Здравей Гост

Изгряващи планети в хороскопа

• 273 Отговора
  • 41786 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Изгряващи планети в хороскопа
« Отговор #240 -: Януари 31, 2010, 01:37:49 pm »
Когато правиш добро на някого, не трябва да очакваш замяна и то точно от него. Забелязала съм, че винаги ми се връща и той най-малко когато очаквам, може и от друг човек. Основното, което получавам е морално удовлетворение и чиста съвест.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #241 -: Януари 31, 2010, 01:38:12 pm »

ти я закачаш Хелото, че е плутонианка, но трети дом ти е в скорпион и това е образа на идеалната жена за теб, май.. :97:

:o  Не схванах как го измисли просто! 3ти дом е общуване-харесва ми Плутоновото общуване-дълбоко и засягащо скритото,с елементи на трансформация,но къде търсиш жени по 3ти дом  :lol:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #242 -: Януари 31, 2010, 01:38:59 pm »
Чакай и аз да ти се обясня в любов,Mia 21,  и да ставам,че ме гонят децата от компа. Чувствата ни са взаимни.  :kissd: Хубав ден на всички! Всичко се връща на този свят, вярвай ми.  И по-ведро! Правете по-често любов и няма да има нервни изблици.  :08:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #243 -: Януари 31, 2010, 01:41:13 pm »
Правете по-често любов и няма да има нервни изблици.  :08:

Имаш доста да наваксваш значи.  :19: Успех и със здраве!!! 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #244 -: Януари 31, 2010, 01:53:00 pm »
Е...,като някой курник сме значи...! ;D
Имаме и един петел, къде "уж" се "опъва" и "бяга" от нещо по-скорпи... ;) ;D :88:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #245 -: Януари 31, 2010, 01:53:43 pm »
Аз съм най-великата! Аз съм господарят на светаааааааааа!!!

Знаех си, че има някаква патология тук. Отдавна я надуших, но тактично си мълчах. Нали съм със захлюпен Марс в Риби.  :blink:

КОЙТО ПУСКА НА ВСЕКИ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ СТИГА ДА Е МЪЖ И КИЛОМЕТРИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ--5000/6000 ВАЖНОТО Е ДА Е МЪЖ!

Това за мен ли се отнася?

Не,аз знам за кого се отнася, но е грозна работа и няма да го коментирам изобщо. Важното е,че удовлетворените си личат.  ;) 

:57: :57: :57:
за марса в рибииии  за него се отнася!
ама все търсите под вола теле и интрига ;D ;D ;D ;D ;D ;D
марса коментирахме!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #246 -: Януари 31, 2010, 02:12:50 pm »
Предполагам. Още снощи си го помислих. Ето още какво си мисля - сега уж са се сдобрили и Марая си мисли, че това е така, но Лили ще помни обидата и вече няма да и се доверява толкова. Вече ще са приятелки наужким и само външно.

Благодаря за направената психоанализа. Не знаех, че цяла страница от темата сте посветили на мен.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #247 -: Януари 31, 2010, 02:18:03 pm »
Предполагам. Още снощи си го помислих. Ето още какво си мисля - сега уж са се сдобрили и Марая си мисли, че това е така, но Лили ще помни обидата и вече няма да и се доверява толкова. Вече ще са приятелки наужким и само външно.

Благодаря за направената психоанализа. Не знаех, че цяла страница от темата сте посветили на мен.  :blink:

;D ;D ;D ;D
хляб и зрелища е нужен на народа!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #248 -: Януари 31, 2010, 02:22:24 pm »
Предлагам всички да си замълчат , за да не излязат индианците виновни накрая.

*

Марая

• 28287
« Отговор #249 -: Януари 31, 2010, 02:39:33 pm »

понякога , онова което се случва говори много ,не за участвалите , а за наблюдателите...
да оплюеш някой е много лесно ,да проектираш в/у него собствените си амбиций,страхове и зависимости не се иска много.
но се иска повече да проявиш мъдрост/сатурн/ ,разбиране /меркурий/ и да продължиш.
особенно когато не си намесен пряко ,не знаеш как и покакъв начин е засегнат другия.

а коментара за поведението на другите е повече от красноречив за личното ни отношение към тях.
ти имаш право да го изразиш аз имам право да променя своето или да отмина и продължа.
но ,когато лъха омраза и злоба от хора ,които в реалния свят дори не си срещал и виждал е жалко....този разговор предизвика точно това.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #250 -: Януари 31, 2010, 02:48:04 pm »
Правете по-често любов и няма да има нервни изблици.  :08:

Имаш доста да наваксваш значи.  :19: Успех и със здраве!!! 

Както и да се опитваш да ме провокираш, не ми пречиш. Реакцията ти е достатъчно показна. Репликата ми не беше отправена към никого, а по принцип, но гузен негонен бяга. Благодаря ти за пожеланията.  :49:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #251 -: Януари 31, 2010, 02:49:27 pm »
Твоите реплики никога не са отправени към някого. Това го знам отлично.  ;D 

*

Nebesna

« Отговор #252 -: Януари 31, 2010, 03:02:42 pm »

понякога , онова което се случва говори много ,не за участвалите , а за наблюдателите...
да оплюеш някой е много лесно ,да проектираш в/у него собствените си амбиций,страхове и зависимости не се иска много.
но се иска повече да проявиш мъдрост/сатурн/ ,разбиране /меркурий/ и да продължиш.
особенно когато не си намесен пряко ,не знаеш как и покакъв начин е засегнат другия.

