Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83304 Прегледи
*

Nebesna

Re:Темата на Небесна
« Отговор #20 -: Януари 29, 2010, 01:03:04 pm »
Небесна, ще се отклоня от въпроса ти, но понеже това е твоята тема, отдавна исках да ти кажа, че много ми приличаш на една моя позната, която обаче е зодия Везни, асцендент Лъв. Начинът, по който говориш и се изразяваш, нещата, които казваш са почти същите като при нея. Много ми напомняш за тази Везна. Тя е на 42 години и много ме харесва, защото нейната Венера е в тригон с моето Слънце.

Просто ми прави впечатление, че сте различни, но си приличате по мислене и начин на иразяване и даже понякога леко съм се усъмнявала, че може ти да си тя под прикритие, но не го мисля сериозно, де.  :57:

Аз нямам нищо лъвско в себе си, но пък имам Марс във Везни. може заради това да ти напомням за нея. А може и да е нещо друго, за което не подозираме.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #21 -: Януари 29, 2010, 01:03:51 pm »
За мен,събитието за което са те уведомили е станало по телефона или писмено-Меркурий квадратира МЦ

Да не ти е съобщено,че дъщеря ти е бременна (Луна съвпад Юпитер в Рак) и че ще се жени (договор)?

Колкото и да не се връзва с 2 и 3ти дом  :-\ единствено само с МЦ и Рак.

Абе луда работа-много се огелпихме  ;D

« Отговор #22 -: Януари 29, 2010, 01:05:29 pm »
 ;D ;D ;D Договор за покупко-продажба на автомобил  :P

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Януари 29, 2010, 01:05:54 pm »
за мен е нещо безвъзмезно ,вид спонсорство ,подкрепа или възможност за участие ,възлагане на проект.

Не, нали ти казах, че няма нищо общо с фондацията, нито е спонсорство, нито е проект.

аз не визирам фондацията. спонсори се срещат и в часност ;D ;D.
при всички случай е подкрепа от другите и съм сигурна ,че е материална. но и на мен ми е трудно с тая карта.
възможен е и договор за получаване на наследство ,продажба на недвижимост......
материална придобивка е!

Вече е известно, че става дума за финансова придобивка, но НЕ Е СПОНСОРСТВО.

*

Nebesna

« Отговор #24 -: Януари 29, 2010, 01:08:43 pm »
;D ;D ;D Договор за покупко-продажба на автомобил  :P

Искрено се забавлявам.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #25 -: Януари 29, 2010, 01:10:16 pm »
Взела си си нов компютър,вероятно нещо на изплащане дори и да не е това  :unsure:

И аз се забавлявам вече-не можем да познаем нещо сигурно много елементарно  :-[

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Януари 29, 2010, 01:10:54 pm »
За мен,събитието за което са те уведомили е станало по телефона или писмено-Меркурий квадратира МЦ

Да не ти е съобщено,че дъщеря ти е бременна (Луна съвпад Юпитер в Рак) и че ще се жени (договор)?

Колкото и да не се връзва с 2 и 3ти дом  :-\ единствено само с МЦ и Рак.

Абе луда работа-много се огелпихме  ;D

Не! Събитието ме касае лично и получих писмен документ (Меркурий). И "да" извикаха ме по телефона.

*

Helo

« Отговор #27 -: Януари 29, 2010, 01:12:06 pm »
Значи казваш, че не е наследство, така ли?

Нещо от съвпада на транзитната Венера с наталната Луна ти е и затова си имала някаква лесна печалба.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #28 -: Януари 29, 2010, 01:12:46 pm »
Ами значи си получила наследство.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Януари 29, 2010, 01:13:27 pm »
По тая ос остана само наследство или някаква рента.  :rolleyes: С Юпитер в 8-ми предполагам, че имаш такива дадености по натал.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Януари 29, 2010, 01:15:25 pm »
Значи казваш, че не е наследство, така ли?

Де да беше наследство, Хело! Тази част най-много ми куца напоследък.
След като доброзорно аз и сестра ми си отстъпихме дяловете на брат ми под давлението на една болна и озлобена жена (разбирай родителницата ни, която ни изманипулира) и която приживе (докато беше в цъфтящ здравен статус) профука няколко други имота....Та каквото имаме ....то е от тате (Бог да го прости, това е!")

*

Синухе

• 4978
« Отговор #31 -: Януари 29, 2010, 01:17:02 pm »
Върнали са ти надвнесени данъци.

Няма какво друго да е.

