Здравей Гост

показатели за развод и раздяла

• 142 Отговора
  • 22681 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:показатели за развод и раздяла
« Отговор #100 -: Януари 22, 2010, 05:31:34 pm »
Нали се сещаш за онази поговорка...

"Не е виновен този, който яде баницата, а онзи, който му я дава", или "не е виновен крадецът, а ограбеният, защото не се е пазил достатъчно".

Звучи цинично, но такъв е животът.
Не знам доколко е приложима поговорката в твоя случай, ти си знаеш защо...  :(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Януари 22, 2010, 05:38:19 pm »
виновен или невинен е без значение.
започвам да работя по СЛВ- просто трябва да вземам , стига съм давала! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Януари 22, 2010, 05:40:21 pm »
докато отиде уран до 18гр. в овен ще почакаш....

Да почака с развода до тогава или проблемът да се разреши от само себе си?
С този стелиум в Скорпион в опозиция със Сатурн не се и съмнявам, че може да постигне забележителни успехи, ако използва конструктивно ината си, но дори и на Плутон в първи дом все някога може да му свърши търпилото...  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #103 -: Януари 22, 2010, 05:40:49 pm »
започвам да работя по СЛВ- просто трябва да вземам , стига съм давала! :blink: ;)

Ха, дайте да си дойдем на думата. Въртяхме, сукахме и пак стигнахме до така познатата ни "взаимност". Не може все единият да дава, а другият да получава. Аман от егоисти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Януари 22, 2010, 05:45:00 pm »
Не може все единият да дава, а другият да получава.

Така е, равновесието се нарушава и рано или късно бива възстановено. Само че не винаги ще ни хареса начинът, по който това се случва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Януари 22, 2010, 05:51:47 pm »

Ха, дайте да си дойдем на думата. Въртяхме, сукахме и пак стигнахме до така познатата ни "взаимност". Не може все единият да дава, а другият да получава. Аман от егоисти.

аман , наистина аман. все иска и все не му стига..... просто нямам думи.
сега е станал кат госпоица ;D ;D ;D ;D ,да доидел и да работи при мен в офиса....
малеее ,неа такъв резил.
като го гледам юпито бая на галоп ще премине рибите , а ретро периода ще се върти около луната му ;D ;D ;D ,та не ми се мисли.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #106 -: Януари 22, 2010, 09:03:11 pm »
Съжалявам Кристал за нещата, които ти се случват. :(
Дали е либоФ? С този подчертан скорпион в натала..
И двамата имате заложено в радиксите си тази нестабилност по отношение на връзките, транзитите просто подчертават това. Възможно е с отминаването им мераците за промяна в статуквото да секнат.
Юпитер му е минал през водолейската Венера и е направил аспект квадрат и половина (135*) с натален Плуон. Плутон му управлява 12 дом където са и извънбрачните връзки. Финансови постъпления през този период имал ли е?

Благодаря за съчувствието  :blink:
Напоследък се зачудвам любов ли е...С този скорпион май просто е егото в повече.Не мога да приема факта,че са ме зарязали,очевидно  ;D Мен!!!
Нестабилност по отношение на мен няма,това са 23 год от не чак толкова дългия ми живот  :(
И при него така,е,чат-пат съм си затваряла някое око,понякога двете  ;D
Финансови постъпления-някакви,преди година,по-голямата част дойде от моя страна  :41: уви  ;D
Аз мераци за промени нямам,но...вече не хващам смисъла  :(
За часа му на раждане не мога да се закълна,но разликата варира в 30 мин след дадения...

« Отговор #107 -: Януари 22, 2010, 09:13:21 pm »
докато отиде уран до 18гр. в овен ще почакаш....

Да почака с развода до тогава или проблемът да се разреши от само себе си?
С този стелиум в Скорпион в опозиция със Сатурн не се и съмнявам, че може да постигне забележителни успехи, ако използва конструктивно ината си, но дори и на Плутон в първи дом все някога може да му свърши търпилото...  :P

Търпилото се изчерпа....По-горе казах,понякога съм затваряла и двете очи  :-[
Ината от месец го насочих в други посоки,засега работи добре...
Имам цели,деца,мечти,свързани с тях,и не само  :blink:
Но...ме мъчи едно НО...
Знам,че ако задържа нещата още няколко месеца,палачинката ще се обърне...убедена съм
Не съм сигурна в смисъла...
Понякога е по-добре да затвориш една врата.Важно е да не изпуснеш няколкото,които ще се отворят...
Не знам дали ги искам...
Плутон върху Слънце???

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Януари 22, 2010, 09:19:37 pm »
кристал плутон в/у слънце е равно на раждане! не се притиснявай.
а товааа,за палачинката ;D,задължително се обръща ,особенно ,когато замирише на изгоряло. ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Януари 22, 2010, 09:27:30 pm »
Имам цели,деца,мечти,свързани с тях,и не само  :blink:
Но...ме мъчи едно НО...
Знам,че ако задържа нещата още няколко месеца,палачинката ще се обърне...убедена съм
Не съм сигурна в смисъла...

