Здравей Гост

Темата на Небесна

• 534 Отговора
  • 83189 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Темата на Небесна
« Отговор #480 -: Юни 28, 2012, 09:39:48 pm »
Стела, не знам дали ще е италианеца, но за теб, февруари, март 2013 г е изключително благоприятен период във всякакъв аспект - личен и професионален. И това е тенденцията за цялата 2013г. При него обаче транзитите не са толкова благоприятни. Ще видим, ще споделиш като му дойде времето.  :blink:

Да, аз виждам, че моите благоприятни аспекти не се съчетават с благоприятни транзити за него-визирам преди всичко аспектите на тр. Сатурн в Скорпион към моите лични планети в Риби и неговите лични планети в Лъв. 
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #481 -: Юни 28, 2012, 10:04:02 pm »
не само Сатурн. неговия квадрат към светилата ти е на един по-следващ етап - края на 2013 и 2014 г.
преди това и Сатурн и Плутон ще аспектират ЕДНОВРЕМЕННО благоприятно Венерата ти, а също и Меркурий. А Юпитер от 6-и ще благодетелства светилата ти. И мисля, че основната насока ще бъде финанси, работа - много благоприятно.

*

Papy

• 4343
« Отговор #482 -: Юни 28, 2012, 10:12:00 pm »
Добре, че астрологията не работи на 100%, че току що стела си изживя 2 години напред живота  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #483 -: Юни 28, 2012, 10:12:48 pm »
не само Сатурн. неговия квадрат към светилата ти е на един по-следващ етап - края на 2013 и 2014 г.
преди това и Сатурн и Плутон ще аспектират ЕДНОВРЕМЕННО благоприятно Венерата ти, а също и Меркурий. А Юпитер от 6-и ще благодетелства светилата ти. И мисля, че основната насока ще бъде финанси, работа - много благоприятно.

Имам поети ангажименти до края на 2014 г. по един дългосрочен проект и никъде не мърдам, докато не изтече проекта - може само да си ходя на разходки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #484 -: Юни 28, 2012, 10:13:56 pm »
Добре, че астрологията не работи на 100%, че току що стела си изживя 2 години напред живота  ;D

С Уран, Нептун и Юпитер нищо се не знае - това му е хубавото. Представяш ли си ако знаехме всичко предварително? - аз бих умряла от скука.

*

Papy

• 4343
« Отговор #485 -: Юни 28, 2012, 10:15:25 pm »

С Уран, Нептун и Юпитер нищо се не знае - това му е хубавото. Представяш ли си ако знаехме всичко предварително - аз бих умряла от скука.

О да  :blink:
сложи и плутон-заради принципа

*

Stella

• 7765
« Отговор #486 -: Юни 28, 2012, 10:16:59 pm »
 :57:
Двете най-големи грешки в живота на човека, за които той съжалява цял живот са:
1. Да не послуша повика на сърцето си; и 2. Да послуша повика на сърцето си :

*

Papy

• 4343
« Отговор #487 -: Юни 28, 2012, 10:18:26 pm »
Аз никога не съм съжалявала, като съм го слушала
Нищо, че после се разведох  ;D

Още сме приятели

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #488 -: Юни 28, 2012, 10:23:44 pm »
абе, не знам земният асцендент Дева, дали дава такова черногледство, мен ме притеснява само едно - че българките по дефиниция не се ценят. Приятелките ми, са умни, красиви, образовани, бутат гаджетата си, търпят какво ли не...с малко изключения. И най-доброто изключение е моя колежка със Слънце в Близнаци и Луна в Риби. Дълги години беше с добро момче, но си знаеше, че не е за нея (с което бях напълно съгласна) и разделиха се и тя най-накрая попадна на МЪЖ (завършил НСА и с 8 години по-възрастен от нея), за нея. Като две капки вода са. Така, че нейната Рибешка Луна, с цялото си спокойствие и лежерност си изчака точния човек.  ;D

На Стела сега Сатурн и аспектира благоприятно Слънцето, при мен квадратът донесе само проблеми - и професионални и лични, все нещо не стига, не е наред. И предишният ми приятел беше с Венера - Слънце съвпад (а те хич не са добре за връзка), и сегашният е Везни...на Стела Сатурн във Скорпион ще и квадратира светилата 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Papy

• 4343
« Отговор #489 -: Юни 28, 2012, 10:35:12 pm »
при мен квадратът донесе само проблеми - и професионални и лични, все нещо не стига, не е наред. И предишният ми приятел беше с Венера - Слънце съвпад (а те хич не са добре за връзка), и сегашният е Везни...на Стела Сатурн във Скорпион ще и квадратира светилата

