Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844811 Прегледи
Re:Говорилня 2
« Отговор #3060 -: Април 10, 2010, 12:41:32 pm »
Ами Марая, която каза на Скарлет, че ще я насере из целия нет, заради това, че не познавала и и била платила за прогноза, пък нищо не познала?

Ами Марая, която се скара с Лили и сподели във форума информация, дето са си я разменяли тайно, само помежду си? После си изтри постовете и се правеше, че нищо не се е случило.

Права си за скандалите на другите съфорумци, но виждаш, че те намират път един към друг в един момент. А ти ходиш по темите и ги съсипваш. И що за коментар е, че сме тълпа?! Тук не е накаква сцена за изява.

Освен това трябва да си дадеш сметка, че човек има причина някой да се отнася с него по отпределен начин - да го понасят, насърчават или отхвърлят.

А за проблема между мен и Аурора е виновна Аурора. Мисля, че ми завижда за това, че съм по-хубава от нея.  :P

И дай Боже да си най-красивата на света! Стига това да може да се измери  ;D И в момента не говори саркастичният ми Мерк.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3061 -: Април 10, 2010, 12:42:35 pm »
 ;D Ай, ама ти сериозно ли.. не ме ли възприемаш като отделна личност, жалко, стават някакви странни неща наистина.
Абе някой знае ли къде е Марая, явно имаме нещо общо - "ние". Трябва да узная непременно.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3062 -: Април 10, 2010, 12:43:05 pm »
Ами Марая, която каза на Скарлет, че ще я насере из целия нет, заради това, че не познавала и и била платила за прогноза, пък нищо не познала?

Когато човек иска да дискредитира някого, може да каже всичко, дори и да не е вярно.  ;) Така че, това не ме притеснява. Остава обидата в сърцето, защото не си очаквал от човек подобна постъпка. А когато е намесена и конкуренция, става страшно. Като при наркобосовете.  ;D

Цитат
А за проблема между мен и Аурора е виновна Аурора. Мисля, че ми завижда за това, че съм по-хубава от нея.  :P
Стига хвърля масло в огъня. Като си толкова по-хубава, защо си криеш снимките, а не ги покажеш? Я ги извади и ги удари в масата, та ни покажи, че си най-хубавата. Ама ха.... Огледалце, огледалце....  :rolleyes:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3063 -: Април 10, 2010, 12:43:29 pm »
а меняването на никовете е по везните - те са кат фурнаджийски лопати...

Мислех, че това е по близнашки, тя пък нищо няма там.  ;D

Лиле, аз като един виден представител на синтетични близнаци, мога да ти кажа, че няма такова нещо като двуличие или раздвояване /поне при мен/, но като човек контактуващ с доста везни /около мен бол/ мога да ти кажа, че по двулични и фурнаджийски същества нема бре  :o  то просто няма такова мазане, увъртане и отричане  :-X :-X :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #3064 -: Април 10, 2010, 12:44:37 pm »
Ти не спря да си мениш никовете. Извинявам се, за конкретния случай, но сама си виновна, че хората те подозират.

Защо се извиняваш, след още като не си сигурна, че Гавраил съм аз?  :rolleyes: Промени ли си мнението?  :rolleyes: :rolleyes: Първо се извиняваш за твоя грешка, но за да не паднеш по гръб, както правят повечето хора, казваш, че сама съм си виновна.

Казах, че ще се извиня, ако греша в конкретния случай и го направих. Така съм преценила. Престани да дуднеш. Малко ли ти беше гаврата с Аурора? Да, добре съм те преценила. Даже извинението не ти стига. Ти търсиш възмездие и отмъщение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3065 -: Април 10, 2010, 12:45:38 pm »
Лиле, аз като един виден представител на синтетични близнаци, мога да ти кажа, че няма такова нещо като двуличие или раздвояване....

И все пак "синтетични" са ти Близнаците, нали тъй? А виж един стелиум там и ще си промениш мнението. Понякога само Слънце и Меркурий са достатъчни.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3066 -: Април 10, 2010, 12:46:19 pm »

Казах, че ще се извиня, ако греша в конкретния случай и го направих. Така съм преценила. Престани да дуднеш. Малко ли ти беше гаврата с Аурора? Да, добре съм те преценила. Даже извинението не ти стига. Ти търсиш възмездие и отмъщение.

