят само специални Аз,които имат важна мисия.Там Сен Жермен и сие.
Сега се оказва че не са само "специалните".Или по-точно по-"специалните" задължително се срещат за да си изпълнят мисията в дадения период,докато другите с едновременни може и да не се срещнат.Зависи от поставената цел.

*

kaily

• 5145
« Отговор #2412 -: Март 26, 2010, 07:08:19 pm »
Ми на мен това ми преобръща света.
В интерес на истината бях чула тезата преди 10-ина години от едно момче, дето пишеше навремето в клуб Магия и беше доста силен в областта.
Обаче нещо не ми хареса принципа, че колкото и да се гърбиш, като другите ти другари от дружинката не си вършат работата, целият грозд не върви наникъде.
Сега като го чета, може и да съм поузряла за тая идея. Щото висш аз ама само мой и аз само негова някак иди дойди, нали всички с това сме свикнали. Бог високо, едно с цялото и прочее - доста далечна визия.
Ама да знаеш, че има найсе на брой Азове и те си имат найсе на брой инкарнации, преобръща света тоя поглед.
Наскоро четох, че според Кабалата имало 600 000 души общо на земята, Лайтман подметна нещо за останалите, направи ми впечатление, но не разбрах повече.
Сега като чета за висшите Азове, то може да съществуват общо 600 000 висши Аза и всеки да има по не знам вече колко инкарнации.
Това от друга страна се връзва с мойто озарение отпреди няколко години - че досега човечеството е било единно или поне си е мислело, че е. Обаче е дошло време всеки да излезе от общата църква или общия площад и всички да се приберат по къщичките. И реалността ще бъде вече различна за всички.
Това беше озарение и повече не успях да разбера, но сега се връзва - само дето човеците не са човеци, а висши Азове, де ще се прибират по къщичките си.

Обаче все си мисля, ми ние сме свързани с толкова хора, които обичаме. Нелепо е някак те да са част от друг грозд и на практика близки да са ми абсолютно непознати, а които обичам да са ми чужди...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #2413 -: Март 26, 2010, 07:32:13 pm »
Ъъъ, малко неудобно ми е да питам, ама имали ли сте някакви проблеми да отваряте форума през изтеклите 24 часа?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2414 -: Март 26, 2010, 07:36:40 pm »
Аз не. Но по принцип имам от време на време. На кой доставчик си? Ако е БТК нищо чудно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2415 -: Март 26, 2010, 07:37:13 pm »
Преди около половин час имах и аз. В смисъл, във форума влизам, но като се опитвам да вляза в някоя тема или да  публикувам отговор, ме изхвърля и се налага да повтарям пак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2416 -: Март 26, 2010, 09:13:17 pm »
Аз пък нямам, а съм БТК  :P :P :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #2417 -: Март 26, 2010, 11:04:21 pm »
Имам един важен въпрос към тези от вас, които знаят нещо за древната астрология. Кои планети са били познати в Шумер? Кои не са били познати?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2418 -: Март 26, 2010, 11:46:16 pm »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #2419 -: Март 26, 2010, 11:57:36 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php?topic=2843.0

:blink:

Кога ще отговориш нещо по темата "Натаплни карти - практикум"?