Щом сатурн ви тормози, хващайте си по-млади гаджета  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #490 -: Юни 28, 2012, 10:42:48 pm »
e точно това беше проблемът - незрели ми бяха/са. Липсва ми Сатурн или не се проявява така, че на мен да ми е добре.  :P

« Отговор #491 -: Юни 28, 2012, 11:05:47 pm »
:57:
Двете най-големи грешки в живота на човека, за които той съжалява цял живот са:
1. Да не послуша повика на сърцето си; и 2. Да послуша повика на сърцето си :
;D Разликата е там, че при първата грешка - цял живот ще се пита - ами ако ...., а при втората изживяваш си грешката и си взимаш урока  ;D. Пък такива като мен, дето живота им е изтъкан от грешки, накрая пространството се изкривява от ударите на тъпата им глава  :57:

*

Papy

• 4343
« Отговор #492 -: Юни 28, 2012, 11:07:38 pm »
Сатурн е сигнификатор на по-възрастните
Например една к5 в козирог си я иска тази сигурност

*

Papy

• 4343
« Отговор #493 -: Юни 28, 2012, 11:09:48 pm »

;D Разликата е там, че при първата грешка - цял живот ще се пита - ами ако ...., а при втората изживяваш си грешката и си взимаш урока  ;D. Пък такива като мен, дето живота им е изтъкан от грешки, накрая пространството се изкривява от ударите на тъпата им глава  :57:

Грешката...е много относително понятие
Например една жена се жени за кофти мъж, ама красив
Децата стават като него красиви и като нея готини-кое е грешка
Друга жена се жени за мноо готин мъж и цял живот иска деца, но не става

*

Anabell

• 2022
« Отговор #494 -: Юни 28, 2012, 11:22:56 pm »
"Когато му дойде времето...", а не "Когато му дойде възрастта...". ;)

точно - и то време като синхрон, като го усетиш, че сега е точния момент и всичко си е на мястото (спрямо "вътрешните"/вродените ти усещания).  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #495 -: Юни 28, 2012, 11:45:37 pm »
.Нали много често използваме мисълта :"Когато му дойде времето...", а не "Когато му дойде възрастта...". ;)

И това го правим, понеже сме наясно, че сатурн отговаря за времето, а пък той е големия бос?

Но и ти си права
Една позната с к5 в козирог, сатурн в таокв с венера и уран цял живот е женена за 8 год по-млад мъж  :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #496 -: Юни 29, 2012, 12:04:49 am »

Сатурн е "босът",а "големият" е Юпитер. ;)

Затова когато двамата се 'съберат" се получава -"The Big Boss". :blink:

:rolf: :rolf: :P

и в квадрат действат в натала :)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #497 -: Юни 29, 2012, 01:11:25 pm »
провокирахте ме с този асцендент Дева - ето картата на Доли Партън, тя има един брак - през 2011 празнуват 45 години от сключването му. Това е и първи брак за съпруга и. Тази жена има само един Плутон във фиксиран знак, всичко останало - кардинално и подвижно.

Упр асц Мерк - в Козирог, Упр7 дом - Юпитер - Везни, в знаков квадрат са, сходящ в интерес на истината. Освен това Доли Партън е Слънчев Козирог на 29 градус - Слънцето и не прави никакви сходящи аспекти. Разходящи има за поне 4 брака.

Освен това съпругът и има строителна фирма за асфалтово павиране - което някак ми върви за нейната Венера в Козирог и Марс в съвпад със Сатурн. Много аспекти има тя в картата за добър строителен предприемач, но явно Марс и Сатурн в Рак + Луна на асц - са и дали достатъчно емоционална природа, за да съпреживява и твори музика. 

*

Stella

• 7765
« Отговор #498 -: Юни 30, 2012, 11:26:18 am »
Сатурн е сигнификатор на по-възрастните
Например една к5 в козирог си я иска тази сигурност

С асц. Дева има вероятност козирогчето да им попада на К5 :)
Но аз имам нужда от тази гледна точка, понеже сама не мога да си разиграя "най-добър" "най-лош вариант". Колкото и да се досещам за негативите, оптимизмът в мен надделява. А Девата може да ми анализира всичко, да ми го смели и "да ми го поднесе на тепсия" - благодаря ви, че ви има!

*

Stella

• 7765
« Отговор #499 -: Юли 09, 2012, 10:34:07 am »
Здравейте, не мога да намеря хорара, който пуснах по темата за моя възлюбен италианец и не си спомням подробности.
В общи линии развитието на отношенията продължава в същия дух с тази разлика, че аз си отложих екскурзията за октомври, тъй като тази екскурзия повече ме устройва като програма и като повече дни за престой в Неапол. Той беше се настроил психически да се видим през август. Каза че щял да умре до октомври и за няма и час взе решение да дойде в България да ме види. Предстои да обсъдим подробностите около неговото идване.  ;)