Здравей Гост

Уранова опозиция

• 311 Отговора
  • 65598 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Уранова опозиция
« Отговор #300 -: Декември 30, 2013, 09:33:18 pm »
А на всичко това отгоре,2014 ми започва и урановата опозиция :lol:

« Отговор #301 -: Декември 31, 2013, 07:32:13 am »
Милки,значи със сигурност няма да ти е скучно. ;D

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #302 -: Декември 31, 2013, 09:37:09 am »
Познавам човек, който при квадрат на тр. уран към луна преживява развод на родителите
При преминаване на Уран през АЦ опозе ДЦ - много болезнена раздяла от която му се отключват всичките дяволи там

Сега след известно време тр. Уран ще съвпадне с Марс и ще направи опозиция с Плутон и после със Сатурн.
Марс е управител на Ац му, Плутон на 8мия му дом и...малко ме е страх за него като му гледам картата....... :'(

И това се случва по оста 1-7 - надявам се на не направи някаква глупост този човек - прогресивната луна му е върху плутона- може да полудее от ревност, да избеснее срещу половинката- нямам идея
« Последна редакция: Декември 31, 2013, 09:47:15 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #303 -: Януари 01, 2014, 10:02:07 pm »
Милки,значи със сигурност няма да ти е скучно. ;D

Ох недей,че всичко го приемам за сериозно :lol:
Аман от нерви...

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #304 -: Януари 02, 2014, 09:12:30 am »
Съвпад на Уран с Хирон, предстои ми, съвпада е в 8 дом, някой имал ли го е , как се усеща?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #305 -: Януари 02, 2014, 11:24:23 am »
Съвпад на Уран с Хирон, предстои ми, съвпада е в 8 дом, някой имал ли го е , как се усеща?
абсолютно същото ще е при мен след време. уран е у5...което ме притеснява

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #306 -: Януари 02, 2014, 11:44:15 am »
абсолютно същото ще е при мен след време. уран е у5...което ме притеснява

Хирон го подминаваме и подценяваме, поне аз, но той по принцип е незаслужената болка и нещата които трябва да се преживеят, искаш или не искаш, е.. то всичко се преживява, ти се притесняваш защото е У5 , а при мен е У6 и ще се състои на 17 в Овен, съчетано с Урановата опозиция :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #307 -: Януари 02, 2014, 01:05:25 pm »
А Хирон последно като управител на кой знак да го считаме?

На знак Дева.

Хирон са го открили чак през 70-те години на миналия век, древните са работили без него и анализите, както и предсказанията им, са били много по-точни от тези, на който и да е астролог в наши времена.

Не знам защо това неоправдано подчертаване на хиронови аспекти и транзити, има си предостатъчно планети с влияние в пъти по-силно от кометата Хирон. Лично в моята карта, никога не съм отчела събитие или влияние точно по Хирон, излишно филмиране за слабо отчетливо влияние.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #308 -: Януари 02, 2014, 01:15:30 pm »
И аз имам хирон на 12 гр в овен ;D така  че скоро ще бъде пометен от уран У7 и 8 :o
След това в съвпад с   меркурий и опозиция с  уран :-X

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #309 -: Януари 02, 2014, 01:15:59 pm »
Защо пък точно на Дева? Защото си няма свой собствен управител ли? Някак ми се струва странно Хирон да управлява точния този знак.

И аз знам, че е Дева...до колкото знам Хирон се използва много в медицинската астрология.

Онова, което аз съм видяла и забелязала:  аз имам Дева на ДЦ. Хирон ми е ретро в натала. И по време на ретро меркурий (нищо, че е директен в картата ми) ми се случват важни неща от добър характер- срещам любови, подготвям документи, явявам се успешно на интервюта за работа....

Хирон го играе нещо като по- малкия брат на Меркурия и все едно му играе по свирката някак си.

« Отговор #310 -: Януари 02, 2014, 01:55:19 pm »
Защо пък точно на Дева? Защото си няма свой собствен управител ли? Някак ми се струва странно Хирон да управлява точния този знак.

Защото Хироновото влияние се свързвало с екология, лечение, медицина, хомеопатия. В тази връзка, му дават управление над знак Дева и шести дом.
Навсякъде пише и за  орбитата му  и положението което заема астрономически между Сатурн и Уран, затова се изобразявал като ключ символически, защото е мост между видимото и невидимото, ключ, който отворял вратата на съзнанието ни към по-висшите светове.

Много подробно за Хирон тук, цяла книга: http://books.google.co.uk/books?id=4rnvfxrc4LwC&pg=PA177&lpg=PA177&dq=why+does+Chiron+rule+Virgo&source=bl&ots=m01zbp-NgA&sig=3c59ixFSkj1RHMP9LLPvaiXnihQ&hl=en&sa=X&ei=PFjFUru7OqmKyAOrv4DQAw&ved=0CG4Q6AEwCQ#v=onepage&q=why%20does%20Chiron%20rule%20Virgo&f=false
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #311 -: Януари 02, 2014, 04:52:44 pm »
Благодаря за разясненията! А в хорарите също ли да се гледа като у-л на Дева?

предполагам, че зависи от школите- аз "работя" по средновековната хорарна школа, модернистиците може и да включват хирон...особенно в хорарите за здраве..може би е добре да се погледне...