Не съм в позиция да давам съвети, липсва ми и житейски опит в тази насока.
Но може би ще е добре да приемеш, че партньорът ти вече не е същият човек, когото си познавала преди. Транзитът на Плутон през светилата рядко оставя човека непроменен, а статуквото запазено, а при съпруга ти, доколкото виждам, Плутон е засегнал три много важни планети в хороскопа - първо Слънцето, а непосредствено след това Луната и Меркурий, който управлява Десцендента (ако не е роден по-рано). Най-вероятно нито той се чувства същият като преди, нито отношението му към партньорството и партньора е останало непроменено... или пък ще остане...  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #110 -: Януари 22, 2010, 09:29:19 pm »
За мен мирише,та не се трае вече  ;D
Утре имам важен разговор и съм притеснена  :angry:
Пожелайте ми късмет и благодаря... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Януари 22, 2010, 09:35:18 pm »
За мен мирише,та не се трае вече  ;D
Утре имам важен разговор и съм притеснена  :angry:
Пожелайте ми късмет и благодаря... :blink:

събота :( :-\ ь,ден на мъртвите и важен рразговор?!!
хм! яяя ,се облечи в сиво и избери час на меркурий ,поне да знаеш ,че си направила всичко! иии КЪСМЕТ! :blink: ;)

« Отговор #112 -: Януари 22, 2010, 09:35:48 pm »
Не съм в позиция да давам съвети, липсва ми и житейски опит в тази насока.
Но може би ще е добре да приемеш, че партньорът ти вече не е същият човек, когото си познавала преди. Транзитът на Плутон през светилата рядко оставя човека непроменен, а статуквото запазено, а при съпруга ти, доколкото виждам, Плутон е засегнал три много важни планети в хороскопа - първо Слънцето, а непосредствено след това Луната и Меркурий, който управлява Десцендента (ако не е роден по-рано). Най-вероятно нито той се чувства същият като преди, нито отношението му към партньорството и партньора е останало непроменено... или пък ще остане...  :blink:

Съгласна... :blink: Но ми е много трудно.На него също,убедена съм...За никой от нас не е лесно.И да останеш Човек,също  :(

« Отговор #113 -: Януари 22, 2010, 09:40:43 pm »
[quote author=Марая link=topic=3964.msg77837#msg77837 date=1264192518

събота :( :-\ ь,ден на мъртвите и важен рразговор?!!
хм! яяя ,се облечи в сиво и избери час на меркурий ,поне да знаеш ,че си направила всичко! иии КЪСМЕТ! :blink: ;)
[/quote]

Благодаря!!!Сивото винаги ми е носило късмет,странно  :blink:
Ще поживеем,ще видим...
Много ви благодаря на всички,истината е,че съм много притеснена  :(
Но-каквото сабя покаже  ;) и честта,майко,скорпионска  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Януари 22, 2010, 09:43:20 pm »
Но-каквото сабя покаже  ;) и честта,майко,скорпионска  ;D

щом е скорпионска ще успеее! ;D ;D :blink: ;)
вярвай си!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Януари 22, 2010, 09:50:24 pm »
Просто транзитът на Плутон през Козирог е отключил плутоновата тема в хороскопа ти - имаш Плутон в първи дом в квадрат със Слънцето, както и цял стелиум в Скорпион. А темата е да се осъзнае необходимостта от кардинална промяна и да се премине през болката, която носи всеки опит за съпротива на егото ни срещу тази промяна. Но ако използваш потенциала на наталния квадрат на Меркурий с Уран, ще видиш, че всяка промяна, към която се стремим, за да стане реалност, първо трябва да се случи в ума ни, да бъде допусната там... При теб опозицията на ретрограден Сатурн в Телец със скорпионския стелиум си казва тежката дума, но все пак пробвай да чуеш гласа на Уран в първи дом и да следваш посоката на Северния възел във Водолей. А с тази Венера и толкова скорпионски магнетизъм съмнявам се без мъж да останеш...  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Януари 22, 2010, 09:53:39 pm »
Сивото винаги ми е носило късмет,странно  :blink:

Сивото май беше сатурнов цвят, а той не ти е най-благоприятно разположен в картата от гледна точка на ведическата астрология. Защо не пробваш с някой цвят и камъни на Венера, тъкмо да я подсилиш още повече?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #117 -: Януари 22, 2010, 10:00:35 pm »
Просто транзитът на Плутон през Козирог е отключил плутоновата тема в хороскопа ти - имаш Плутон в първи дом в квадрат със Слънцето, както и цял стелиум в Скорпион. А темата е да се осъзнае необходимостта от кардинална промяна и да се премине през болката, която носи всеки опит за съпротива на егото ни срещу тази промяна. Но ако използваш потенциала на наталния квадрат на Меркурий с Уран, ще видиш, че всяка промяна, към която се стремим, за да стане реалност, първо трябва да се случи в ума ни, да бъде допусната там... При теб опозицията на ретрограден Сатурн в Телец със скорпионския стелиум си казва тежката дума, но все пак пробвай да чуеш гласа на Уран в първи дом и да следваш посоката на Северния възел във Водолей. А с тази Венера и толкова скорпионски магнетизъм съмнявам се без мъж да останеш...  :blink:

Това ми е последен проблем  ;D Не се тормозя как ще остана без мъж,дори се чувствам доста добре соло.Никога не ми е липсвало мъжко внимание,проблема е,че АЗ искам точно този мъж... :( ,а той вече не е мой  :'(
Нооо,сигурно има хляб в мен,смятам,че ще го преодолея...
По моите виждания,ще се разведем преди есента,най-късно септември...Жалко за което,бяхме добър тандем  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Януари 22, 2010, 10:02:31 pm »
Другият вариант е да не се разведеш и да живееш в триъгълник... заради децата, заради общите цели, както се казва.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Януари 22, 2010, 10:06:34 pm »
Сивото винаги ми е носило късмет,странно  :blink:

Сивото май беше сатурнов цвят, а той не ти е най-благоприятно разположен в картата от гледна точка на ведическата астрология. Защо не пробваш с някой цвят и камъни на Венера, тъкмо да я подсилиш още повече?  :blink:

сивото е цвета на сатурн , а събота е деня на сатурн. за да омилостивим ;D ;D ,до колкото можем планетие е редно да ги уважиме и то в деня им. ;D ;D ;D
залагам на сивото! ;)