Здравей Гост

Говорилня 2

• 7265 Отговора
  • 844353 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Говорилня 2
« Отговор #3500 -: Април 24, 2010, 11:09:12 pm »
Ако ви се гледа Джони Деп, пуснете Нова сега  :blink: - Таен прозорец.

и с тоя подпис верно ми преля чашата... :wink2: :57: :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3501 -: Април 24, 2010, 11:18:31 pm »

защо ти трябваше да палиш този фитил, сега се загледах, докато се сетих, че това е по С.Кинг, дето брат му му беше зародиш в главата, нали, сега трябва да го догледам до края  :mellow:

ми цяла вечер бели правя!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #3502 -: Април 24, 2010, 11:54:07 pm »

защо ти трябваше да палиш този фитил, сега се загледах, докато се сетих, че това е по С.Кинг, дето брат му му беше зародиш в главата, нали, сега трябва да го догледам до края  :mellow:

ми цяла вечер бели правя!  ;D
чела съм го само веднъж, преди десетина години..и от тогава, като видя ято врабчета, в главата ми се ражда една дума- психопомпи  :-[
айде, на другите реклами пак.. ;)

В различните митологии различни животни са психопомпи. Ако тръгнеш да ги откриваш ще излезе, че повечето животни са психопомпи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3503 -: Април 25, 2010, 12:06:07 am »
ооо,Хело ,къде бродиш? :rolleyes:
цяла вечер те няма ,няма майтап ама преди минути се сетих за теб и ти цъфнааа. ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #3504 -: Април 25, 2010, 12:08:52 am »
Абе Хеловица много кротичка,да не би скоро да е ходила на сладкарница  :-[ :57: :57:

*

Helo

« Отговор #3505 -: Април 25, 2010, 12:10:47 am »
Абе Хеловица много кротичка,да не би скоро да е ходила на сладкарница  :-[ :57: :57:

Днес наистина ядох паста.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3506 -: Април 25, 2010, 12:15:09 am »
Нухе ,бас хващам ,че пастичката е била и с бял и с черен шоколад? ;D ;)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3507 -: Април 25, 2010, 12:17:13 am »
Ох,аз направо и разебавам мамата на Луната в Дева-след като отдавна приключих с яденето и си измих прилежно зъбките,сега от много емоции ли от какво ли -първо налазих едни солети,след като ги опънах,минах на бисквити Анелия  :-[ И се чудя още какво да си издиря  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3508 -: Април 25, 2010, 12:18:35 am »

Ти нали знаеш с моето активно въобГажение какво ми идва на ум ?  :-[  :57:

Това заради изгр Плутон ли  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #3509 -: Април 25, 2010, 12:21:28 am »
Ох,аз направо и разебавам мамата на Луната в Дева-след като отдавна приключих с яденето и си измих прилежно зъбките,сега от много емоции ли от какво ли -първо налазих едни солети,след като ги опънах,минах на бисквити Анелия  :-[ И се чудя още какво да си издиря  ;D

не е истина ,аз пиша с една ръка щото съм с клечки и бях полудяла по китайски ориз и пиле със китайски пиЦУцки ;D ;D ;D/така казва на печурките китаеца под нас/. умирам от смях.... ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #3510 -: Април 25, 2010, 12:25:55 am »

Ти нали знаеш с моето активно въобГажение какво ми идва на ум ?  :-[  :57:

Това заради изгр Плутон ли  :P

дърт козел , :kissd: :57: :57: :57: :57: :57: :57: и мойто същото.......
е не просто днеска паднах от смях!
знаеш ли какво ми казва твойта приятелка ?!м/у другото поздрави и целувки ,чакай ни къмто вторник..../ ,че чичко гугъл бил жив ,благодарение на смеха ми....,тая нощ!
Нухе имах разговор онова гадже преди около час ;D ;D ;D ,около 20 мин. в поморие е със жена си , а ми звъни....ха-ха-ха.викам кО има бе пич?! :-[ :o
а той -просто да те чуя...мисля за теб!
ебах ти аквариума ми трЕБЕ ;D ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #3511 -: Април 25, 2010, 12:34:50 am »
Марая, какво стана с кучето?

:(

*

Марая

• 28287
« Отговор #3512 -: Април 25, 2010, 12:43:13 am »
Марая, какво стана с кучето?