а коментара за поведението на другите е повече от красноречив за личното ни отношение към тях.
ти имаш право да го изразиш аз имам право да променя своето или да отмина и продължа.
но ,когато лъха омраза и злоба от хора ,които в реалния свят дори не си срещал и виждал е жалко....този разговор предизвика точно това.

Хората виждат това, което им се показва. А щом правите публично достояние своите спорове, значи искате и другите да вземат отношение. Иначе щяхте да се изясните на лични. Хората не са виновни.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #253 -: Януари 31, 2010, 03:10:38 pm »
Е...,като някой курник сме значи...! ;D
Имаме и един петел, къде "уж" се "опъва" и "бяга" от нещо по-скорпи... ;) ;D :88:

http://www.youtube.com/watch?v=bKpWPR_yR8Q    :08: :85: :85: :85:

*

Марая

• 28287
« Отговор #254 -: Януари 31, 2010, 03:13:29 pm »
Хората виждат това, което им се показва. А щом правите публично достояние своите спорове, значи искате и другите да вземат отношение. Иначе щяхте да се изясните на лични. Хората не са виновни.

спора ни не касаеше никоя от вас , а меркурий и съвпада му с кету в първи дом.
след което премина през марса в риби- най-дашния марс.
нерде ямбол нерде стамбул? какво общо има това с постовете ти за завист и тем подобни характеристики ,които дори не мога да си представя ,че си ги написала.
звучи ми като сейрджииница , а не конструктивна критика.
колективният ти нрав и изразяването ти на колективно мнение в случая ми звучи като недодялана и непреценена "стачка" на кт подкрепа.....от 90-те.
много елементарно мила прозира лично отношение ,което все още не разбирам от какво е продиктувано ,но след изчетеното вече дори и не ме интересува.
нищо лично! закон на физиката:
"всяко действие има равно по сила и маса противодействие!"
не желая да коментирам каквото и да било повече......

« Отговор #255 -: Януари 31, 2010, 03:13:56 pm »
странни повтарящи се фази забелязвам във форума-
периоди на активна агресия ,нетърпимост и липса на толерантност и
пасивност,затишие и нагнетяване чрез премълчаване, до следващото изригване :'(
след поредният сблъсък всички се обичат и разтягат лицева мускул в желание
да покажат добронамереност- защо кому е нужен този фалш :rolleyes:
типично за женки колектив
  като,че ли най-трудно за човек  е да бъде скромен, аз очаквам от астрологията
именно това- да ме научи на скромност ,колкото повече уча,толкова повече осъзнавам колко скромна съм спрямо знанията  и опита , трупани с векове:blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #256 -: Януари 31, 2010, 03:18:32 pm »

Всеки има право да вземе отношение. Но и мен ме учудва злобата, отправена от човек, с който лично не се познаваш и не си имал никакви отношения, приятелски или неприятелски, в реалния живот. Просто прозира в някои коментари. И обикновено това са хора, с които най-малко контактуваш, не защото преднамерено ги заобикаляш във форума, а защото поради едни или други обстоятелства просто не се е случило да имате някаква допирна точка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #257 -: Януари 31, 2010, 03:23:05 pm »
Това за мен е напълно обяснимо. Незнам кого визирате, а и не е важно за мен, но понякога се случва, ако двама души не се познават реално да си намират кусури виртуално. Нищо чудно няма.  :blink:

Разбира се в останалите, повече на брой случаи поне при мен - виртуалното впечатление се потвърждава при среща в реала. 

*

Nebesna

« Отговор #258 -: Януари 31, 2010, 03:24:29 pm »

Питаш за коллективното мнение. Диана ти го е казала най-добре:

Цитат
Предлагам 12 часа "строг санитарен коридор".
Преустановете разговорите помежду си и цикленето в следващите 12 часа.
След това, ако имате какво да си кажете, си го кажете на лични. \Както между впрочем, би следвало и да започнете по принцип\. Или ако не рачите пък на лични - доразправете се публично.

Много от вас тук имат лични отношения, които напоследък биват грозно компрометирани поради наглед незначителни "астрологични" спорове. Ситуацията е следната. Вождовете дигат гюрюлтия до бога. Останалото редови индианец по форума бързо се прегрупира и се чуди в чия защита да напъчи героично гърди, ама болшинството все пак се снишава и чака да размине патакламата. По некое време като се наизкарат достатъчно съдрани гащи на мегданя, вождовете с личните истории публично отпочват да си правят теманета кой кого колко много всъщност тачи и уважава: "Ти баща, ти майка, вожде и след тебе - само бог!" Останалото редови индианец се почесва по дирника и се чуди и ослушва да прибавя ли още една тема към списъка с табутата или да се прави, че изобщо тия дни го немало по форума и ни е чул, ни е видел, какво е чудо станало...

Те така, аз затуй спазвам прилична дистанция и гледам да не омешвам личното си битие с виртуалното, освен в наистина изключителни случаи. Наричам го хигиена на общуването. И ми върши работа.  

От тая скандалджийница вече и сеирджиите няма какво да вземат.

*

Nebesna

« Отговор #259 -: Януари 31, 2010, 03:27:22 pm »
А поста за завистта е насочен към Хело и няма нищо общо с тебе, Марая!
Май имаш мания за преследване.