« Отговор #32 -: Януари 29, 2010, 01:18:35 pm »
    Ам, джанъм този съвпад на върха на осми с тр.Луна и нат.Юпитер - ясно е че е някоя придобивка и то неочаквана /в смисъл че точно в този момент не си очаквала/ 8-дом-финансите от другите и на другите. Но тр.Уран в точен съвпад с нат.Хирон - може би е някаква награда, последствие от миналото, но което ти вече си забравила и си загубила надежда...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #33 -: Януари 29, 2010, 01:20:03 pm »
възможен е и договор за получаване на наследство ,продажба на недвижимост......
материална придобивка е!

иии ,кое от изброените по-горе е ?
получила си го ,продаваш го или...?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Януари 29, 2010, 01:23:25 pm »
Върнали са ти надвнесени данъци.

Няма какво друго да е.

За 2007 ми върнаха, за 2008 ми върнаха, на мен все ми връщат, ама то не е кой знае какво събитие. за 2009 ще видим. чакай още не съм си подала данъчната декларация. Обикновено правя дарения на фондацията и се надявам наистина да ми опростят накои и друг лев. Не е това събитието....Те ги връщат по банков път, не се обаждат по телефона.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #35 -: Януари 29, 2010, 01:29:54 pm »
Е добре де-не е бизнес предложение,не е наследство,премия и т.н.,нито данъци.

Някой каза за кола,но нищо не каза-така че и да са ти отдали такава за ползване ,не е това.

Ключът сигурно е в Луната-там е 8 дом,съвпад с Юпитер и квадрат към Марс в 10ти управител на 4ти.

Да не ти е дадено ново работно помещение,офис или смъкване на цена от наем (8 дом),за офис или дом?

*

Nebesna

« Отговор #36 -: Януари 29, 2010, 01:35:33 pm »
Договор за бизнес партньорство или увеличаване на заплащане :rolleyes:

Синухе го каза от по-напред. Мамин хубавец, пу, пу!
Нухе, нали знаеш, че първото винаги е най-вярно....?

Значи, преди време ви казах, че началничката ми (МЦ) ме е предложила за повишаване на заплатата, но ме предупреди да не бързам да се радвам, защото в тази криза можело и да не стане, а и тя била чакала 3 години, докато и дадат шефска заплата и карала със заплата на обикновен служител. Аз работя в държавна институция, та в началото на година винаги се прави предложение за ново щатно разписание и заплати съответно.

Та повишението на заплата ми вече е факт от днес. Тази сутрин ми се обадиха от "Личен състав", за да си взема заповедта.
Повишението не е голямо, но влече след себе си още, понеже върху тази сума се изчисляват всички останали %-ти, които идват като "плюс" за лицето (на нас удръжките за осигуровки са ни за сметка на държавата).

ОТГОВОРЪТ Е: ПОВИШЕНИЕ НА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Януари 29, 2010, 01:39:23 pm »
Ми то само парични домове засегнати, но ти ни овъртя с тоз договор.  ;)  :blink: Ама ясно каква била работата.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #38 -: Януари 29, 2010, 01:39:45 pm »
Договор за бизнес партньорство или увеличаване на заплащане :rolleyes:

Синухе го каза от по-напред. Мамин хубавец, пу, пу!
Нухе, нали знаеш, че първото винаги е най-вярно....?

ОТГОВОРЪТ Е: ПОВИШЕНИЕ НА РАБОТНАТА ЗАПЛАТА

Аз знам,че почти винаги първото което ти хрумне е точното,но след като не реагира на поста ми тогава вече взех да мисля останалите  :P

Хайде честито,дано да последват още повишения!  :blink:

Имай тогава предвид,че съвпада на транзитен Юпитер с натален Мерк във 2 дом вече ти работи-защото Мерк управлява 6ти и се намира във 2 дом (пари от професионална служба)  ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #39 -: Януари 29, 2010, 01:44:55 pm »
От бизнес сътрудничество или свързана с приятели, организации   :plu: :sec: :mer:  - У11 и У7 и У9.  :ura:, управител на  :sun: и втори дом, ти в аспект с управителя на трети - договор. Не знам за петия дом, но гледам че Селената ти е върху  :vlu:, каквото и да означава това. Активен ти е мидпойнт  :jup: / :ura:, 2-8 дом - пари - успяла си да измъкнеш парите на някого  :P ;D , дружинката, с изключения на комуникацията и договорите /в 1 дом/ ти транзитира през втори - ще черпиш.  :rolleyes:  ;D