Значи, първо грешиш, а после обвиняваш другите, че те са виновни за твоята грешка!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3067 -: Април 10, 2010, 12:46:31 pm »
Сега ми става ясно, че явно постоянно се клюкари по адрес на участниците във форума. Принципно затова избягвам по-близки контакти с повечето и добре съм преценила, на прав път съм била.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3068 -: Април 10, 2010, 12:46:40 pm »
А виж един стелиум там и ще си промениш мнението. Понякога само Слънце и Меркурий са достатъчни.  ;D

ми те такива хора не са ли в психиатрията бре  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #3069 -: Април 10, 2010, 12:46:49 pm »
Двучилието може да е и по наранен Меркурий, а и по Нептун, така че оставете Близнаците.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #3070 -: Април 10, 2010, 12:47:09 pm »
меняването на никовете е по везните

Аааа, да ме прощаваш, ма Везните, както и въобще кардиналите, сме ного наясно със самоличността си и си я не меняваме.
Мое си меняваме мнението, но то е само, за да обясним по-ясно вашето собствено мнение, щото виждаме, че не се справяте добре.   :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

« Отговор #3071 -: Април 10, 2010, 12:47:48 pm »

Небесна, уж се имаш за интелигентна и за много разбираща от Интернет и компютри. Толкова и разбираш.  ;D ;D ;D ;D

Е, хубаво е, че някои разбираме ;)
Може с два ника през един и същ доставчик и от един и същ компютър...

И въобще не е вярно, че новината на Скарлет ще насочи голям брой хора към нашия форум. Ще ги насочи към новинарския сайт, от който е взета и към много други новинаски сайтове!!!

Така е.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3072 -: Април 10, 2010, 12:48:26 pm »
обича да подлива масло в огъня и да гледа сеир.  ;D

ммм дааааааааа подличко говедо си е  :wink2:  ама то туй си е типично по скорпионски, а меняването на никовете е по везните - те са кат фурнаджийски лопати - та кой и беше асцедента на телешкото  :57:

Е, убава работа! И това ми било приятелка! Да говори така за Везните....ти що тураш всички до мъжа ти, ааааа?  :57:

*

Helo

« Отговор #3073 -: Април 10, 2010, 12:48:31 pm »
Сега ми става ясно, че явно постоянно се клюкари по адрес на участниците във форума. Принципно затова избягвам по-близки контакти с повечето и добре съм преценила, на прав път съм била.

Така става като се съберат много жени на едно място.  :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3074 -: Април 10, 2010, 12:49:55 pm »
До човека е, не до пола. Както съм споменавала за мен мъжете дори са по-големи клюкари. Манталитета обаче е от огромно значение, вечно в кофичката на другия и да делиш и да се групираш, щото сам не се усещаш значим.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3075 -: Април 10, 2010, 12:50:11 pm »
Като си толкова по-хубава, защо си криеш снимките, а не ги покажеш? Я ги извади и ги удари в масата, та ни покажи, че си най-хубавата. Ама ха.... Огледалце, огледалце....  :rolleyes:

Тъй, тъй.  ;D
Да тропне с крак, да си метне снимката на ачика, да го удари в масата... като мъжете.  ;D Всичко да е точно и ясно, подплатено с факти и аргументи, за да може огледалцето да отсъди коя е от двете е по- и най-красива.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #3076 -: Април 10, 2010, 12:50:45 pm »

Значи, първо грешиш, а после обвиняваш другите, че те са виновни за твоята грешка!

Неееее! Посочвам какво ме е подтикнало да сгреша - твоите метаморфози. Те са причината да те заподозра. Разбра ли сега!? Нямам други мотиви. Нищо лично.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #3077 -: Април 10, 2010, 12:50:57 pm »
меняването на никовете е по везните

Аааа, да ме прощаваш, ма Везните, както и въобще кардиналите, сме ного наясно със самоличността си и си я не меняваме.
Мое си меняваме мнението, но то е само, за да обясним по-ясно вашето собствено мнение, щото виждаме, че не се справяте добре.   :P

да беееееееее па аз съм Мона Лиза  :P  

живяла съм достатъчно с такива тиквеници везнишки, че са ми ясни като бял ден. па хеле едното говедо със съвпад на Уран и Слънце - не стига, че не си знае мнението ама отвреме навреме имам съмнения, че някой му е опасъл акъля и той се е затрил за вечни времена...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #3078 -: Април 10, 2010, 12:52:43 pm »
Като си толкова по-хубава, защо си криеш снимките, а не ги покажеш? Я ги извади и ги удари в масата, та ни покажи, че си най-хубавата. Ама ха.... Огледалце, огледалце....  :rolleyes:

Тъй, тъй.  ;D
Да тропне с крак, да си метне снимката на ачика, да го удари в масата... като мъжете.  ;D Всичко да е точно и ясно, подплатено с факти и аргументи, за да може огледалцето да отсъди коя е от двете е по- и най-красива.  ;D

АнджЪк!  Басиии.....не мога да насмогна да ви прочета, бееее.......кво сте се разписали, като мелачки.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3079 -: Април 10, 2010, 12:53:50 pm »
Някой знае ли Хана защо си изтри профила?
 Ако е тук някъде, нека ми пише, моля, че имаме недовършена комуникация, а аз незнам как да я намеря.