:(

не ме питай!
децата ,намерили доктор наблизо окло пл.славейков и са му помогнали. настанено е в у-щето в което учат! купили са храна и са се пазарили с охраната на у-щето.офффф....
но малката много рева , много!
няма как да прибера у нас всички бездомни животни...,но днес са взели решение с големите каки ,аз излизах за 2 часа и в тоя диапазон са го решили :'( :(,да направят по програми бърза животинска помощ!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3513 -: Април 25, 2010, 12:48:34 am »

знаеш ли какво ми казва твойта приятелка ?!м/у другото поздрави и целувки ,чакай ни къмто вторник..../ ,че чичко гугъл бил жив ,благодарение на смеха ми....,тая нощ!
Нухе имах разговор онова гадже преди около час ;D ;D ;D ,около 20 мин. в поморие е със жена си , а ми звъни....

Водо(под)лейската Луница ли-от мен също  :kissd:
Чакам ви,де ще избягам,макар че ми се иска да избягам в оная къщичка,така да ме тресе квадрата на Юпитер с Нептун  ;D

А за другото-ми аз като казвам че Рибите трябва първо да решат на къде ще плуват-по течението или срещу течението, че тогава да стане Риба,че да общувам с нея, а не Риби-ха насам,ха натам,знам за к'во си приказвам  :mellow:

Ма ко да ги прайш-рибите стават само за да ги метнеш на тигана в горещото олио и тук таме за хайвер,ма не от всяка е качествен  :72: :wink2: :93:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3514 -: Април 25, 2010, 12:49:49 am »

тези очи говорят!

тези също- виж колко мъдрост ,топлина и любов има в тях! :'(

виж го тоя бонбон ,как си е опнал лапичките :wub: ,страшен сладур!
абе да му таковам таковата какво сърце имат тея хора да постъпват така с беззащитни същества...офффф,Хело ,що ме подсети!?Ъ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #3515 -: Април 25, 2010, 12:52:57 am »

Нухе имах разговор онова гадже преди около час ;D ;D ;D ,около 20 мин. в поморие е със жена си , а ми звъни....

Водо(под)лейската Луница ли-от мен също  :kissd:
Чакам ви,де ще избягам,макар че ми се иска да избягам в оная къщичка,така да ме тресе квадрата на Юпитер с Нептун  ;D

А за другото-ми аз като казвам че Рибите трябва първо да решат на къде ще плуват-по течението или срещу течението, че тогава да стане Риба,че да общувам с нея, а не Риби-ха насам,ха натам,знам за к'во си приказвам  :mellow:

Ма ко да ги прайш-рибите стават само за да ги метнеш на тигана в горещото олио и тук таме за хайвер,ма не от всяка е качествен  :72: :wink2: :93:

ТОВА ще пътува към бисерите...- натам му е пътя1
да! и водоподлейската луна ти праща много :kissd: :kissd: :kissd: :kissd: :kissd:.
ми ,чакай ни! и с мръсна газ към созопол , а неее може и до резово да ходиме....,там има страшна чорбЪ ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3516 -: Април 25, 2010, 12:54:27 am »
тези очи говорят!

Наистина  ....

Боже колко е сладко това,но има нещо тъжно в погледа му,сякаш ти казва"Давам ти последен шанс,той е за теб,не за мен"-каквото и да значи това,така го усещам  :'(

А черно-беличкото е наистина бонбонче  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3517 -: Април 25, 2010, 12:55:11 am »
Нухе , а за къщата ОТ се Лориш чадо...,вселената си знае работат-ще я имаш! :wink2: :kissd:- сигурна съм! така както съм сигурна ,че утре ще се събудя!! ;) ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #3518 -: Април 25, 2010, 12:56:34 am »

ми ,чакай ни! и с мръсна газ към созопол , а неее може и до резово да ходиме....,там има страшна чорбЪ ;D

Аре да е с чиста газ,че Хирон може да направи някоя беля и да залее Резово преди да пристигнем  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3519 -: Април 25, 2010, 12:59:24 am »

Аре да е с чиста газ,че Хирон може да направи някоя беля и да залее Резово преди да пристигнем  ;)

стига де ,ще цъфна с италианска делегация , там ще има мост към турция....представяш ли си?!
днес гледах проекта...,красота. урбанизация ще има в с. резово и аз съм ЗА! :blink:
Много се радвам....